Προς το περιεχόμενο

Επιλογή τροφοδοτικού και ups για νέο pc

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εβδομάδα σκέφτομαι να αγοράσω τα παρακάτω κομμάτια για το καινούριο μου pc.

Έχω καταλήξει στα παρακάτω κομμάτια,θα ηθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και την βοήθεια σας στην επιλογή του τροφοδοτικού και ups

1 NZXT Tempest Black Case

2 Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Box)

3 Asus P5Q-E

4 Adata 2GB DDR2-1066 Ram Kit (2 x 1GB, PC2

5 Asus HD 4890 SVGA

6 Western Digital Caviar Black 500GB HDD (32MB Cache, Sata, WD5001AALS)

Για τροφοδοτικό διάλεξα το παρακάτω

Tagan Superrock TG600-U33II PSU (600W) για ups δέν έχω ιδεά

ακούω τις γνώμες σας.

Δημοσ.

Νομίζω πως θα χρειαστει το ups απο την στιγμή που υπάρχουν αυξομειώσεις έντασης στο δίκτυο της ΔΕΗ.Για το τροφοδοτικό είνια αρκετά τα 600Watt???

Δημοσ.
Νομίζω πως θα χρειαστει το ups απο την στιγμή που υπάρχουν αυξομειώσεις έντασης στο δίκτυο της ΔΕΗ.Για το τροφοδοτικό είνια αρκετά τα 600Watt???

Μια χαρά θα σε καλύψουν τα 600watt.Θα προτιμούσα βέβαια Seasonic ή Corsair

(ή Enermax Modu82+ επειδή είναι η προσωποποίηση του αθόρυβου άλλα anyway,προσωπικές απόψεις είναι αυτές)

Το μόνο "κακό" στην υπόθεση, είναι οτι αν προσπαθήσεις να εκμεταλλευθείς το crossfire που προσφέρει η μητρική σου ή αν επιλέξεις μελλοντικά μια X2 λύση θα είσαι οριακά με το υπάρχων τροφοδοτικό.Καλό είναι να έχουμε καμια ~100watt καβάτζα...just in case ;)

Δημοσ.
...

Το μόνο "κακό" στην υπόθεση, είναι οτι αν προσπαθήσεις να εκμεταλλευθείς το crossfire που προσφέρει η μητρική σου ή αν επιλέξεις μελλοντικά μια X2 λύση θα είσαι οριακά με το υπάρχων τροφοδοτικό.Καλό είναι να έχουμε καμια ~100watt καβάτζα...just in case ;)

το ιδιο σκεφτομουν, για 700αρι λοιπον.

οσο για το ups, Οσο το ειχα δεν ειχα ουτε μικροδιακοπη!

οταν το κατηργησα (διοτι καιει το ατιμο, 30-40W μονιμα), ε τοτε ολο διακοπες ειμαι...

οχι εγω(μακαρι), Η Δεη :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

αναλόγως σε τι φάση θα είναι το pc...σε idle μερικά/λίγα λεπτά αλλά σε full load δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.
600 VA σε πόσο χρόνο παροχής μεταφράζεται για ένα τέτοιο σύστημα+την οθόνη;

το σημαντικο ειναι οι αιχμες-βυθησεις της τασης. σιγουρα μετα θα εχεις κανα διλεπτο να το

κλεισεις

• Super Moderators
Δημοσ.
σιγουρα μετα θα εχεις κανα διλεπτο να το

κλεισεις

famous last words :P

αφού δεν τσιγκουνεύεται για το τροφοδοτικό καλύτερα θα ήταν να μην το κάνει και για το ups...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...