Προς το περιεχόμενο

Θερμοαγωγιμη Παστα???

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εε ναι - εφόσον δεν αφήνει κάτι πίσω του, δεν θα έχεις πρόβλημα...

Και το λέω αυτό γιατί κάποια ασετόν έχουν μέσα λάδια ή κάποιες ενυδατικές για την περιποίηση των χεριών.

Δεν θέλω χαζά για τις γνώσεις μου... :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Eγω παντως εχω την εντυπωση οτι η Arctic Silver ειναι πολυ παχυρευστη, δηλ. απλωνεται δυσκολα, εμν σωνεται και ευκολα!

που άμα πέσει πάνω στην μητρική, άντε γεια καημένε κόσμε :P

Μπαα, θα τη καθαρισεις με οινοπνευμα. Αν παει ομως στα ποδαρακια του επεξστη... τοτε ειναι αντε γεια καημενε κοσμε :-)

Η Collaboratory είναι καλύτερη της AS5, αλλά είναι για extreme overclock κλπ...Επίσης αρκετά δύσκολη στο άπλωμα, καθώς είναι στην ουσία υγρό μέταλλο... Οπότε εάν δεν προκείται να ασχοληθείς με τρελό o/c κλπ, όπως είπαν και τα παιδιά πάνω, AS5 ;)

αμα δεν ξερεις μαθαινεις (για μενα εννοοω) ... γι' αυτο μου βγηκε η πιστη για να την απλωσω... παρολο που ειδα και ενα σχετικο βιντεο στη σελιδα τους. ειναι οντως καλυτερη? επειδη χρειαστηκε καπου να βαλω, οταν ειχα παει στο πλαισιο και ζητησα μια, μου δωσανε αυτη...

ασχετο. οταν εβγαινε απο τη συριγγα, μου θυμισε λιγο απο terminator 2... χαχα

δεν ειμαι σχετικος με το αθλημα οποτε δε μπορω να πω... σε ενα λαπτοπ χρειαστηκε να τη βαλω (αυτα με το γνωστο προβλημα της καρτας γραφικων). δουλεψε βεβαια, σε συνδυασμο με αλλα πραγματα....

παντως ενω στο βιντεο φαινοταν ευκολο στην πραξη δεν ηταν και τοσο... μαλλον ειναι θεμα εξεικοιωσης. next time

http://www.youtube.com/watch?v=qFhbqiFh9Us&feature=player_embedded

Μα σκέψου ότι αυτός το 'χει κάνει τόσες φορές και του παίρνει 3+ λεπτά, και για να εφαρμόσεις AS5 δε σου παίρνει πάνω από 1 λεπτό κι ας μην το κάνεις κάθε μέρα :Ρ

η coolabory ειναι λιγο "σκληρη" παστα εχει μια διαφορα περιπου 2c απο την as5 αν γινει καλη δουλεια στην ποσοτητα και στην εφαρμογη...καθε μια συστηνει την δικη της διαδικασια εφαρμογης...το λαθος γινεται συχνα στην ποσοτητα το να μπει πολυ παστα δεν ειναι οτι καλυτερο εκτος αν η επιφανειες επαφης ειναι χυμα οποτε εκει δε σου φταιει η παστα :rolleyes: !την as5 ποτε δεν την απλωνα εκανα την καθετη η οριζοντια γραμμη οπως στο site και μια χαρα απλωνοταν απο την ψυκτρα και ειχα πιο καλα αποτελεσματα!για την as5 νομιζω δεν συστηνει απλωμα για να μην γινουν air bubbles...θεωρειες....δεν πιστευω οτι στις vga η σε μητρικες η οπου μπαινει παστα απο το εργοστασιο παραγωγης οτι καθεται και την απλωνει κανενα μηχανημα η κανενας..μια σταγονα ριχνουν και βιδωνουν

Υπάρχουν δύο τεχνικές για την εφαρμογή της πάστας:

1) Ομοιόμορφο άπλωμα με κάρτα ή κάτι παρόμοιο.

2) Εφαρμογή μια ποσότητας στο κέντρο και λίγη πίεση μετά με την επιφάνεια της ψύκτρας.

Παραδόξως και η δεύτερη τεχνική κάνει καλή δουλειά παρόλο που στην αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι. Όταν δοκίμασα μετά από καιρό να αφαιρέσω την ψύκτρα, είχε από κάτω ένα ομοιόμορφο στρώμα.

Στο βιντεάκι που βάζει την coolaboratory liquid δεν υπάρχει κίνδυνος να γεμίσει χνούδια από την μπατονέτα;

πρεπει να ειναι τετοια η υφη της που να μην το επιτρεπει. φανταζομαι θα πρεπει να ειναι καλη και η μπατονετα. μην ειναι καμια ξεμαλιασμενη :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...