bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατι. Μπορει σε μια οθονη lcd με τον καιρο να ''πεσουν''- αλλοιωθουν τα χρωματα (ακομα και ελαφρα ) ? Πηρα μια οθονη 19 '' σε αντικατασταση της δικιας μου απο το σερβις της εταιρειας.Οσο και να παιζω με τις ρυθμισεις ειτε της οθονης ειτε της καρτας γραφικων δεν μπορω να την φερω εκει που θελω , εκει που ηταν η δικια μου.Μου φαινεται οτι εχει μια ψιλοκοκκινο αλλοιωσουλα γενικως (ναι εχω παιξει και με το κοκκινο , και το Κ και οτι μπορουσα να πειραξω). Δεν ξερω..ψυχολογικο ειναι ,πραγματικο προβλημα ειναι..παντως εχει αρχισει να μου την δινει πολυ !! Σκεφτομαι να τους παρω τηλεφωνο και να ζητησω την δικια μου πισω επισκευασμενη...Ενταξει δεν λεω καλη η πολιτικη αυτη , εξυπηρετει προφανως τον κοσμο αλλα αν εγω δεν γουσταρω και θελω την οθονη μου ? Εσεις τι λετε ? ( αφου απαντησετε στο αρχικο ερωτημα περι πιθανης αλλοιωσης με το χρονο η αλλους παραγοντες ..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 από την στιγμή που σου έδωσαν άλλη υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.