Προς το περιεχόμενο

request-ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτή την κάρτα γραφικών

GeForce FX 5500

και ειναι 128mb size έλεος δλδ τέσπα.. Σπάστικα σήμερα γιατί πείρα το godfath2 και δεν μου έπαιζε θέλει πάνω απο 6200 και 256mb size έχεται να μου προτείνετε καμία καλή να υποστορίζει το παιχνίδι αλλα να μην είναι ακριβή μέχρι 39-40 ευρώ!

Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα.. α) σε αυτά τα χρήματα έτσι κι αλλιώς δε μπορείς να αποκτήσεις κάτι αξιόλογο και β) ακόμα και να μπορούσες να διαθέσεις περισσότερα για μια αρκετά γρήγορη, θα τη φρέναρε το υπόλοιπο σύστημα, που αν και δεν είπες από τι αποτελείται, φαντάζομαι δε θα μπορεί να ανταποκριθεί πλέον..

Δημοσ.

Field Value

Computer

Operating System Microsoft Windows XP Home Edition

OS Service Pack Service Pack 3

DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10)

Computer Name USER-LHVHXK0C9S

User Name Kostas

Motherboard

CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio)

Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE

System Memory 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM)

BIOS Type AMI (09/29/04)

Display

Video Adapter MSI MS-StarForce GeForce FX 5500 (NVIDIA GeForce FX 5500) (128 MB)

3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5500

Monitor LG F700P [17" CRT] (1435252540)

να το summary αυτή εδώ έλεγα

GIGABYTE GEFORCE 8400GS CUDA GV-NX84S512HP 512MB PCI-ERETAIL

E-SHOP

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:06 ----------

λες να την σηκωσει?

Δημοσ.

Όπως σου είπε εξ'αρχής ο phanispal:

1) Δεν βρίσκεις κάρτα γραφικών της προκοπής στα λεφτά που ζητάς.

2) Ακόμα και να έβρισκες δε θα απέδιδε γιατί παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα, το οποίο είναι παλιό.

Και εκτός αυτού η κάρτα που έχεις συνδέεται σε υποδοχή AGP πάνω στη μητρική, που είναι απαρχαιωμένη πλέον, μιας και όλες οι νέες κάρτες είναι PCI-Express.

Με λίγα λόγια ξέχνα το.

Δημοσ.
τι ξέχνατο πείτε μου τι χρζτε αλλαγή για να έχω ένα σωστό μχνμα!

Σου απαντησε πιστευω τι χρειαζεται για ενα σωστο μηχανημα, οτι αναβαθμιση και αν κανεις στο τωρινο σου pc σου δεν θα δεις καμια απολυτως αλλαγη :-)

Μονο με αγορα καινουργιου θα δεις ;)

Δημοσ.

αυτο σκέφτομαι και εγώ να πουλήσω τις ραμ και κτλπα να πετάξω τα αχρηστα motherb. κλπα και να πάρω καινούργιο για πέει τπτ καλό κανα turbo-x ?

Δημοσ.

πανω απ' ολα πες μας μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις ετσι ωστε να σου φτιαξουμε εμεις μια καλη συνθεση :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...