pabou13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Χαιρεται παιδια, σημερα επιτελους παρελαβα την καινουργια μου 4850 απο την ΜSI ετσι ωστε να την συνδεσω σε crossfire με την αλλη καρτα που ειχα στον υπολογιστη. Tα συνδεσα ολα μια χαρα και ανοιξα τον υπολογιστη. Moλις μπηκα στα windows o catalyst εμφανιζεται απο μονος του και λεει οτι ενεργοποιηθηκε το crossfire. Xαρουμενος παω να παιξω GRID αλλα παρατηρω πως εχω τα ιδια fps που ειχα και με την μια καρτα μονη της. Στο gpu-z μου εμφανιζεται κανονικα πως εχω crossfire. Nα τονισω οτι τις εχω συνδεσει με μια bridge (στο κουτι της MSI δεν εδιναν bridge connector), η bridge με την οποια τις συνδεσα ηταν απο την προηγουμενη καρτα γραφικων που ειχα. Επισης εαν συνδεσω την οθονη με την δευτερη καρτα δεν βγαζει καθολου σημα. Παραθετω και καποια sceenshots: Eυχαριστω για τις οποιες απαντησεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=234&threadid=95946 δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από πέρσυ αλλά σύμφωνα με αυτό το Grid ΔΕΝ υποστηρίζει SLI/Crossfire άρα δοκίμασε άλλα games
pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δικιο ειχες τελικα, ετρεξα το 3DMark06 και ολα ηταν ok (14600 εβγαλα, καλο ειναι?)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 για stock clocks νομίζω ναι
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 @ pabou13: Όταν έχεις ενεργοποιημένο το Crossfire δεν έχεις σήμα στις άλλες εξόδους των καρτών...
Tenshi Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ας με διορθώσει ο ThReSh,άλλα στην προκειμένη περίπτωση το Vantage δέν θα ήταν καλύτερη επιλογή για bench-αρισμα,επειδή το 3dmark 06 είναι πολύ cpu depended; Με Q9550 και 4870 έβγαλα 14716. Σε real gaming καταστάσεις πιστεύω οτι το σύστημα του pabou13 είναι σαφώς πιο μπροστά απο το δικό μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 χαλαρά, επιπλέον 3DMark τα τρέχουμε με όλα τα settings του control panel της ATI/Nvidia στο ΤΕΡΜΑ perfomance...
pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 @ pabou13: Όταν έχεις ενεργοποιημένο το Crossfire δεν έχεις σήμα στις άλλες εξόδους των καρτών... Eχει μονο στις δυο εξοδους της μιας καρτας Για την ακριβεια 14640 εβγαλα στο 3DMark06, εννοειτε με stock ρολογια. Αυριο που θα τις ανεβασω λιγο θα ποσταρω αποτελεσματα
pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ρε παιδια οταν παω να κλοκαρω την μια καρτα μεσω του catalyst (overdrive) δεν μ'αφηνει να κουνησω την μπαρα των mhz ενω στην αλλη καρτα που εχω συνδεδεμενη με την οθονη μ'αφηνει (με Riva Tuner δουλευει μια χαρα). Eπισης στο ati tool μου σκαναρει μονο την μια απο τις δυο καρτες για artifacts (αυτην που εχω συνδεδεμενη με την οθονη). Tι λετε να συμβαινει; (Sorry για το double post, μπερδευτηκα )
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ρε παιδια οταν παω να κλοκαρω την μια καρτα μεσω του catalyst (overdrive) δεν μ'αφηνει να κουνησω την μπαρα των mhz ενω στην αλλη καρτα που εχω συνδεδεμενη με την οθονη μ'αφηνει (με Riva Tuner δουλευει μια χαρα). Παίξε με riva tuner, ξέχνα overclock από την μλκ. της ATi. Από την στιγμή που έχεις crossfire enabled θα ανεβάσει και τις 2 κάρτες. Eπισης στο ati tool μου σκαναρει μονο την μια απο τις δυο καρτες για artifacts (αυτην που εχω συνδεδεμενη με την οθονη). Tι λετε να συμβαινει; (Sorry για το double post, μπερδευτηκα ) Οι κάρτες δουλεύουν ως μία στην ουσία. Το αποτέλεσμα που σου δείχνει το test για artifacts στρεσσάρει και τις δύο.
pabou13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Ok θα δουλεψω με το Riva tuner. Στο Ati tool οταν scanαρει για artifacts η μια καρτα δουλευει στο 99% ενω η αλλη κοιμαται (0%) edit: Oυτε στο crysis δουλευει η δευτερη, το διαπιστωσα εχοντας ανοικτο το παραθυρο του crysis και του gpuz συγχρονως (τα συνηθισμενα, η μια ηταν στο 99% ενω η αλλη ηταν στο 0%) Τι λετε να φταιει;
pabou13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ρε παιδια ξερει κανεις εαν το crysis warhead υποστηριζει crossfire;
pabou13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ρε παιδια ειτε εχω crossfire ενεργοποιημενο ειτε οχι εχω περιπου 25fps στην αναλυση Gamer (χωρις ΑΑ). Ειναι καλο για 1920χ1200 ή θα επρεπε να απεδιδαν καλυτερα οι καρτες; (οπως ειπα και πιο πανω παιζοντας Crysis και με crossfire ενεργοποιημενο η μια καρτα απο τις 2 βρισκεται στο 0%)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.