MasterX Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Εχω ενα site που μου το εχουν φτιαξει επαγγελματιες.. Αν δεν κανω λαθος ειναι σε PHP, mySQL... Ποσο μπορει να παιρνει καποιος για συντηρηση ή και κάποιες αλλαγες? Λογικά web developer χρειαζομαι.. Για να ξερω τι μπορει να μου ζητησουν στη συνέχεια..
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 μου έχει τύχει σε site που δεν έχω φτιάξει εγώ αλλά ήταν για την δουλειά μου να ζητήσουν ποσά με πολύ μεγάλη απόκλιση... νομίζω ότι είναι που θα πέσεις... αν θέλεις "μεγάλες" αλλαγές και ο άλλος θέλει να σε αρμέξει το ποσό θα είναι ανάλογο.
alexandr0s Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Από δωρεάν μέχρι 100 ευρώ την ώρα είναι μια λογική τιμή... Ανάλογα τι θες, έχεις CMS και θες αλλαγή σε content, θες ένα τρελο jQuery/AJAX gadgetάκι, θες να τραβάς από 10 API ταυτόχρονα και να τα συνδυάζεις τα data τους και ανάλογα τη ποιότητα του αποτελέσματος. Η λύση που θα σου φτιάξει κάποιος θα παίζει για μια μέρα, για 1 μήνα ή για χρόνια χωρίς πρόβλημα.
the_eye Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ακριβός παίζει αναλόγως τι ζητάς. Αν σου βάλει κάποιο plugin ή αν κάνει κάτι custom.
MasterX Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 με λιγα λογια οπου σε πιάσει... Πως να κοστολογησεις το καθε πραγμα?? Δεν υπαρχει και τιμοκαταλογος... ναι, εχει CMS το site μου..
chrispen Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 αν έχει cms γιατί δεν προσπαθείς να το φτιάξεις μόνος σου; Μόνο κράτα backup
MasterX Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Την αλλαγη του περιεχομενου, μονος μου την κανω.. Ομως ισως ανακαλυπτω καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν οπως τα ειχαμε φτιαξει και θα χρειαστουν αλλαγη πιθανως.. Και δεν ξερω τι αλλο μπορει να χρειαστω.. ίσως καποια εξτρα..
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 με λιγα λογια οπου σε πιάσει...Πως να κοστολογησεις το καθε πραγμα?? Δεν υπαρχει και τιμοκαταλογος... ναι, εχει CMS το site μου.. ε οχι ακριβώς έτσι. Πως κοστολογείς εσυ το καινούργιο καζανάκι που θα σου βάλει ο υδραυλικός? Δεν την κοστολογείς σου λέει πόσο πάει και άμα θες οκ το καλο του μαστορέματος Απο κει και περα ρωτας 2 με 3ης και βλέπεις ε άμα είσαι και λιγο έξυπνος κάνεις τα παζάρια σου Αν θες να μου στείλεις καποιο λινκ για την ιστοσελίδα σου μεσω πμ ευχαρίστως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.