Προς το περιεχόμενο

public folder στα vista (teamviewer)

darkmyst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα σας!

θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω public πχ το my documents στα vista και ολους τους υπολιπους φακελους?

Χρησιμοποιω το teamviewer και συνδεομαι στο pc του σπιτιου μου απο το pc της δουλειας και θελω να κανο public τους φακελους ωστε να εχω προσβαση στα αρχεια μου επειδη μου λεει οτι δεν μπορω επειδη δεν ειναι public!

οποιος ξερει σας παρακαλω.. ας μου πει!

Δημοσ.

δεν ειναι αυτος ο λογος.

με το teamviewer ειναι σαν εισαι στο pc εσυ και να κανεις οτι θες και να μεταφερεις οτι θες...

Δημοσ.

ασε το βρηκα μονος μου ευχαριστω παντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------

δεν ειναι αυτος ο λογος.

με το teamviewer ειναι σαν εισαι στο pc εσυ και να κανεις οτι θες και να μεταφερεις οτι θες...

επισης να σου τονισω κατι! με το teamviewer οταν εχω vista και 8ελω να μεταφερω αρχεια απο το ενα pc στο allo θα πρεπει να βαζω τα αρχεια μου σε φακελους "public" επειδη τα περισσοτερα ειναι κλειδωμενα! οπως και να εχει αποφασισα να βαζω οτι θελω στην επιφανεια εργασιας και θα το παιρνω απο εκει! το teamviewer το χρησιμοποιω επαγγελματικα και οχι σαν hack program! ηθελα να εχο public ΟΛΟΥΣ τους φακελους μου και με βοηθησε ενα παλικαρι και το ευχαριστω περα απο εκει ελπιζω να μην υποννοεις οτι το θελω για hack tool :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...