Προς το περιεχόμενο

k750i Χαλασμένο

machos580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.εχω το k750i και με παιρνουν τηλεφωνο και βλεπω μαυρη οθονη.το βαζω το κινητο κατω απο το φως και βλεπω φαινεται λιγο τι κανω δεν εχει φωτεινοτιτα πηγα στις ριθμισεις στην φωτινιτιτα το εκανα 100% και παλι τα ιδια.το ανοιξα το κινητο και δεν βλεπω τιποτα στην πλακετα του.Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?please!!!:cry::cry::cry::cry::cry: thanks!!!

Δημοσ.

Η οθόνη κάηκε, το είχα πάθει και εγώ στο παλιό μου K750i, και μου ζήταγαν 70€ για αλλαγή οθόνης. Το πέταξα κατευθείαν και πήρα καινούργιο.

Δημοσ.

ο αδερφος μου εχει το w700i και την εβαλα εκει την οθονη και μου δουλευε κανονικα ενω στο k750i δεν μου δουλευει η οθονη δεν εχει προβλημα μαλλον το κινητο εχει κατι το εκανα και μια εναβαθμιση απο το update servise και παλι τα ιδια!!!

Δημοσ.

την βαζω την οθονη και σε w800i και δουλευει αψογα δεν ξερω τι να κανω για το k750i

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

μηπως καηκε μεσα απο την πλακετα κατι ρε παιδια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ----------

μηπως ξερει κανενας αλλος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ----------

τωρα ανοιχτη την εχω την πλακετα το ανοιγω ανοιγη και δεν μου δειχνει στην οθονη τιποτα απλως οταν το βαζω κατω απο το φως δειχνει καποια παραγματα πχ μενου και ολα αυτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ----------

please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
την βαζω την οθονη και σε w800i και δουλευει αψογα δεν ξερω τι να κανω για το k750i

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:45 ----------

μηπως καηκε μεσα απο την πλακετα κατι ρε παιδια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ----------

μηπως ξερει κανενας αλλος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ----------

τωρα ανοιχτη την εχω την πλακετα το ανοιγω ανοιγη και δεν μου δειχνει στην οθονη τιποτα απλως οταν το βαζω κατω απο το φως δειχνει καποια παραγματα πχ μενου και ολα αυτα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ----------

please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαλάρωσε λίγο... Με το τρόπο σου δε θα σου απαντήσουν...

Αν δε ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει... Τι να κάνουμε;

Δημοσ.

ενταξει συγνωμη ρε φιλε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ----------

εσυ ξερεις τι μπορει να φταει

Δημοσ.

εβαλα και αλλη οθονη και παλλη τα ιδια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ----------

σαν να μην δεινει εντολη να ανψει η οθονη του κιητου τι να εχει?

Δημοσ.
εβαλα και αλλη οθονη και παλλη τα ιδια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ----------

σαν να μην δεινει εντολη να ανψει η οθονη του κιητου τι να εχει?

Χαλαρωσε λιγο! Μη το κανεις επιτηδες για να βγαινει το μηνυμα στην αρχικη.

Ενταξει... Το εχεσ#ς το θεμα. Κοφτω τωρα.... Καποιος θα βρεθει να απαντησει. Μη το συνεχίζεις όμως επειδή δε βλέπω να βρίσκεται.... :mad:

Δημοσ.

το χα παθει με w800i μετα απο πτωση του κινητου,οταν το ανοιγα εκανε "δονηση" οτι ανοιξε αλλα εδειχνε ολολευκη οθονη.το χα παρατησει καποιους μηνες και πριν λιγες μερες για πλακα το πειραζα και εβγαλα το πλαστικο μπροστινο καλυμα της οθονης,και την πιεσα [πιο πολυ για πλακα το κανα ομως] και οταν δοκιμασα το κινητο νομιζωντας οτι δε θα ανοιξει τελικα ανοιξε!παντως οπως ειπε ο φιλος παραπανω 70 ευρω και μενα μου πανε και δεν συμφερει...

Δημοσ.

δεν καηκε η οθονη κατι απο την πλακετα εχει αλλα δεν ξερω τι λογικα θα εχει καει κατι απο την πλακετα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...