Lucifer Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Έχε υπ' όψιν σου επίσης πως οι Σκανδιναβικές χώρες είναι από τις ακριβότερες (αν όχι ΟΙ ακριβότερες) πανευρωπαϊκά μετά την Ισλανδία.
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Έχε υπ' όψιν σου επίσης πως οι Σκανδιναβικές χώρες είναι από τις ακριβότερες (αν όχι ΟΙ ακριβότερες) πανευρωπαϊκά μετά την Ισλανδία. χμ, κακό αυτό, thanks για την πληροφορία.
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πριν λίγο αποχαιρέτησα άλλη μια φουρνιά erasmus.. Απλά θέλω να προσθέσω ότι πέρα από τον χαβαλέ την ανεμελιά τα ταξίδια κλπ το erasmus είναι και συναισθήματα.. Ειδικά στο τέλος όταν πρέπει να αποχωριστείς ανθρώπους με τους οποίους δέθηκες και αγάπησες σε λίγους μόνο μήνες.
evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πριν λίγο αποχαιρέτησα άλλη μια φουρνιά erasmus.. Απλά θέλω να προσθέσω ότι πέρα από τον χαβαλέ την ανεμελιά τα ταξίδια κλπ το erasmus είναι και συναισθήματα.. Ειδικά στο τέλος όταν πρέπει να αποχωριστείς ανθρώπους με τους οποίους δέθηκες και αγάπησες σε λίγους μόνο μήνες. :cry::cry: μην μου λες τετοια γτ κι εμενα πλησιαζει η ωρα να αποχαιρετησω τα ερασμακια που γνωρισα. τουλαχιστον εχω το μσν τους
Finn Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το msn δε κάνει και πολλά.Ακόμη θυμάμαι ένα τσούρμο 25 άτομα στο αεροδρόμιο της Πράγας να με αποχαιρετά. Frack....
raniaa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εχει παει κανεις erasmus? δεχονται ολους τους φοιτητες ή υπαρχουν κριτήρια?
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Υπάρχει και αυτό το σχετικό thread Erasmus... Εμπερίες, Προυποθέσεις, Γενικά αξίζει τον κόπο?
dark_banishing Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εχει παει κανεις erasmus? δεχονται ολους τους φοιτητες ή υπαρχουν κριτήρια? Νομίζω ότι έχει ξαναγραφεί αλλά θα το επαναλάβω. Για κάθε πανεπιστημιο υποδοχής υπάρχει ένας αριθμός θέσεων Χ. Οπότε παίρνουν τους Χ καλύτερους με βάση βαθμούς, γνώση της γλώσσας του πανεπιστημίου υποδοχής και με βάση τη σειρά προτίμησης που δήλωσες το πανεπιστήμιο υποδοχής. Οπότε μια καλή τακτική είναι να πας και να ρωτήσεις πόσες θέσεις υπάρχουν για τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και πόσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση για αυτά. Επίσης ένα αλλο σημαντικό είναι το εξής. Έστω ότι είστε 3 φιλαράκια κ θέλετε να πάτε παρέα εράσμους στην πόλη Χ, όπου όμως υπάρχουν μόνο 2 θέσεις. Αλλά υπάρχει και μια πόλη Y στην οποία δεν θέλει να πάει κανείς (και στην οποία αν πήγαινε κάποιος θα δικαιούνταν ίση ή παραπάνω υποτροφία με την πόλη Χ). Τότε μπορείτε να ζητήσετε η υποτροφία της θέσης Y να δωθεί για την πόλη Χ.... (πρέπει να το ζητήσετε και από το γραφείο στην ελλάδα και από το πανεπιστήμιο στην πόλη Χ)
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Για ένα εξάμηνο πρέπει να δηλώσεις μαθήματα αξίας 30 διδακτικών μονάδων. Μια διπλωματική πόσες διδακτικές μονάδες πιάνει??
freedubus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν αντί να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Υποδοχής να εκπονήσουν διπλωματική/πτυχιακή εργασία μόνο εφόσον στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος στο οποίο φοιτούν, αυτή αποτελεί το μόνο μάθημα στο συγκεκριμένο εξάμηνο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει επιπλέον να παρακολουθήσουν και ένα αριθμό μαθημάτων.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εδώ εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θέλουν και "σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο να αναφέρονται και οι λόγοι εκδήλωσης του ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα LLP/ERASMUS". Το έχει κάνει κανείς? Καμιά συμβουλή για την δομή και το περιεχόμενο?
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μολις είδα ότι στο word της αίτησης δίνει αυτο το link ως υπόδειγμα αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι. Εσύ lucifer το είχες κάνει στο απθ σε μορφή cover letter? Μάλλον με βάση αυτές τις οδηγίες θα το κάνω.
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στο ΑΠΘ;;;;ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ γιατί από που κρατάει η σκούφια σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.