Tuko Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Τώρα συμφωνούμε. Απλά βλέποντας αυτόν τον υπερβολικό τίτλο, λέω "τι έχασα;; " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Και εδώ μπερδεύεσαι.ΝΑΙ η μετάβαση απο 4770/4850 σε 4890 είναι κάτι παραπάνω απο καλή αναβάθμιση,δεδομένου οτι η 4890 έχει πολύ καλό O/C potential.Τα γραφήματα και τα reviews υπάρχουν,έχεις internet και νομίζω οτι είσαι παραπάνω απο ικανός στην εύρεση άρθρων μέσω google.Το οτι εσύ δέν θα έκανες το βήμα σε αυτή την αναβάθμιση αποτελεί αποκλειστικά και μόνο προσωπική σου άποψη.Αυτό δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να αποκαλείς "άρρωστους" όσους δέν την ενστερνίζονται. Τέλος,η οικονομία στην Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση λιτότητας απο το '89 είτε το πιστεύεις είτε όχι."Κρίση",είναι απλά η καραμέλα που πιπιλάει ο Έλληνας κάθε μέρα,γιατί πολύ απλά δέν μπορούσε να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 20 χρόνια και ξαφνικά εν έτη 2008 βρήκε τον αυτουργό. ΚΡΙΣΗ,αντιμετωπίζουν χώρες που παράγουν,που υπάρχουν εργοστάσια με χιλιάδες εργατικό δυναμικό και όχι χώρες που το μόνο που "παράγουν" είναι υπηρεσίες α.κ.α αέρας κοπανιστός. Αυτά τα ολίγα. Το πιο σωστο που διαβασα εδω μεσα... Και δν μπορεις να κρινεις arxelae αν ενας ειναι "αρρωστος","εξαρτημενος", με την μοναδικη προσωπικη σου αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Από το να ποστάρουν ορισμένοι ό,τι τους κατέβει, έχει κανένας review που να δείχνει την gtx 280 καλύτερη από την 4890; Γιατί αν όχι, τζάμπα άνοιξε το θέμα, σε Anand + άλλο 1 που διάβασα έχανε η 280. Οταν τα λέω εγώ οτι η 4890 είναι καλύτερη απο 280 και υπολείπεται μονο κατα 5% απο την 285 λέω βλακείες....Ε τι να πεί κανείς......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimposa Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ααχχχχ τι να πει κανεις!!και ο q6600 που εχω ειναι καλυτερος απο ι7!το ειδα σε ενα review προσφατα! (ο ι7 του συγκεκριμενου review ηταν καμενος!) Α και κατι αλλο παιδια...περα απο cuda,vuda,eluda και τα σχετικα η gtx εχει ακομα ενα καλο σε σχεση με την 4890...εχει drivers... επειδη καποιοι εχουν καρτουλα ατι δεν νομιζω οτι χρειαζετε να γινονται και οπαδοι της!οταν ενα καλο προιον πωλειτε σε μια καλη τιμη ή τουλαχιστον καλυτερη απο πριν και μας συμφερει να το επιλεξουμε δεν ειναι αναγκη να το βγαζουμε αχρηστο επειδη εμεις εχουμε ατι!και δεν ειναι καθολου δυσκολο να καταλαβει ρε παιδια κανεις οτι η 4890 ειναι κατωτερη και μονο γιατι δεν τρεχει τοσο καλα τα physix!(οποτε σε πολλα παιχνιδια θα ειναι κατωτερη...και κυριως σε καινουρια!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρχέλαος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ααχχχχ τι να πει κανεις!!και ο q6600 που εχω ειναι καλυτερος απο ι7!το ειδα σε ενα review προσφατα! (ο ι7 του συγκεκριμενου review ηταν καμενος!) Α και κατι αλλο παιδια...περα απο cuda,vuda,eluda και τα σχετικα η gtx εχει ακομα ενα καλο σε σχεση με την 4890...εχει drivers... Γιατι η 4890 τι έχει? Αυτη τη στιγμη οι catalyst 9.4 σπέρνουν...Ασε που το control panel των catalyst είναι κλάσεις ανώτερο απο των forceware...Αν το πας έτσι και οι ΑΤΙ εχουν havoc..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μου αρέσει που εξακολουθείτε και απαντάτε. Αφού δε πείθει ο ένας τον άλλον, και οι διαφορές είναι τοσοδούλικες γιατί τρώγεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimposa Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εγω αυτο που ξερω για τα catalyst ειναι οτι με τα συγκεκριμενα μια ολοκαιουρια 4830 που πηραμε με ενα φιλο μου πριν 10 μερες καθε φορα που παει να τρεξει video ή εικονες το μηχανημα κανει restart!!αντε να δουμε αμα θα βρουμε ακρη με τα 9.5! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Πολύ καλή τιμή είναι! Αν και δεν την συμπαθώ (και για τα περί θερμοκρασίων κρατάτε μικρό καλάθι, been there - done that!) είναι καλή αγόρα Και μετά το χρήσιμο post μου αφρικανικά ή ευρωπαϊκά? πάω να δω monty pythons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Πιστεύω ότι οι ανούσιες αψυμαχίες για το ποιά είναι γρηγορότερη ή καλύτερη ή ποιά κάνει καλύτερο στοματικό κρεμασμένη απ'τον πολυέλαιο να το λύσαμε πια....