Προς το περιεχόμενο

GTX280 στα 245 ευρο!!

tsimposa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω είσαι τελείως λάθος.Ο tunner δέν θα αναβαθμίσει για να μεγαλώσει το e-penis του ούτε για να αποδείξει την ανωτερότητά του.Ο tunner αλλάζει hardware κάθε τρεις και λίγο γιατί είναι χομπίστας,γιατι αγαπάει αυτό που κάνει,γιατι θέλει να είναι μέσα στα πράγματα,γιατι του περισσεύει ένας σκασμός λεφτά.

Το ίδιο κάνει και ο tunner στο αμάξι του ή στο μηχανάκι του.Το ίδιο κάνει και η βαριεστημένη νοικοκυρά που που ξηλώνει την 2 ετών και αξίας 10000 ευρώ κουζίνα της για να στήσει νέα.

Το πρόβλημά σου ποιό είναι;Το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να ξοδέψει γιατί μπορεί, ενώ εσύ-εγώ και αρκετοί απο εμάς δέν μπορούν να ακολουθήσουν;Αν είναι έτσι τα πράγματα μιλάμε για κλασική περίπτωση κομπλεξισμού και τίποτα παραπάνω.

Φυσικά και δεν είμαι κομπλεξικός.Αυτός που λες μπορεί να ισχύει αλλα οχι πάντα.Δηλάδη οταν κάποιος έχει μια 4850 πχ και θέλει να την αλλάξει με μια 4890 το θεωρείς φυσιολογικό και εν μέσω οικονομικής κρίσης?Αν ναί τότε μάλλον είσαι παράλογος.Κατα βάση πιστεύω για αυτό το κάνουν.Εγω πχ δε θα έπαιρνα ποτε μια 4890 και τα λεφτα να είχα.Με μία 4770 θα ήμουν μια χαρα.Αυτοι που αλλάζουν Η/Υ καθε τοσο και λιγακι μάλλον είναι "άρρωστοι" και οχι χομπιστες.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Ειναι σαν να μου λες ο αυτο το αυτοκινητο ειναι 5 αστερων το αλλο 4 και χωρις να συνυπολογισεις τα τεραστια συμφεροντα που παιζονται...

για αυτό δεν διαβάζουμε μόνο από ένα site/περιοδικό... :-)

δεν μπορεί ΟΛΑ να τα παίρνουν...

καθε bechακια που θελει το pc του να ειναι πυραυλος και θυσιαζει τρελα ποσα για διαφορες της ταξης 5-10% για να χαιρετε που εχει το καλυτερο παιχνιδι...

Υποκλίνομαι....100% σωστός!!!!!!!!!!

Φυσικά και δεν είμαι κομπλεξικός.Αυτός που λες μπορεί να ισχύει αλλα οχι πάντα.Δηλάδη οταν κάποιος έχει μια 4850 πχ και θέλει να την αλλάξει το θεωρείς φυσιολογικό και εν μέσω οικονομικής κρίσης?Αν ναί τότε μάλλον είσαι παράλογος.Κατα βάση πιστεύω για αυτό το κάνουν.Εγω πχ δε θα έπαιρνα ποτε μια 4890 και τα λεφτα να είχα.Με μία 4770 θα ήμουν μια χαρα.Αυτοι που αλλάζουν Η/Υ καθε τοσο και λιγακι μάλλον είναι "άρρωστοι" και οχι χομπιστες.....

Θα ελεγα πιο πολυ εξαρτημενοι δεν εχουν διαφορα απο αυτον που φτιαχνει το αυτοκινητο και βαζει την τουρμπινα και πετανε και την βαρβατη εξατμιση για να περνανε και να σκουζει η εξατμιση του στυλ: "Ε κοιταχτε με περναω λεμε..."

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ----------

για αυτό δεν διαβάζουμε μόνο από ένα site/περιοδικό... :-)

δεν μπορεί ΟΛΑ να τα παίρνουν...

