ioannnis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Απαιτείται αρκετός καιρός για να στεγνώσει. Εναμισυ χρονος και βαλε δεν ηταν αρκετος?
ioannnis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Κυνηγάς και τον τελευταίο °C και αναρωτιέσαι αν αξίζει αυτός ο τρόπος.. Aν ειναι για fanless τοτε αξιζει Πηρα κι εγω την Arctic Silver 5 στη πολυ συμφερουσα τιμη των 15,5€( ) μιας και δεν ειχε αλλη διαθεσιμη το Πλαισιο. Ειχε δηλαδη και αυτα τα φακελάκια αλλα ενα δε φτανει σιγουρα. Εντυπωση μου εκανε οτι η ενεση πωλειται ετσι οπως ειναι, δηλαδη χωρις συσκευασια και χωρις σφραγισμενο πωμα. Οποιοσδηποτε δηλαδη μπορει να την εχει αλαφρωσει Tο εμβολο ειναι ηδη πατημενο κατα το ημισυ της συριγγας. Αν βγαλεις το αυτοκολλητο ετικετακι βλεπεις μια τυπωμενη διαβαθμιση απο 0-5ml. Η παστα πιανει εως τα 3,4ml περιπου. Ειναι αυτο αντιστοιχο με τα 12 γραμμαρια? Παντως σε λιγο που θα επαλειψω εναν επεξστη πιστευω οτι το 1/3 θα αδειασει χαλαρα...
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 ποσο την πηρες 15.5?γιατι εδω την βλεπω 5.5 Link τα 3.5 γραμμαρια.οποτε οκ εισαι εαν εκανες τυπογραφικο λαθος.Εαν παλι εδωσες τοσα οσα λες τοτε πρεπει να πηρες αυτη Link που ειναι 12 γραμμαρια και εχουν κανει λαθος αυτοι.αλλα αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν την χρησιμοποιησες.......
ioannnis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν σε αντιλαμβανομαι... των 12 γραμμαριων βεβαια πηρα, να εχουν κανει λαθος αυτοι που??
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν σε αντιλαμβανομαι... των 12 γραμμαριων βεβαια πηρα, να εχουν κανει λαθος αυτοι που?? Αφου λες πιο πανω οτι η παστα που σου εδωσαν εχει μεσα 3.4 ml.μηπως εκαναν λαθος και σου εδωσαν αυτη που εχει 5.5 euros και οχι την 12αρα.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Κατι δεν καταλαβαινω εγω σωστα και ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η ωρα......
ioannnis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Κατι δεν καταλαβαινω εγω σωστα και ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η ωρα...... Eιναι το ml=gr?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Eιναι το ml=gr? Οπως ολοι γνωριζουμε το ml ειναι ογκος και το gr ειναι βαρος..... αλλα κατι δεν μου κολλαει καλα γιατι εαν πηρες τα 12 γραμμαρια και εχει 3,4 ml μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να χρησιμοποιησεις το 1/3 οπως λες για να βαλεις μια φορα στον επεξεργαστη.και επισης εαν επαιρνες την παστα που ειναι 3.5 γραμμαρια,τι θα εκανες?παστα μιας χρησης θα ηταν?δεν υπαρχει περιπτωση να χρειαστεις στην παστα των 3.5 γραμμαριων να βαλεις ολο το περιεχομενο στον επεξεργαστη για μια φορα.
ioannnis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Νομιζα οτι ταυτιζες τα 3,5 γραμμαρια τα 3,4 ml. Tα ml ειναι αναλογα με την πυκνοτητα του υγρου, ετσι? Αλλα ποσοτητα τα 3ml παστας ή μελιου, αλλη ποσοτητα τα 3ml οινοπνευματος. Δε ξερω τωρα κατα πόσον αντιστοιxουν τα 12g AS5 σε 3,4ml AS5. Oσο για την ποσοτητα που θα βαλω, οπως λεω και παραπανω εγω βαζω πολυ Οι συγχρονοι επεξ/στες εχουν μεγαλη επιφανεια για να απλωσεις, δεν ειναι οπως παλια που ηταν μονο ενα μικρο κομματι στην επιφανεια. Συν το οτι η ψυκτρα θα ειναι fanless. Οk, μπορει να υπερεβαλλα και να μην βαλω το 1/3, μπορει να βαλω το 1/5. Θα σου πω τελικα οταν τη βαλω Παντως αν θες να τραβηξω μια φωτο με το δαχτυλο μου για συγκριση.
NT1G Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Arctic silver 5 Specific Gravity: 4.05-4.15 m=v*ρ m=3,4mL*4,05*1 m=13,77gr Οπότε καλά είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα