kzl303 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 γεια σας παιδια!θα ηθελα να με βοηθησεται σχετικά με την αγορά καινουργιάς κονσόλας...ειμαι αναμεσα στο ρς3 και στο χβοχ360...θα ηθελα να μου πείτε σχετικά με τισ τιμες των παιχνιδιών,γενικά σε ποιο απ τα δυο κυκλοφορούν καλύτερα games και φυσικά τι προτείνεται!ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
katsikoula Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 φιλε εχουν γινει απειρα τετοια θεματα που μπορεις να διαβασεις σε αυτο το forum. λιγο συνοπτικα θα σου πω οτι αν δεν θες να διαθετεις 70 ευρω για καθε game, η μονη λυση ειναι να παρεις xbox360 το οποιο τσιπαρεται σε αντιθεση με το ps3 που δεν εχει τσιπαριστει ακομα.απο εκει κ περα το xbox360 ειναι πιο παλια κονσολα οποτε εχει σαφως περισσοτερα games αν κ τα γραφικα του ps3 ειναι πολυ καλυτερα (κατα την αποψη μου)! απο εκει κ περα το xbox360 εχει καποια μικρο-μεγαλα προβληματακια οπως RROD που ομως αν ειναι ακομα στην εγγυηση (3 χρονων) δεν θα εχεις προβλημα. τωρα η επιλογη ειναι δικη σου
ghostgr_a_n Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 η μονη λυση ειναι να παρεις xbox360 το οποιο τσιπαρεται σε αντιθεση με το ps3 που δεν εχει τσιπαριστει ακομα. +1000 απο εκει κ περα το xbox360 εχει καποια μικρο-μεγαλα προβληματακια οπως RROD που ομως αν ειναι ακομα στην εγγυηση (3 χρονων) δεν θα εχεις προβλημα. Αν παρει xbox360 με jasper δεν θα εχει προβλημα.
million_voices Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 το ps3 δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το xbox360 ειμαι κατοχος ps3 για παιχνιδια χαλαρουιτα xbox360
katsikoula Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 το ps3 δεν εχει καλυτερα γραφικα απο το xbox360 ειμαι κατοχος ps3 για παιχνιδια χαλαρουιτα xbox360 εδω διαφωνω μαζι σου καθως ειμαι κ εγω κατοχος ps3 κ ο ξαδερφος μου ειναι κατοχος xbox360 οποτε κατι θα εχω παρατηρησει κ εγω. απο την αλλη μπορει κ να εχω καλυτερη τηλεοραση κ να μου φαινεται ετσι. δεν ξερω... Αν παρει xbox360 με jasper δεν θα εχει προβλημα. απο οσο εχω ακουσει κ στα jasper υπαρχουν περιπτωσεις με RROD αλλα ειναι απειροελαχιστες σε σχεση με παλαιοτερες μητρικες
tempo Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 τα γραφικά είναι πάνω-κάτω τα ίδια και είναι πολύ καλά. Το xbox360 τσιπάρεται όπως είπε ο φίλος αλλα να γνωρίζεις ότι αν επιλέξεις αυτόν τον τρόπο είναι πιθανο να φας ban απο το xbox live (το οποίο είναι εντυπωσιακό) Η τιμή νομίζω ότι θα πρέπει να παίξει κάποιο ρόλο.
atomsk Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 οι κονσόλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες το xbox έχει πιο δοκιμασμένα online services (τα οποία θα χάσεις αν επιλέξεις να το τσιπάρεις) αλλά εστιάζει κυρίως σε Multiplatform τίτλους που μπορείς να τους βρείς και σε PS3 ή ακόμα καλύτερα σε PC. To PS3 απο την άλλη έχει πληθώρα αποκλειστικών τίτλων που έχουν βγεί και θα βγούνε. Αν βέβαια έχεις ήδη καλό PC, τότε θα σου πρότεινα δαγκωτό PS3. Τα multiplatform που αξίζουν πραγματικά είναι μακράν καλύτερα σε PC. Κατα την γνώμη μου καλο θα ήταν να περιμένεις μέχρι την Ε3 για να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2009 αρχές 2010, ενώ μπορεί να υπάρξει και μείωση στην τιμή του PS3. Αν βιάζεσαι, εγώ και πάλι θα σου πρότεινα PS3 καθώς έχει πολλούς τίτλους που αναμένοντε αυτή τη χρονιά και μέχρι στιγμής όλοι τους φαίνοντε αξιόλογοι! Στο xbox απο την άλλη, αυτή τη χρονιά επικρατεί μια "ξηρασία".