Oχι φυσικα αλλα οπως ειδες ειπα για αποκλισεις 5-10% ειναι δυνατον να σκας 50% παραπανω για την ταδε καρτα επειδη στο crysis πιανει 60 καρε και η αλλη 52 πχ?

Τεσπα δεν διαφωνουμε

δεν νομίζω ότι πρότεινε κανείς κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο topic...

κουβεντα να γινεται βγηκαμε που βγηκαμε offtopic:-D

Φυσικά και δεν είμαι κομπλεξικός.Αυτός που λες μπορεί να ισχύει αλλα οχι πάντα.Δηλάδη οταν κάποιος έχει μια 4850 πχ και θέλει να την αλλάξει το θεωρείς φυσιολογικό και εν μέσω οικονομικής κρίσης?Αν ναί τότε μάλλον είσαι παράλογος.Κατα βάση πιστεύω για αυτό το κάνουν.Εγω πχ δε θα έπαιρνα ποτε μια 4890 και τα λεφτα να είχα.Με μία 4770 θα ήμουν μια χαρα.Αυτοι που αλλάζουν Η/Υ καθε τοσο και λιγακι μάλλον είναι "άρρωστοι" και οχι χομπιστες.....

Και εδώ μπερδεύεσαι.ΝΑΙ η μετάβαση απο 4770/4850 σε 4890 είναι κάτι παραπάνω απο καλή αναβάθμιση,δεδομένου οτι η 4890 έχει πολύ καλό O/C potential.Τα γραφήματα και τα reviews υπάρχουν,έχεις internet και νομίζω οτι είσαι παραπάνω απο ικανός στην εύρεση άρθρων μέσω google.Το οτι εσύ δέν θα έκανες το βήμα σε αυτή την αναβάθμιση αποτελεί αποκλειστικά και μόνο προσωπική σου άποψη.Αυτό δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να αποκαλείς "άρρωστους" όσους δέν την ενστερνίζονται.

Τέλος,η οικονομία στην Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση λιτότητας απο το '89 είτε το πιστεύεις είτε όχι."Κρίση",είναι απλά η καραμέλα που πιπιλάει ο Έλληνας κάθε μέρα,γιατί πολύ απλά δέν μπορούσε να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 20 χρόνια και ξαφνικά εν έτη 2008 βρήκε τον αυτουργό.

ΚΡΙΣΗ,αντιμετωπίζουν χώρες που παράγουν,που υπάρχουν εργοστάσια με χιλιάδες εργατικό δυναμικό και όχι χώρες που το μόνο που "παράγουν" είναι υπηρεσίες α.κ.α αέρας κοπανιστός.

Αυτά τα ολίγα.

Και εδώ μπερδεύεσαι.ΝΑΙ η μετάβαση απο 4770/4850 σε 4890 είναι κάτι παραπάνω απο καλή αναβάθμιση,δεδομένου οτι η 4890 έχει πολύ καλό O/C potential.Τα γραφήματα και τα reviews υπάρχουν,έχεις internet και νομίζω οτι είσαι παραπάνω απο ικανός στην εύρεση άρθρων μέσω google.Το οτι εσύ δέν θα έκανες το βήμα σε αυτή την αναβάθμιση αποτελεί αποκλειστικά και μόνο προσωπική σου άποψη.Αυτό δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να αποκαλείς "άρρωστους" όσους δέν την ενστερνίζονται.

Τέλος,η οικονομία στην Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση λιτότητας απο το '89 είτε το πιστεύεις είτε όχι."Κρίση",είναι απλά η καραμέλα που πιπιλάει ο Έλληνας κάθε μέρα,γιατί πολύ απλά δέν μπορούσε να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 20 χρόνια και ξαφνικά εν έτη 2008 βρήκε τον αυτουργό.

