Προς το περιεχόμενο

Ubuntu browsers και eurobank.gr

jannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω δοκιμασει τα παντα... Λουστηκα και με ουλτρεξ (οι παλιοι θα ξερουν...).

Το ρημαδι το eurobank.gr απο Kubuntu -Ubuntu ουτε πριν το εβλεπα ουτε τωρα.

Για την ακριβεια το βλεπω αλλα δεν συνδεομαι στο λογαριασμο μου με κανεναν browser εκτος του Opera ο οποιος δεν μπορει να ολοκληρωσει τις συναλλαγες.

Εχει κανεις κανει συναλλαγες με Linux? Υπαρχει λυση??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ... Δεν παιζουν αυτες οι περιπτωσεις... Παντως μου κανει εντυπωση πως ο firefox και οι αλλοι που βασιζονται επανω του δεν λειτουργουν εδω! Στα ρημαδο windows φυσικα δεν υπαρχει προβλημα...

Την σελιδα την εβλεπα παντα αλλα δεν μπορουσ να συνδεθω στο e-banking τους μεχρι που απελπιστικα και τους εστειλα το παρακατω απο την φορμα της σελιδας τους

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Το νεο ebanking συστημα σας δεν λειτουργει με broswer Mozilla Firefox ουτε με αλλο

λειτουργικο συστημα πλην των windows. Καλως η κακως δεν ειναι ολος ο κοσμος χρηστες

windows/internet explorer και δεν ειναι λογικο να υποχρεωνετε τους πελατες σας να

χρησιμοποιουν συγκεκριμενα προϊοντα λογισμικου.

Αυτο εσταλη στις 22-8-2008

Μου απαντησαν μετα απο 2 μερες το παρακατω

Αρχικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για την όλη αναστάτωση που

πιθανότατα αντιμετωπίσατε. Από την ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας e-Banking οι

προδιαγραφές σωστής λειτουργίας της είναι λειτουργικό σύστημα Windows και browser

Internet Explorer 5.5 οι οποίες και αναφέρονται στο διαδικτυακό μας τόπο

http://www.eurobank.gr. Το ότι το site δεν λειτουργεί σωστά στα περιβάλλοντα που

χρησιμοποιείτε δεν είναι αποτέλεσμα αμέλειας ή ενέργειας εκ μέρους μας να

περιορίσουμε τους χρήστες μας. Όμως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε

ότι έπειτα από συνεχείς αναβαθμίσεις, η υπηρεσία μας μεταμορφώνεται έτσι ώστε να

γίνει ακόμα πιο εύκολη στη χρήση, πιο πλούσια σε πληροφόρηση και συναλλαγές. Στη νέα

υπηρεσία e-banking γίνονται ενέργειες αναβάθμισης οι οποίες βρίσκονται στο τελικό

στάδιο και τους επόμενους μήνες θα μπορείτε να εξυπηρετείστε με περισσότερα

λειτουργικά συστήματα που τυχόν διαθέτετε στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (π.χ.

Windows Vista, Mozilla Firefox).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

E-banking Customer Services "

Τελικα περασαν κανα 2 μηνες και το προβλημα το ελυσαν. Απο τοτε μπαινω κανονικοτατα με Firefox ειτε μεσα απο OpenSUSE ειτε μεσα απο Debian.

Σε Ubuntu παντως δεν γινεται δουλεια... Το user agent δεν το ηξερα.Θα το δοκιμασω!

Στην Eurobank δεν ξέρω αν θα κάνει, πές στο και σε μάς να ξέρουμε

Στην Κύπρου πάντως πριν λίγους μήνε έκανε

Όπως και το Tools > Changer Browser identification > ΙΕ 6.0...του Konqueror

Επίσης, με firefox μια χαρά. Παλιότερα, με παλιότερη έκδοσή του δεν μπορούσαμε (ο πατέρας μου δηλαδή, που έχουμε eurobank) αλλά πλέον όλα κανονικά.

Και σε μένα λειτουργεί κανονικά το e-banking της Eurobank με Firefox.

Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι τα certificates. Όταν θες να πραγματοποιήσεις μεταφορά

σε μη προδηλωμένο λογαριασμό χρειάζεται να έχεις στον υπολογιστή του ένα certificate

το οποίο λειτουργεί μόνο σε IE, όμως υπάρχει και η λειτουργία κωδικοί μιας χρήσης

που αποστέλλονται σε κινητό με SMS και το δουλεύω έτσι.

Οπότε, όλες οι λειτουργίες του e-banking παίζουν κανονικά σε μένα.

Δεν φορτωνει το σαιτ και βγαζει μηνυμα λαθους φορτωσης της σελιδας. Εχω τον 3.10... το ιδιο μην. βγαζουν οι Galeon, Epiphany , Konqueror κ.τ.λ. ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...