katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αθηνέζος.- πωω ρε προβλημα, δλδ είσαι γαύρος, τρέχεις όλη μέρα και λες το σουβλάκι καλαμάκι?
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Χμ για την ακρίβεια είναι Μπάγερν, τρέχει καθόλου, και λέει τις πατάτες καρτόφλερ
dark_banishing Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εδώ εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θέλουν και "σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο να αναφέρονται και οι λόγοι εκδήλωσης του ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα LLP/ERASMUS". Το έχει κάνει κανείς? Καμιά συμβουλή για την δομή και το περιεχόμενο? είναι καθαρά τυπικό
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 είναι καθαρά τυπικό Να μην το ψάξω πολύ εννοείς? Το έχεις κάνει?
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δεν θυμάμαι να συμπλήρωσα τίποτα τέτοιο αλλά μπορεί να διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο.
dark_banishing Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Να μην το ψάξω πολύ εννοείς?Το έχεις κάνει? ε ναι έγραψα εκεί δυο λόγια τι είμαι και γιατί θέλω να πάω εκεί γλύψιμο βασικά πιστεύω από την στιγμή που σε δεχτούν στο πανεπιστήμιο αποστολής, και είσαι εντός προθεσμίας για το πανεπιστήμιο υποδοχής δεν υπάρχει περίπτωση να σε απορρίψουν ..
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ρε παιδια στο ΑΠΘ μπορείς να δηλώσεις μέχρι 3 ή 4 πανεπιστήμια?
MyDiversion Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Παιδιά να ρωτήσω,από "ποιο" και "εως ποιο" εξάμηνο έχουμε δικαίωμα υποβολής αίτησης για υποτροφία Erasmus; Γνωρίζω ότι υπάρχει "πλαφόν" στα μαθήματα που πρέπει να έχει περάσει κάποιος (νομίζω το 80%) αλλά πόσοι από εμάς τα περάσαμε ή ΘΑ καταφέρουμε να τα περάσουμε ακριβώς μέσα στα 4 χρόνια;!
jimcomccabe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 παιδιά, ενδιαφέρομαι για εράσμους σουηδία.Κάποιος που ξερει , μηπως μπορει να μου πει αν χρειάζεται να μαθω τη γλώσσα πριν πάω εκει ? Ή δεν ειναι απαραιτητο?Γενικα για την υποτροφία διαλέγω κάποια μαθηματα και πρεπει να τα περασω οπωσδήποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.