ΚΡΙΣΗ,αντιμετωπίζουν χώρες που παράγουν,που υπάρχουν εργοστάσια με χιλιάδες εργατικό δυναμικό και όχι χώρες που το μόνο που "παράγουν" είναι υπηρεσίες α.κ.α αέρας κοπανιστός.

Αυτά τα ολίγα.

"Θα ελεγα πιο πολυ εξαρτημενοι δεν εχουν διαφορα απο αυτον που φτιαχνει το αυτοκινητο και βαζει την τουρμπινα και πετανε και την βαρβατη εξατμιση για να περνανε και να σκουζει η εξατμιση του στυλ: "Ε κοιταχτε με περναω λεμε..." "

Ο snoopy σου απάντησε και με καλυψε....Εντελως λακωνικα.....

"Θα ελεγα πιο πολυ εξαρτημενοι δεν εχουν διαφορα απο αυτον που φτιαχνει το αυτοκινητο και βαζει την τουρμπινα και πετανε και την βαρβατη εξατμιση για να περνανε και να σκουζει η εξατμιση του στυλ: "Ε κοιταχτε με περναω λεμε..." "

Ο snoopy σου απάντησε και με καλυψε....Εντελως λακωνικα.....

To ιδιο μπορώ να πώ και για τα σαχλοκούδωνα (ασχέτως χρώματος μαλλιών) που έχουν μπερδέψει τις φούστες ...με φαρδιές ζώνες και τους απανταχού σφίχτερμεν που Γενάρη μήνα κυκλοφορούν με το κοντομάνικο.

Η επιδειξιομανία βρίσκεται παντού και την τιμάμε αναλόγως και εμείς οι Έλληνες...το point σου όμως εξακολουθώ να μήν το βλέπω.

edit:Επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, δέν το κλείνουμε κάπου εδώ λέω γώ;

To ιδιο μπορώ να πώ και για τα σαχλοκούδωνα (ασχέτως χρώματος μαλλιών) που έχουν μπερδέψει τις φούστες ...με φαρδιές ζώνες και τους απανταχού σφίχτερμεν που Γενάρη μήνα κυκλοφορούν με το κοντομάνικο.

Η επιδειξιομανία βρίσκεται παντού και την τιμάμε αναλόγως και εμείς οι Έλληνες...το point σου όμως εξακολουθώ να μήν το βλέπω.

edit:Επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, δέν το κλείνουμε κάπου εδώ λέω γώ;

και που λες πολυ καλη προσφορα η gtx280:-)

αφού λοιπόν διάβασα όλες τις σελίδες από περιέργεια και μόνο διότι μου φάνηκαν πολλές για το συγκεκριμένο post κάνω την εξής ερώτηση....:ένα 600άρι silverstone strider με 2 σκληρούς πάνω(ένας raptor),μια tv-tuner card και έναν e6850@3,6ghz είναι αρκετό για αυτή την κάρτα?(πιστεύω πως ναι...)...α και sorry που παρεμβαίνω στην αιώνια κόντρα μεταξύ ati-nvidia υπόσχομαι πως δε θα ξανασυμβεί...

αφού λοιπόν διάβασα όλες τις σελίδες από περιέργεια και μόνο διότι μου φάνηκαν πολλές για το συγκεκριμένο post κάνω την εξής ερώτηση....:ένα 600άρι silverstone strider με 2 σκληρούς πάνω(ένας raptor),μια tv-tuner card και έναν e6850@3,6ghz είναι αρκετό για αυτή την κάρτα?(πιστεύω πως ναι...)...α και sorry που παρεμβαίνω στην αιώνια κόντρα μεταξύ ati-nvidia υπόσχομαι πως δε θα ξανασυμβεί...

Να μη σου πω και για 2 τετοιες καρτες. ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:41 ----------

Τώρα αυτό μαν, από πού το εξήγαγες, δεν καταλαβαίνω... [..]

Πανω στην ροη της "κουβεντας", αυτη η συγκριση εγινε.

Μη το παιρνεις προσωπικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...