Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με crossfire (4850)

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αφήστε το fraps ρε και βάλτε την εντολή για να μπορείτε να βλέπετε τα frames in game :P

Δημοσ.

Thanks για την συμβουλη παιδια, θα χρησιμοποιω αυτο απο εδω και στο εξης. Τι λετε, τα 25fps ειναι καλα για την αναλυση Gamer; (αλλα ρε γμτ τα fps ειναι τα ιδια ειτε με crossfire ειτε οχι, σιγουρα καποιο προβλημα θα υπαρχει)

• Super Moderators
Δημοσ.

DX10 φαντάζομαι λόγω Vista, λίγα μου φαίνονται, αλλά δεν είμαι σίγουρος μπορεί να είναι normal...άρχισε να ψάχνεις reviews 4850 crossfire που να έχουν Crysis Warhead :P

Δημοσ.

Eνταξει παιδια ολα μια χαρα, το προβλημα που ειχε ηταν γελειο, απλως επειδη δεν επαιζα σε full screen για καποιο λογο το crossfire δεν δουλευε με αποτελεσμα να εχω λιγοτερα fps, αλλα αφοτου το εβαλα σε full screen βλεπω ξαφνικα τα fps να ανεβαινουν κατα πολυ και να εμφανιζεται πανω δεξια στην οθονη το σημα του crossfire (το ειχα επιλεξει απο το catalyst να εμφανιζεται). Τωρα ολα οκ, εχω περιπου στα 30κατι fps στο Enthusiast :-)

Aλλα ρε παιδια ειναι δυνατον να μην δουλευει το crossfire διοτι δεν εχουμε το game σε full screen; (πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο)

Δημοσ.
για να μάθεις να δουλεύεις σε full screen σαν άνθρωπος :P

ή να έχεις δεύτερη screen δίπλα για τα λοιπά θνητά. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...