Προς το περιεχόμενο

ELECTRON VISA απο TT BANK ΕΠΕΙΓΟΝ

sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ειχα λογαριασμο στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο και ειπα να βγαλω μια καρτα για online συναλλαγες. υποτιθεται οτι δουλευει παντου αλλα.....

• το paypal λεει οτι η τραπεζα αρνηθηκε την προσβαση
    το site με στοιχημα δεν προχωρανε
    και γενικα τιποτα online δεν την δεχεται

καμια ιδεα??? εμπειριες???

ειναι επειγον..

Δημοσ.

To ότι είναι electron visa δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται δεκτή στις online συναλλαγές. Αυτό συνέβαινε σίγουρα με κάρτα της εμπορικής που είχα εγώ. Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση καρτών του ΤΤ να σου δώσουνε λύση.

Δημοσ.

αλλιως βγαλε μια της alpha bank.ειναι visa οχι electron visa kai ως τωρα οπου εχω ψωνισει μια χαρα.χρεωστικη βεβεα.παρομοιο προβλημα με σενα ειχα με την Millenium visa.δεν περναγε πουθενα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω κάνει αγορά με electron visa μέσω internet.Δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

electron ειχα της πειραιως και παλι περναγε παντου.ειναι το ιδιο με τιν κανονικη visa.οπυ δεχονται visa δεχονται και electron

Δημοσ.

Kάποια κουταμάρα θα κάνει λογικά στο αλισβερίσι.Ρίξε κανένα screenshot με τη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσεις να σε βοηθήσουμε. =ρ

Δημοσ.

μην το λες.πολλες καρτες δεν παιρνανε.τις millenium πουθενα ενω alpha και πειραιως μια χαρα.

Δημοσ.

Έχω κι εγώ electron από ΤΤ και ποτέ δεν την δέχτηκαν ηλεκτρονικά. Το λέει και στους όρους, ότι εξ αποστάσεως συναλλαγές δεν κάνει.

Δημοσ.

Δεν κάνει για ηλεκτρονικές συναλλαγές η συγκεκριμμένη κάρτα. Απο visa-electron μόνο της Πειραιώς και της Αλφαμπανκ δουλεύουν online και είναι δηλωμένες πλέον σαν visa.

Απο την πρώτη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Την δεύτερη δεν την έχω δοκιμάσει γιατί μου ζητούσαν κατάθεση 200 ευρώ για να ανοίξω λογαριασμό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και σήμερα αυτό.

Δημοσ.

Βγαλε μια visa electron απο Πειραιως.Η διαδικασια ειναι γρηγορα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Ενναλακτικα δοκιμασε και την τραπεζα Κυπρου...Απ οτι μ χουν πει ειναι εξισου καλη....Εγω παντως εχω στην Πειραιως....

Δημοσ.
Έχω κι εγώ electron από ΤΤ και ποτέ δεν την δέχτηκαν ηλεκτρονικά. Το λέει και στους όρους, ότι εξ αποστάσεως συναλλαγές δεν κάνει.

μαλλον δεν φταιει οτι ειναι electron απλα δεν θα εχει γινει συμφωνια οπως και millenium ενω πειραιως electron παιζει.

Δεν κάνει για ηλεκτρονικές συναλλαγές η συγκεκριμμένη κάρτα. Απο visa-electron μόνο της Πειραιώς και της Αλφαμπανκ δουλεύουν online και είναι δηλωμένες πλέον σαν visa.

Απο την πρώτη έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Την δεύτερη δεν την έχω δοκιμάσει γιατί μου ζητούσαν κατάθεση 200 ευρώ για να ανοίξω λογαριασμό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και σήμερα αυτό.

δεν ξερω για την πειραιως αλλα alpha ανοιξα λογαριασμο ταμιευτηριου ζητησα καρτα για το atm και μου εδωσαν visa ,οχι visa electron αλλα visa.kai electron να ηταν παλι το ιδιο.και παιζει παντου.δεν μου ειπαν για minumum λεφτων.τωρα και 200 ευρω να ζητανε βαλτα και μετα τα σηκωνεις με τις αγορες.

Δημοσ.

Η κάρτα της Alpha Bank δεν είναι Visa, είναι enter Visa όπως λέει. Παρόλα αυτά τη δέχονται παντού σε Ελλάδα και εξωτερικό (και online προφανώς) ως πιστωτική. Δεν μπορείς βέβαια να βάλεις δόσεις, ούτε να τη χρησιμοποιήσεις σε υπηρεσίες που απαιτούν δέσμευση μετρητών (πχ rent a car).

τωρα και 200 ευρω να ζητανε βαλτα και μετα τα σηκωνεις με τις αγορες.

Ή απλούστατα με ανάληψη....Βέβαια δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, αφού μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε λογαριασμό ταμιευτηρίου με αυτή την κάρτα. Και για να ανοίξεις λογαριασμό ταμιευτηρίου δεν χρειάζεται ελάχιστη κατάθεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...