Προς το περιεχόμενο

υποχρεωτικά μήνας σε καρτοκινητό πριν γίνει πάγιο?

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 3 εταιρίες λένε πρέπει υποχρεωτικά ένα νούμερο να έχει κλείσει μήνα ως κάρτα πριν αλλάξει σε πάγιο. Ισχύει στάνταρ αυτό ή ειναι τυπικό το 30ήμερο? Έχω ρωτησει βέβαια μόνο σε "official" καταστήματα εταιριών κινητής, δεν ξέρω αν σου λένε το ίδιο και σε Eshop, Πλαίσιο, κλπ κλπ. Καμιά εμπειρία κανείς?

Δημοσ.

Αν ήταν από παλιό Voda νούμερο και ειδικά σε Voda store το πιστεύω, αλλά έχω επιφυλάξεις για την περίπτωση φορητότητας και όπως είπα και κάποιες ακόμη (λίγες) για άσχετο κατάστημα. Πολύ θα βόλευε πάντως!

Δημοσ.

συγνωμη μια διευκρινηση δηλαδη μπορω ας πουμε τη mo mad η τη Qcard να την κανω συνδεση??στη wind εννοω...τις εχω πανω απο χρονο!δηλαδη απλα ειναι μια αιτηση και επιλεγω ποιο προγραμμα θελω...?φορητοτητα δηλαδη ή κάτι αλλο?ευχαριστω προκαταβολικαι και συγνωμη για την παρεμβολη μου!

Δημοσ.
συγνωμη μια διευκρινηση δηλαδη μπορω ας πουμε τη mo mad η τη Qcard να την κανω συνδεση??στη wind εννοω...τις εχω πανω απο χρονο!δηλαδη απλα ειναι μια αιτηση και επιλεγω ποιο προγραμμα θελω...?φορητοτητα δηλαδη ή κάτι αλλο?ευχαριστω προκαταβολικαι και συγνωμη για την παρεμβολη μου!

Αφού υπάρχει φορητότητα, πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ναι, μια απλή αίτηση είναι, στην Κοσμοτε την κάνεις και σε γερμανό και η αλλαγή γίνεται αμέσως, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στα καταστηματα Wind.

Δημοσ.

ενταξει απλα ρωτησα επειδη,ας πουμε qcard kai mo mad ειναι ουσιαστικα στη wind..ευχαριστω παρα πολυ παντως :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...