Προς το περιεχόμενο

GTX280 στα 245 ευρο!!

tsimposa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως εκεί είναι τελικά το θέμα για σένα; Να παίξεις μάπες με τον κόσμο;

Πωπωπω! Εσεις δε παλεύεστε!!! Ειπα εγώ οτι θέλω να πάιξω μάπες???????Ισα ισα που μισω τη βιά!!! Ρε αδερφέ επικοινωνεις?Λεω οτι πολλοι επειδή έχουν πρόβλημα αυτοεπιβεβαιωνονται μεσω διαδικτυου! Μη χειρότερα!!!!!!:eek::eek::eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Και γι αυτό πολλοί επειδη εχουν πρόβλημα αλλάζουν συνεχως Η/Υ για να δείξουν οτι είναι κάποιοι και να πουν"ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ".Τι να πείς....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ----------

τα περιστερια μπορουν να καταπιουν ενα κοκο αρακα ολοκληρο;

Καλα εσύ δε παιζεσαι...Εισαι ηγετης....Τρια πουλακια καθονται......Τρομερη εξυπναδα ειπες....

Aha.

Δηλαδή επιμένετε τώρα να συγκρίνουμε τους 3 "καμμένους" gamers "δικά μας παιδιά" με την anandtech.

Ok.

:whistle:

Τώρα αυτό μαν, από πού το εξήγαγες, δεν καταλαβαίνω... Αγοράζω 4-5 τεύχη το χρόνο κυρίως από συνήθεια πλέον (πιτσιρικάς αγόραζα μετά μανίας) και για hardware reviews διαβάζω κυρίως Ηardware Cannucks και AnandTech. Όπως και να το κάνουμε, το περιοδικό αυτό πλέον μου δίνει την αίσθηση ότι απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες.

Απλά δεν είναι όμορφο να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Σε σχέση με τα υπόλοιπα έντυπα, είναι πολύ μπροστά.

Καλα εσύ δε παιζεσαι...Εισαι ηγετης....Τρια πουλακια καθονται......Τρομερη εξυπναδα ειπες....

δεν ειπα εξυπναδα κατι σε ρωτησα αλλα εσυ με γραφεις....:cry::cry:

Eγω γιατι στο λινκ κατω βλεπω αυτην την σημειωση?:

Τα πρακτορεία διανομής "Ευρώπη" και "Αργος" δεν δημοσίευσαν για ακόμη μια φορα τις πωλήσεις τευχών για PC Master, CGO, Games, Computer Games Magazine και CHIP.

btw μια χαρα ειναι το pc master για τους gamers και τα τεστακια ειναι πανω σε games μην τα ισοπεδωνουμε ολα και μην εμπιστευοσαστε σαν τα αμερικανακια με κλειστα ματια το οτιδηποτε ξενο προβαλεται σαν εγκυρο δεν ειναι παντα ετσι,ολοι απο καπου τα παιρνουν εν ολιγοις...

λοιπον μαγκες για να να μην τσακωνεσται το καλυτερο περιοδικο ειναι το pc magazine:lol:

και οποιος πει κατι θα φαει ξηλο:-D

ειμαι κατανοητος ?????

Eγω γιατι στο λινκ κατω βλεπω αυτην την σημειωση?:

Τα πρακτορεία διανομής "Ευρώπη" και "Αργος" δεν δημοσίευσαν για ακόμη μια φορα τις πωλήσεις τευχών για PC Master, CGO, Games, Computer Games Magazine και CHIP.

btw μια χαρα ειναι το pc master για τους gamers και τα τεστακια ειναι πανω σε games μην τα ισοπεδωνουμε ολα και μην εμπιστευοσαστε σαν τα αμερικανακια με κλειστα ματια το οτιδηποτε ξενο προβαλεται σαν εγκυρο δεν ειναι παντα ετσι,ολοι απο καπου τα παιρνουν εν ολιγοις...

Μπράβο αρχηγεεεεε!!!!

• Super Moderators
μην εμπιστευοσαστε σαν τα αμερικανακια με κλειστα ματια το οτιδηποτε ξενο προβαλεται σαν εγκυρο δεν ειναι παντα ετσι,ολοι απο καπου τα παιρνουν εν ολιγοις...

προφανώς δεν τα εμπιστευόμαστε επειδή είναι ξένα...απλά διαβάζουμε reviews καθημερινά εδώ και χρόνια σε αρκετά sites και ξέρουμε τι παίζεται...

Μπράβο αρχηγεεεεε!!!!

αν και για πλάκα είναι τραγικό :P

• Super Moderators
Κοκο αρακα??? Ντοινγκ!!!! Μάλλον βλακεία είπες....:-D:-D:-D

και πως ήθελες να το πει? :o

τα περιστερια μπορουν να καταπιουν ενα κοκο αρακα ολοκληρο;

αφρικανικά ή ευρωπαϊκά? :P

Και γι αυτό πολλοί επειδη εχουν πρόβλημα αλλάζουν συνεχως Η/Υ για να δείξουν οτι είναι κάποιοι και να πουν"ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ".Τι να πείς....

Εδω είσαι τελείως λάθος.Ο tunner δέν θα αναβαθμίσει για να μεγαλώσει το e-penis του ούτε για να αποδείξει την ανωτερότητά του.Ο tunner αλλάζει hardware κάθε τρεις και λίγο γιατί είναι χομπίστας,γιατι αγαπάει αυτό που κάνει,γιατι θέλει να είναι μέσα στα πράγματα,γιατι του περισσεύει ένας σκασμός λεφτά.

Το ίδιο κάνει και ο tunner στο αμάξι του ή στο μηχανάκι του.Το ίδιο κάνει και η βαριεστημένη νοικοκυρά που ξηλώνει την 2 ετών και αξίας 10000 ευρώ κουζίνα της για να στήσει νέα.

Το πρόβλημά σου ποιό είναι;Το γεγονός οτι κάποιος μπορεί να ξοδέψει γιατί μπορεί, ενώ εσύ-εγώ και αρκετοί απο εμάς δέν μπορούν να ακολουθήσουν;Αν είναι έτσι τα πράγματα μιλάμε για κλασική περίπτωση κομπλεξισμού και τίποτα παραπάνω.

προφανώς δεν τα εμπιστευόμαστε επειδή είναι ξένα...απλά διαβάζουμε reviews καθημερινά εδώ και χρόνια σε αρκετά sites και ξέρουμε τι παίζεται...

Ελπιζω να γνωριζεις ομως οτι οταν εχουν το μελι στα χερια τους δεν μπορει μπαινουν που και που στον πειρασμο...

Ειναι σαν να μου λες ο αυτο το αυτοκινητο ειναι 5 αστερων το αλλο 4 και χωρις να συνυπολογισεις τα τεραστια συμφεροντα που παιζονται...

Και μεταξυ μας οταν βλεπεις αρθρα με απιστευτα εγκωμιαστικα σχολια για προιοντα που οι διαφορες τους ειναι 5-10% το πολυ και η διαφορα της τιμης πχ 50% δεν μπορει ή στραβα παει ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε...

Οσα ανεφερα παει καθαρα για προβληματισμο των gamers και οχι του καθε bechακια που θελει το pc του να ειναι πυραυλος και θυσιαζει τρελα ποσα για διαφορες της ταξης 5-10% για να χαιρετε που εχει το καλυτερο παιχνιδι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...