μια χαρά τιμή είναι και όποιος γουστάρει και του κάνει την αγοράζει. Τέλος,η οικονομία στην Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση λιτότητας απο το '89 είτε το πιστεύεις είτε όχι."Κρίση",είναι απλά η καραμέλα που πιπιλάει ο Έλληνας κάθε μέρα,γιατί πολύ απλά δέν μπορούσε να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 20 χρόνια και ξαφνικά εν έτη 2008 βρήκε τον αυτουργό. Διαφωνώ κάθετα. Με την λογική αυτή δηλαδή πριν το 89' δεν υπήρχε ουδέποτε κρίση; Μακάρι να ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα όπως ήταν σήμερα σε όλη την δεκαετία του 80, του 70 και πόσο μάλλον του 60'. ΚΡΙΣΗ,αντιμετωπίζουν χώρες που παράγουν,που υπάρχουν εργοστάσια με χιλιάδες εργατικό δυναμικό και όχι χώρες που το μόνο που "παράγουν" είναι υπηρεσίες α.κ.α αέρας κοπανιστός.Αυτά τα ολίγα. To ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη βιομηχανία δεν είναι δα και μυστικό. Πλην όμως οποιαδήποτε μηδαμινά δείγματα ανάπτυξης υπήρξαν εκμηδενίστηκαν πλέον. Πέραν τούτου ας δεχτούμε ότι παρέχουμε είναι υπηρεσίες όπως λες, όταν δεν υπάρχει κατανάλωση αυτών των υπηρεσιών ή όταν όλες οι ενδείξεις τήνουν προς μια γενική μείωση μέχρι και τα 40% δεν είναι "ατυχές γεγονός", δεν είναι αερόστατο που τρύπησε και μας ξέφυγε ο εν λόγω κοπανιστός αέρας είναι απλά και όμορφα ΚΡΙΣΗ. Πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι απ'το παρελθόν μένουν πλέον άνεργοι και θα μείνουν δυστυχώς και αρκετά περισσότεροι στην διάρκεια της χρονιάς. Και όχι επειδή κάποιοι φαντάστηκαν μια εικονική κρίση αλλά επειδή ότι τέλος πάντων παράγαμε/παρείχαμε ως τώρα απλά δεν έχει πλέον την ίδια ζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 με τον κώλο? 4870 1gb<GTX260 216cores<4890 1gb<GTX275<GTX280<GTX285 nope η GTX275 είναι καλύτερη από την 4890... Ανέκαθεν μιλάμε στις κάρτες γραφικών για απειροελάχιστες, έως ανούσιες διαφορές... Ειληκρινά αυτά που λέτε και οι συγκρίσεις που κάνετε (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω) δεν μου λένε απολύτως τίποτα για 2 λόγους: 1) Δεν γίνονται με αντικειμενικά κριτήρια, αφού τα διάφορα παιχνίδια όπως ξαναείπα ΔΕΝ είναι αντικειμενικό κριτήριο σύγκρισης (ούτε crysis warhead, ούτε COD5 Θα παίξω, δεν με νοιάζει λοιπόν πόσο αποδίδουν οι κάρτες σε μια μηχανή γραφικών Optimized για τον έναν ή τον άλλο κατασκευαστή) 2) Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι οι διαφορές σε gpus που ανήκουν στην ίδια κατηγορία είναι τόσο μικρές, που πιθανότατα δεν θα τις αντιληφθώ καν. Δεν με ενδιαφέρει βρε αδερφέ στην πράξη εαν θα κερδίσω 0.3 ή 0.5 ή και 2 fps παραπάνω, και ούτε πρόκειται ποτέ των ποτών να παίξω σε ανάλυση 2560χ1600, αφού δεν την υποστηρίζει καν, η πλειονότητα των οθονών που κυκλοφορούν. Πιστεύω το ίδιο ισχύει (έστω και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν) για τους περισσότερους χρήστες. Οπότε αγοράζω με υποκειμενικά κριτήρια, πάντα!!! Δεν πα και τον ίδιο τον θεό να μου φέρεις για να μου αποδείξει ότι η GTX280 είναι καλύτερη? Εγώ ΑΤΙ θα αγοράσω γιατί νιώθω ότι έτσι στηρίζω την AMD, η οποία πρέπει να υπάρχει, ή ακόμα αν θες πες το και για συναισθηματικούς λόγους, ή ότι άλλο νομίζεις. Γνωρίζω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, και δεν θεωρώ τον εαυτό μου Fan boy γιατί δεν θα προσπαθήσω με χαζές δικαιολογίες να σε πείσω για το αντίθετο, έτσι λειτουργώ όμως, και πιστεύω ότι έτσι λειτουργούν πολλοί άλλοι...Τόσο από την πλευρά της ΑΤΙ όσο και από τις Nvidia. Αγοράζουν με υποκειμενικά κριτήρια, και οι διάφορες συγκρίσεις/μελέτες/αναλύσεις είναι πρόσχημα για να στηρίξουν την υποκειμενικότητα αυτήν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε, δεν έχουν το θεό τους ορισμένοι, το μετέφεραν στις προσφορές... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε, δεν έχουν το θεό τους ορισμένοι, το μετέφεραν στις προσφορές... :lol: εκει επρεπε ναι ειναι το θεμα ειναι οτι το μετεφεραν τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 και 10 ευρω να τη δινανε , msi δεν αγοραζω ποτε των ποτων ξανα Το χειροτερο aftersale service στην ιστορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δεν εχεις να κανεις με το AFS της Msi αν τυχον υπαρξει προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε, δεν έχουν το θεό τους ορισμένοι, το μετέφεραν στις προσφορές... :lol: report αν δεν σου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.