Προς το περιεχόμενο

Ποιό ποντίκι να πάρω για Mac?

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To mx revolution δε με ικανοποίησε στο macbook.

Ίσως να φταίνε οι χάλια drivers.

Αν το αλλάξω πολύ πιθανόν να πάω σε ms explorer.

Αντί για τους drivers της logitech, μπορείς να δοκιμάσεις και το steermouse

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

georgeadams φιλε μου εκτος οτι με εβαλες στον ισιο δρομο κατεριψες και την παραπληροφορηση που ειχα για τα DSP ! Αν και το ηξερα λαθος τουλαχιστον ξερω τι και πως ειναι :D

Δημοσ.
...πάντως (παραδόξως) πιο βολεψιάρικο και αλεξίσφαιρο mouse από αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570626 δεν βρίσκω :confused:

Πωπω! Κυκλοφορεί ακόμα αυτό? Είναι πραγματικά από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Έχω ακόμα ένα στο σπίτι για το δεύτερο PC...

Δημοσ.

Ειναι και σε εξαιρετικη τιμη..

Αθανατο mouse, πολυ καλη κινηση-κυλιση, εξαιρετικη ροδελα,εξτρα κουμπια κ κορυφαια τιμη!

Εδω κ σε μαυρο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570706

Κ εδω χωρις εξτρα κουμπια(με μολις 7 ευρω!):

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570665

Δημοσ.

...το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι μόνο αυτό με τα 5 κουμπιά με βολεύει, όταν τυχαίνει να πιάσω το "απλό" ο αντίχειράς μου όλο ψάχνει το "back" :lol:

Απίστευτο mouse και old time classic σχεδίαση (σαν το μπουκάλι της coca cola ένα πράμα :P)...

Δημοσ.

εξαιρετικο ποντικι ! με συντροφευσε(σε μαυρο) στα φοιτητικα μου χρονια πραγματικα αλεξισφαιρο και αν σε βολεψει το μεγεθος θα το παρεις και αλλο δεν θα θελεις !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εγώ μιας και θα το χρησιμοποιώ και στο MacBook και στον iMac, θα πάρω αυτό

Επειδή και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση είμαι και μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ποντίκι, θα ήθελα να μου πεις πόσα επιπλέον πλήκτρα έχει, μια και στο τωρινό μου mighty (το οποίο ανταποκρίθηκε σχεδόν άψογα για 3 + χρόνια ακόμα και για ελαφρύ gaming) χρησιμοποιώ τόσο την μπίλια ως expose όσο και τα πλαϊνά για spotlight. Ειδικά το expose το θέλω οπωσδήποτε στο ποντίκι..

Δημοσ.
Αντί για τους drivers της logitech, μπορείς να δοκιμάσεις και το steermouse

Όταν είχα βάλει αυτούς τα πράγματα είχαν γίνει ακόμη χειρότερα.:o

Δημοσ.
Επειδή και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση είμαι και μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ποντίκι, θα ήθελα να μου πεις πόσα επιπλέον πλήκτρα έχει, μια και στο τωρινό μου mighty (το οποίο ανταποκρίθηκε σχεδόν άψογα για 3 + χρόνια ακόμα και για ελαφρύ gaming) χρησιμοποιώ τόσο την μπίλια ως expose όσο και τα πλαϊνά για spotlight. Ειδικά το expose το θέλω οπωσδήποτε στο ποντίκι..

Δεν εχει το logitech εξτρα κουμπια (παρα μονο το κλικ-πατημα της ροδελας)

Δες αυτο το bluetooth ποντικι που εχει εξτρα κουμπια κ ειναι κ αυτο πολυ καλο. (laser μαλιστα)

Δημοσ.

Απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει απιπλέον πλήκτρα.

Ακόμα δεν το αγόρασα, αλλά ούτως ή άλλως έχω θέσει το Exposé με Wheel press, οπότε δεν με απασχολεί! ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα το ψάξω λίγο λοιπόν το θέμα. Πάντως αγαπητέ Βάγγο (ότ)αν το πάρεις στα χέρια σου γράψε μας εντυπώσεις. Είναι πολύ όμορφο το αναθεματισμένο, άσε που τα hot corners αποδείχυηκαν πολύ πιο χρήσιμα απ το αναμενόμενο..

@haHa : το ποντίκι που μου έδειξες νομίζω είναι ίδιο με αυτό που έχει ο πατέρας μου στη δουλειά (ίσως όχι mini) το οποίο και δεν μου είχε αφήσει καλή αίσθηση κυρίως λόγω αυξημένου βάρους (ειδικά σε σύγκριση με το mighty)

Δημοσ.
..

@haHa : το ποντίκι που μου έδειξες νομίζω είναι ίδιο με αυτό που έχει ο πατέρας μου στη δουλειά (ίσως όχι mini) το οποίο και δεν μου είχε αφήσει καλή αίσθηση κυρίως λόγω αυξημένου βάρους (ειδικά σε σύγκριση με το mighty)

Eγω εχω το logitech v470, αλλα χρησιμοποιησα λιγο το trustκ μου φανηκε σαν κινηση λιγο καλυτερο.

Χωρια οτι εχει κ εξτρα κουμπια!

Οπως κ να εχει, δοκιμασε τα κ τα 2!

Δημοσ.

Τα Hot Corners είναι απλά ότι πιο θεϊκό έχω χρησιμοποιήσει σε Windows και Mac. ;)

Είναι απλά θέμα συνήθειας και τελικά αποδεικνύεται πολύ πιο χρήσιμο από περίπλοκα shortcuts με το τεράστιο wireless πληκτρολόγιο παραμάσχαλα...

Πολύ βολικό, είναι και το Microsoft [ανατρίχιασα] Bluetooth 5000 Laser Mouse αν και είναι λίγο ιεροσυλία να χρησιμοποιήσεις τα Apple και Microsoft έστω και στο βωμό της ευχρηστίας... :lol:

Το mouse το Logitech θα το πάρω, αλλά σε κανένα δεκαήμερο, οπότε θα έχει δέσει και το θέμα "Εξετάσεις"! :fear:

@ haHa : Από άποψη ακρίβειας είναι λογικά πιο καλό το Trust, μιας και λειτουργεί και σε 800dpi αλλά και σε 1600dpi, σε αντίθεση με το Logitech που είναι μόνο στα 800dpi

Δημοσ.

Το δικό μου (που μετακομίζει και στο mac) είναι ένα της Χ7, από το gaming μου έμεινε.

Το βολικό του σημείο είναι οτι αλλάζει αμέσως τα dpi όποτε θελήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...