Προς το περιεχόμενο

request-ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι δεν ψαχνεις στις αγγελιες καμμια φτηνη μεταχειρισμενη agp... μεχρι να μαζεψεις κανα ευρω.... να κανεις προσωρινα τη δουλεια σου?

κοιτα καμμια 6600....

Δημοσ.

κοίτα εχω ηχεια κουτι dvd- δισκετα τα εχω αυτα οπως και οθονη οποτε γυρω στα 300 ευρώ με 350 ευρώ φίλε pab

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ----------

pcos π κολάνε οι ddr2 :P εγω παιρνω ddr1 40 κ 50 ευρώ η καθε μια γτ ειναι παλιές :/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

επίσης να σας ενημερώσω οτι δν μπορώ να μεταβω στην ενοτητα αγγελίες γτ είμαι μόνο 1 μηνα μέλος

Δημοσ.
κοίτα εχω ηχεια κουτι dvd- δισκετα τα εχω αυτα οπως και οθονη οποτε γυρω στα 300 ευρώ με 350 ευρώ φίλε pab

Με αυτα τα χρηματα εισαι μια χαρα για μενα προτιμα καλυτερα μια καλη mobo και παρε μια καλη ati να κανεις σημερα την δουλεια σου ωστε αυριο με ενα 50αρι να μπορεις να εισαι παλι μεσα in game ;)

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ----------

pcos π κολάνε οι ddr2 :P εγω παιρνω ddr1 40 κ 50 ευρώ η καθε μια γτ ειναι παλιές :/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:51 ----------

επίσης να σας ενημερώσω οτι δν μπορώ να μεταβω στην ενοτητα αγγελίες γτ είμαι μόνο 1 μηνα μέλος

φιλε μου αφου θα παρεις νεο συστημα με DDR2, και στα λεφτα που ειπες παιρνεις

καλυτερα απο αυτα που σου εγραψα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...