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Απλά τα πράγματα. Κοιτάς α. Αν σε ενδιαφέρουν τα πειρατικά β. Ποιανού τα αποκλειστικά προτιμάς γ. Αν σε ενδιαφέρει μόνο το gaming ή το θες και media center, linux, blu-ray κλπ ώστε να δεις αν αξίζει η διαφορά χρημάτων για τις ανάγκες σου. δ. Αν σε ενδιαφέρει το online να ξέρεις ότι στο xbox θα δώσεις λέφτα και για αυτό ενώ στο ps3 είναι τσάμπα (τώρα το ποιο είναι καλύτερο και κατά πόσο από άποψη ποιότητας... δεν το ξέρω) Απάντα σε αυτά τα 4 και κρίνεις τι είναι καλύτερο για σένα. Όσον αφορά το πόσο κοστίζουν... τα αυθεντικά είναι πάνω κάτω ίδια. Από Ελλάδα κάπου στα 60 κάτι οι καινούργιοι τίτλοι (κάπου στα 35-40 από ξένο site) και κάπου στα 50 αν είναι πιο παλιός (κάπου στα 20-35 από ξένα site)
nikos_90 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 οι κονσόλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες το xbox έχει πιο δοκιμασμένα online services (τα οποία θα χάσεις αν επιλέξεις να το τσιπάρεις) αλλά εστιάζει κυρίως σε Multiplatform τίτλους που μπορείς να τους βρείς και σε PS3 ή ακόμα καλύτερα σε PC. To PS3 απο την άλλη έχει πληθώρα αποκλειστικών τίτλων που έχουν βγεί και θα βγούνε. Αν βέβαια έχεις ήδη καλό PC, τότε θα σου πρότεινα δαγκωτό PS3. Τα multiplatform που αξίζουν πραγματικά είναι μακράν καλύτερα σε PC. Κατα την γνώμη μου καλο θα ήταν να περιμένεις μέχρι την Ε3 για να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2009 αρχές 2010, ενώ μπορεί να υπάρξει και μείωση στην τιμή του PS3. Αν βιάζεσαι, εγώ και πάλι θα σου πρότεινα PS3 καθώς έχει πολλούς τίτλους που αναμένοντε αυτή τη χρονιά και μέχρι στιγμής όλοι τους φαίνοντε αξιόλογοι! Στο xbox απο την άλλη, αυτή τη χρονιά επικρατεί μια "ξηρασία". συγνωμη ρε παιδια αλλα που ειναι η πληθωρα αποκλειστικων κ δ την εχω δει εγω? εγω ενα ξερω-> η ναυαρχιδες του playstation(tekken,final fantasy,μονο to metal gear εχει μεινει) κυκλοφορουν η θα κυκλοφορησουν στο xbox..συν οτι το xbox ειναι στην μιση τιμη,συν οτι παιζει κοπιες ενω το playstation ακομα κ να δουμε αν παιξει κ ποτε,νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι xbox.. εγω εχω xbox κ ειμαι 1000% ευχαριστημενος..τα γραφικα σε ιδια τηλεοραση με hdmi καλλωδιο δ εχουν καμια διαφορα( αν κ δ ειμαι αρκετα δικαιος σε αυτο που λεω αφου αδηκω λιγο to xbox)..τσεκαρε κ τα παιχνιδια που θα βγουν κ για τις δυο κονσολες κ θα δεις οτι δ υπαρχουν οι αποκλειστικοτητες που λενε για ps3.. εγω κατι αποκλειστικοτητες οπως gears of war k fable 2 εχω δει κ αυτες για xbox παντως
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εγω κατι αποκλειστικοτητες οπως gears of war Απο πότε το gears of war θεωρείται αποκλειστικότητα; Το προηγούμενο είχε βγει και για υπολογιστή. Εγώ έχω ps3 και είμαι υπερευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.