Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση ram

sarpijk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν εννοεις τα timings δεν ειναι ακριβως ιδια:-)

εκτος απο τα διαφορετικα timings , σε θεμα ποιοτητας νομιζω οτι αυτες που προτεινω ειναι καλυτερες.

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτες που προτεινετε λενε

Operating Voltage

2,10 V

και μενα η μητρικη νομιζω ειναι 1,8. τι παιζει?

Δημοσ.

Όπως βλέπεις εδώ: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N_Neo-F λέει:

"Due to the High Performance Memory design, motherboards or system configurations may or may not operate smoothly at the JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) standard settings (BIOS Default on the motherboard) such as DDR2 voltage, memory speeds and memory timing. Please confirm and adjust your memory setting in the BIOS accordingly for better system stability.

Example: Kingston HyperX DDR2-800 PC-6400 operates at 2.0V, 4-4-4-12."

Άρα θα πας στο BIOS και θα δώσεις την απαραίτητη τάση για να παίξουν. Εννοείται πως αν βρεις 800άρες που να παίζουν με 1.8V μπορείς να τις προτιμήσεις.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, είδα την συζήτησι σας και η ερώτηση τα windows XP εντάξει 64bit μέχρι τι ραμ σηκώνουν?

ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά, είδα την συζήτησι σας και η ερώτηση τα windows XP εντάξει 64bit μέχρι τι ραμ σηκώνουν?

ευχαριστώ

οσο γουσταρεις:-)

Δημοσ.
οσο γουσταρεις:-)

Εντάξει, όχι κι έτσι ακριβώς..

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν μέχρι 128GB φυσικής μνήμης και 8TB εικονικής. Πέρα απ' αυτό όμως, εξαρτάται από το hardware, και συγκεκριμένα από τη μητρική, καθώς η πλειοψηφία δεν υποστηρίζει περισσότερα από 8GB (δε μιλάω για το s1366).

Δημοσ.
Εντάξει, όχι κι έτσι ακριβώς..

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν μέχρι 128GB φυσικής μνήμης και 8TB εικονικής. Πέρα απ' αυτό όμως, εξαρτάται από το hardware, και συγκεκριμένα από τη μητρική, καθώς η πλειοψηφία δεν υποστηρίζει περισσότερα από 8GB (δε μιλάω για το s1366).

..........

Δημοσ.

Είναι να απορεί κανείς με την ταύτιση του κόσμου με τα XP, ακόμη και τώρα με ανώτερο λειτουργικό σύστημα στα 64bit (Vista 64 Service Pack 2) και με τα Windows 7 στον ορίζοντα, οι περισσότεροι επιμένουν στην αποτυχία που λέγεται Windows XP 64bit.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια απορία σχετικά με την αναβάθμιση μνημών. Έχω ένα laptop με ram 1GB και το data-sheet λέει τα εξής:

Memory Up to 2GB Dual DDR2 SDRAM (TBD)

2 SO-DIMM memory slots (no memory on board) στα 533Mhz.

Για να βάλω καινούριες μνήμες πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα με τις προηγούμενες;

Και γενικότερα τι πρέπει να κοιτάξω ώστε να είναι συμβατές με το laptop μου;

Δημοσ.
Έχω κι εγώ μια απορία σχετικά με την αναβάθμιση μνημών. Έχω ένα laptop με ram 1GB και το data-sheet λέει τα εξής:

Memory Up to 2GB Dual DDR2 SDRAM (TBD)

2 SO-DIMM memory slots (no memory on board) στα 533Mhz.

Για να βάλω καινούριες μνήμες πρέπει να είναι στην ίδια συχνότητα με τις προηγούμενες;

Και γενικότερα τι πρέπει να κοιτάξω ώστε να είναι συμβατές με το laptop μου;

πρεπει να ψαξεις μεχρι ποια συχνοτητα ραμ υποστηριζει η μητρικη σου:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...