elefher Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εχω κατεβασει καποιες ταινιες τις οποιες οταν τις πεζει μου βγαζει κινεζικα γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ναι, φταιει το encoding που χρησιμοποιησε αυτος που εφτιαξε τους υποτιτλους εξαρχης. Σε ποιον player σου εμφανιζει αυτο το προβλημα? (μονο για mplayer ξερω να σου δωσω ακριβεις οδηγιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elefher Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 στο Mplayer movie player εαν ειναι να ανιξω το mplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δοκιμασε τον smplayer (και στις ρυθμισεις υποτιτλων βαλε greek encoding) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 η αλλιώς iso-8859-7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 To vlc δεν πεζει τους .srt υποτιτλους ξερει κανεις τι πρεπει να αλλαξω?Εχω τικαρει την εντολη για αυτοματη ευρεση υποτιτλων.Ακομα και οταν τους δινω manual το .srt αρχειο παλι δν παιζουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 To vlc δεν πεζει τους .srt υποτιτλους ξερει κανεις τι πρεπει να αλλαξω?Εχω τικαρει την εντολη για αυτοματη ευρεση υποτιτλων.Ακομα και οταν τους δινω manual το .srt αρχειο παλι δν παιζουν.... γιατι?δεν το καταλαβαινω κλασικα δωσε το ιδιο ονομα στον ιδιο φακελο την ταινια και τους υποτιτλους της αν δεν το εχεις κανει ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ίσως πρέπει να δημιουργηθεί ένα sticky με "κλασσικές ερωτήσεις" και τις απαντήσεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Τον εκανα απεγκατασταση και εβαλα την τελευταια εκδοση και ειανι οκ τωρα...δν ξερω τη εφταιγε πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.