machos580 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 γεια σας.εχω το k750i και με παιρνουν τηλεφωνο και βλεπω μαυρη οθονη.το βαζω το κινητο κατω απο το φως και βλεπω φαινεται λιγο τι κανω δεν εχει φωτεινοτιτα πηγα στις ριθμισεις στην φωτινιτιτα το εκανα 100% και παλι τα ιδια.το ανοιξα το κινητο και δεν βλεπω τιποτα στην πλακετα του.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?please!!!:cry::cry: thanks!!!
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Η οθόνη κάηκε, το είχα πάθει και εγώ στο παλιό μου K750i, και μου ζήταγαν 70€ για αλλαγή οθόνης. Το πέταξα κατευθείαν και πήρα καινούργιο.
machos580 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ο αδερφος μου εχει το w700i και την εβαλα εκει την οθονη και μου δουλευε κανονικα ενω στο k750i δεν μου δουλευει η οθονη δεν εχει προβλημα μαλλον το κινητο εχει κατι το εκανα και μια εναβαθμιση απο το update servise και παλι τα ιδια!!!
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Και εμένα το k750i για ένα διαστημα τα εδειχνε ολα ασπρα... Τωρα it's ok...
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τι το εκανες και δουλευει Αχμμ... Τίποτα... Κανένα χτύπημα απλώς... Απλά εμενα μια εφτιαχνε και μια χαλαγε.
machos580 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 την βαζω την οθονη και σε w800i και δουλευει αψογα δεν ξερω τι να κανω για το k750i ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ---------- μηπως καηκε μεσα απο την πλακετα κατι ρε παιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ---------- μηπως ξερει κανενας αλλος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ---------- τωρα ανοιχτη την εχω την πλακετα το ανοιγω ανοιγη και δεν μου δειχνει στην οθονη τιποτα απλως οταν το βαζω κατω απο το φως δειχνει καποια παραγματα πχ μενου και ολα αυτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ---------- please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 την βαζω την οθονη και σε w800i και δουλευει αψογα δεν ξερω τι να κανω για το k750i ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ---------- μηπως καηκε μεσα απο την πλακετα κατι ρε παιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ---------- μηπως ξερει κανενας αλλος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ---------- τωρα ανοιχτη την εχω την πλακετα το ανοιγω ανοιγη και δεν μου δειχνει στην οθονη τιποτα απλως οταν το βαζω κατω απο το φως δειχνει καποια παραγματα πχ μενου και ολα αυτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ---------- please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαλάρωσε λίγο... Με το τρόπο σου δε θα σου απαντήσουν... Αν δε ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει... Τι να κάνουμε;
machos580 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 ενταξει συγνωμη ρε φιλε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ---------- εσυ ξερεις τι μπορει να φταει
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 [/color]εσυ ξερεις τι μπορει να φταει Για να μην απαντάω, εσύ τι λες; Να ξερω και να μην λέω;
machos580 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εβαλα και αλλη οθονη και παλλη τα ιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ---------- σαν να μην δεινει εντολη να ανψει η οθονη του κιητου τι να εχει?
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εβαλα και αλλη οθονη και παλλη τα ιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ---------- σαν να μην δεινει εντολη να ανψει η οθονη του κιητου τι να εχει? Χαλαρωσε λιγο! Μη το κανεις επιτηδες για να βγαινει το μηνυμα στην αρχικη. Ενταξει... Το εχεσ#ς το θεμα. Κοφτω τωρα.... Καποιος θα βρεθει να απαντησει. Μη το συνεχίζεις όμως επειδή δε βλέπω να βρίσκεται....
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 το χα παθει με w800i μετα απο πτωση του κινητου,οταν το ανοιγα εκανε "δονηση" οτι ανοιξε αλλα εδειχνε ολολευκη οθονη.το χα παρατησει καποιους μηνες και πριν λιγες μερες για πλακα το πειραζα και εβγαλα το πλαστικο μπροστινο καλυμα της οθονης,και την πιεσα [πιο πολυ για πλακα το κανα ομως] και οταν δοκιμασα το κινητο νομιζωντας οτι δε θα ανοιξει τελικα ανοιξε!παντως οπως ειπε ο φιλος παραπανω 70 ευρω και μενα μου πανε και δεν συμφερει...
machos580 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 δεν καηκε η οθονη κατι απο την πλακετα εχει αλλα δεν ξερω τι λογικα θα εχει καει κατι απο την πλακετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.