Προς το περιεχόμενο

Θερμοαγωγιμη Παστα???

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο οτι φαινεται δεν απορροφαει μιας και με μια μπατονετα καλυψε ολη την επιφανεια ενω στο τελος ηταν "λερωμενη" ενα μικρο μερος της μπατονετας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως παιδες θελει πολυ λιγη ποσοτητα... Ισα να γεμιζει το κενο που δε βλεπουμε με το ματι.. Παραπανω λειτουργει αντιστροφα.. (δοκιμασμενα πραγματα)

αμα δεν ξερεις μαθαινεις (για μενα εννοοω) ... γι' αυτο μου βγηκε η πιστη για να την απλωσω... παρολο που ειδα και ενα σχετικο βιντεο στη σελιδα τους. ειναι οντως καλυτερη? επειδη χρειαστηκε καπου να βαλω, οταν ειχα παει στο πλαισιο και ζητησα μια, μου δωσανε αυτη...

ασχετο. οταν εβγαινε απο τη συριγγα, μου θυμισε λιγο απο terminator 2... χαχα

Tελικα εχει καλο αποτελεσμα αυτη η coolabory? τι ειδες?

Ψαχνω κι εγω μια παστα για fanless ψυκτρα, ποια απ αυτες του Πλαισιου ειναι πιο ψύχρα(ανεξαρτητως ποσοτητας)?

κοιτα. στην περιπωση μου δε μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα. η παστα χρησιμοποιηθηκε στο γνωστο λαπτοπ που παρουσιαζαν το γνωστο προβλημα με την προβληματικη καρτα γραφικων. βγηκαν δλδ τα thermal pads και μπηκε η παστα. σε συνδυασμο με καποιες πατεντες δουλεψε το λαπτοπ για κανα χρονο ακομα.

Παντως νομιζω οτι οσο μεγαλη ποσοτητα βαλεις τοσο το καλύτερο.

Ειχα παρει μια θηριωδη ψυκτρα(Scythe Mugen 2) η οποια ειχε σε ενα διαφανες φακελακι μια μεγαλη ποσοτητα γκριζωπης παστας αγνωστης προελευσης. Την εβαλα ολη και ο επεξστης των 95W δουλεψε ανετα και fanless για πανω απο εναμισυ χρονο με 30τοσους βαθμους στο idle!

Bαζεις στο κεντρο περισσοτερο, ωστε να εξαπλωθει και στις ακρες

Οπως ειπα στο #46, αν βαλεις στις ακρες με την επαφη θα πεταχτει εξω.

Συμπληρωνω πως οταν ξεβιδωσα τη ψυκτρα η παστα αυτη ηταν ακομα υγρη.

Εγώ ξέρω ότι βάζεις μόνο στο κέντρο ρε σύ και ούτε το απλώνεις ούτε τίποτα, αφού με το που κουμπώνει η ψύκτρα ούτως ή αλλος απλώνει απο την πίεση

Ναι, απλά κάποιοι προτιμούν να έχουν καλυφθεί ακόμα και οι γωνίες και μάλιστα ομοιόμορφα.

Η ουσία είναι ότι μάλλον δεν υπάρχουν διαφορές, αρκεί να μην υπερβάλλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...