nickvas19 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λοιπον πολλες ερωτήσεις...για LCD εχω ψάξει στα λεφτα της samsung LE40A656 δεν βρήκα κάτι καλύτερο...ξέρει κανεις κατι καλύτερο στα ίδια χρήματα?...επίσης θέλω να μου προτείνετε ένα οικονομικό surround με ασυρματα πίσω ηχεία...τα ηχεια με την τηλεοραση για να μην χασω ποιοτητα θα χρειαστώ ενισχυτή ο οποίος πάει extra?...και κάτι διαβαζα οτι μπορεις να συνδεσεις τα ηχεια με οπτικη...τελικα ποιος τροπος είναι the best...οπτική?HDMI?ή κάτι άλλο?!..τελος το Pc με την tv ποιος τροπος ειναι καλυτερος...HDMI σε HDMI?ή αυτο το κλασικο βίσμα που έχει για τις οθόνες ...γιατι η καρτα γραφικών μου έχει έξοδο HDMI...αλλα και στη τηλεοραση έχει και απο τα δυο και μπερδευτικα...thanx...α και κατι ακομα...εχω ps2...με οπτική θα δω διαφορά η δεν αξιζει τον κόπο?
afentiko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Λοιπον πολλες ερωτήσεις...για LCD εχω ψάξει στα λεφτα της samsung LE40A656 δεν βρήκα κάτι καλύτερο...ξέρει κανεις κατι καλύτερο στα ίδια χρήματα?...επίσης θέλω να μου προτείνετε ένα οικονομικό surround με ασυρματα πίσω ηχεία...τα ηχεια με την τηλεοραση για να μην χασω ποιοτητα θα χρειαστώ ενισχυτή ο οποίος πάει extra?...και κάτι διαβαζα οτι μπορεις να συνδεσεις τα ηχεια με οπτικη...τελικα ποιος τροπος είναι the best...οπτική?HDMI?ή κάτι άλλο?!..τελος το Pc με την tv ποιος τροπος ειναι καλυτερος...HDMI σε HDMI?ή αυτο το κλασικο βίσμα που έχει για τις οθόνες ...γιατι η καρτα γραφικών μου έχει έξοδο HDMI...αλλα και στη τηλεοραση έχει και απο τα δυο και μπερδευτικα...thanx...α και κατι ακομα...εχω ps2...με οπτική θα δω διαφορά η δεν αξιζει τον κόπο? υπάρχει η b650, καινούργιο μοντέλο, μακράν καλύτερο σε χρώματα και θέαση sd υλικού. Επίσης παίζει αρχεία mkv, avi από εξωτερικό. (Εναλλακτικά κοίτα panasonic g10, sony w5500) Ενισχυτή θα χρειαστείς (denon 1909, onkyo 876 μόνο από γερμανία). Ηχεία πήγαινε σε ωδές, νάκα και άκουσε. Μπορείς να πάρει σετάκι η 2-2. Δώσε πολλά για τα ηχεία (κρατάνε αιώνια) Για τα υπόλοιπα πρέπει να μας πεις τι υλικό θα βλέπεις και από που
nickvas19 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ευχαριστώ πολύ...πες μου μοντελα απο ηχεια και μαρκες ...όσο για τα άλλα εννοω να βλέπω απο pc στην tv...το pc μου βγάζει HDMI αλλα και το κλασικο...που έχουν όλη...ποιο ειναι καλύτερο?...και απο ps2 πιο τροπος ειναι καλύτερος?με οπτική ίνα?αξίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.