Rebel21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ΟΠάντως δε νομίζω να καιγόταν αν τα έβαζες ανάποδα, απλά δεν συμφωνούσαν τα lockout chips της κονσόλας και της κασέτας (αφού βάζοντάς τα ανάποδα θα γινόταν χρήση του lockout chip της αμερικάνικης κασέτας) και άρα το παιχνίδι δεν θα ξεκινούσε ποτέ. Για να το λες φυσικά και θα έγινε, απλά νομίζω πως δεν θα είναι και ο κανόνας αυτός, μάλλον ήσουν και λίγο άτυχος μαζί. δεν με κατάλαβες έβαλα ανάποδα την κασέτα δηλαδή το label της κοίταζε πίσω.ο ανταπτορας δεν είχε προστασία και μπορούσε να μπει και από τις δυο πλευρές το catridge.
Giama Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 δεν με κατάλαβες έβαλα ανάποδα την κασέτα δηλαδή το label της κοίταζε πίσω.ο ανταπτορας δεν είχε προστασία και μπορούσε να μπει και από τις δυο πλευρές το catridge. A, εγώ κατάλαβα ότι είχες βάλει στη θέση του αμερικάνικου το ευρωπαϊκό και στη θέση του ευρωπαϊκού το αμερικάνικο. Τώρα εξηγείται πώς κάηκε λοιπόν.
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Sorry για το offtopic, αλλά αν τα cartridges είναι φυλαγμένα σε υπόγεια αποθήκη (που ως υπόγειο όπως και να το κάνουμε κάποια υγρασία παραπάνω την έχει) αν είναι στο κουτί τους και μέσα σε ντουλάπι πιστεύετε ότι θα τεζάρουν;
Giama Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Sorry για το offtopic, αλλά αν τα cartridges είναι φυλαγμένα σε υπόγεια αποθήκη (που ως υπόγειο όπως και να το κάνουμε κάποια υγρασία παραπάνω την έχει) αν είναι στο κουτί τους και μέσα σε ντουλάπι πιστεύετε ότι θα τεζάρουν; Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Ακούω από πολλούς ότι τα τυλίγουν σε ζελατίνες και διάφορα άλλα κόλπα αλλά δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα. Τα δικά μου που είναι σε ντουλάπια δεν είχαν κανένα πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια που μαζεύω παιχνίδια. Τώρα σε υπόγειο δεν ξέρω. Γιατί δεν τα ανεβάζεις όλα επάνω να τα δοκιμάσεις μία να δεις τι γίνεται; Α, και αν τυχόν θέλεις να αδειάσεις λίγο χώρο στο υπόγειό σου (πιάνουν και πολύ χώρο τα άτιμα) μου στέλνεις μια λίστα των παιχνιδιών, σου κάνω μια προσφορά για να τα πάρω όλα και ησυχάζει το κεφάλι σου από τέτοια προβλήματα!
Antretng Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Ακούω από πολλούς ότι τα τυλίγουν σε ζελατίνες και διάφορα άλλα κόλπα αλλά δεν ξέρω αν έχει κανένα νόημα. Τα δικά μου που είναι σε ντουλάπια δεν είχαν κανένα πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια που μαζεύω παιχνίδια. Τώρα σε υπόγειο δεν ξέρω. Γιατί δεν τα ανεβάζεις όλα επάνω να τα δοκιμάσεις μία να δεις τι γίνεται; Α, και αν τυχόν θέλεις να αδειάσεις λίγο χώρο στο υπόγειό σου (πιάνουν και πολύ χώρο τα άτιμα) μου στέλνεις μια λίστα των παιχνιδιών, σου κάνω μια προσφορά για να τα πάρω όλα και ησυχάζει το κεφάλι σου από τέτοια προβλήματα! χαχαχαχα . Καλά σε αυτό το σπίτι έχω μετακομίσει 4 χρόνια... τα προηγούμενα χρόνια τα χα μες στο σπιτι, πάλι σε σε ντουλάπι και τα παιζα που και που. Δεν νομίζω να έπαθαν τίποτα, απλά ρώτησα μήπως μελλοντικά βγάλουν πρόβλημα. Μάλλον αύριο θα τα φέρω πάνω... επ' ευκαιρίας να παίξω και κανένα super mario
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.