Προς το περιεχόμενο

GTX280 στα 245 ευρο!!

tsimposa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
με επεισες θα το παρω να το διαβαζω στην τουαλετα:-)

τι δεν έχεις laptop/netbook? :o

Σε εμπνέει το διάβασμα στη τουαλέτα...?Ενδιάφερον.....:lol::lol::lol:

μάλλον εννοεί ότι για εκεί αξίζει πλέον...(με το netbook βέβαια ούτε καν εκεί...)

άλλα το "test lab" του είναι λίγο μπροστά σε x-bit labs/AnandTech/Guru3d/Tom's Hardware.

συμφωνώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Εγω το αγοράζω κάθε μήνα και βλέπω ποσοι στέλνουν γράμματα και αλληλογραφία.Αλλα και κανα 2 περοπτεράδες μου εχουν πεί οτι έχει ζήτηση.

2 τινά παίζουν:

1. Έχεις τρελή αίσθηση του χιούμορ.

2. Κάπου έχεις μπερδευτεί..

Αν δε του αρέσει το PC Master είναι γνωμη του.Εμενα μου αρεσει και σε πολλους αλλους.

Δικαίωμά σου και καλά κάνεις και υποστηρίζεις το περιοδικό που αγαπάς,η μπουρδολογία έχει και τα όριά της.

Αυτή της στιγμή μπορώ να σου στήσω team με Vatos_locos,ThReSh,NOP$TRIM και εμένα.

Ο NOP$TRIM θα βάλει το pc γιατί τον τρώει ο κώλος του να το κάψει,ο Vatos θα αναλάβει το cpu ο/c μέρος και ο ThReSh το gpu o/c.Εγώ θα φέρνω μόνο τα σουβλάκια και τις μπύρες,άλλα και πάλι θα έχουμε κλάσεις ανώτερο test lab απο αυτό του PcMaster.

btw ενας απο τους λόγους που σου αρέσει το περιοδικό είναι το τζάμπα παιχνίδι..έτσι;

Εγω το αγοράζω κάθε μήνα και βλέπω ποσοι στέλνουν γράμματα και αλληλογραφία.Αλλα και κανα 2 περοπτεράδες μου εχουν πεί οτι έχει ζήτηση.Τώρα αν εσύ εχεις πρόβλημα με τον έντυπο τύπο η δε σου αρέσει το διάβασμα και προτιμας να κολλας τη μουρη σου στη οθόνη για να ψάχνεις τέτοιου είδους site προβλημα σου.

Oι χιλιάδες gamers έγιναν τώρα αλληλογραφίες και απόψεις περιπτεράδων.

Δεν χρειάζεται να πεις παραπάνω my friend, καταλάβαμε με τι κριτήρια ορίζεις την αξιοπιστία.

:-)

2 τινά παίζουν:

1. Έχεις τρελή αίσθηση του χιούμορ.

2. Κάπου έχεις μπερδευτεί..

Αφου λένε να δωσω λινκ με τις πωλησεις του PC master απανταω ανάλογα! Πραγματικα εδώ μέσα έχω συναντήσει άπειρους προβληματικούς! Είναι εκπληκτικό! Μάθετε να σέβεστε τη γνώμη του αλλου και να απαντάτε πολιτισμενα και οχι εκστομίζοντας εξυπναδες για να αποδείξετε οτι είστε καταρτισμένοι.Εσύ τώρα τι μ@λ@κι@ είπες?Ολοκλήρωσε τη σκέψη και πές αυτό που θές να πείς και άσε τις εξυπνάδες.Μέσω διαδικτυού κάνεις εύκολα τον έξυπνο και αυτοεπιβεβαιώνεσαι, εκτός είναι το θέμα.....

ωρε παιδια μιλατε για λιγα FPS διαφορες τωρα... που ουτε καν τα νιωθεις μεσα στη δραση!

Τώρα εσύ γιατί μας το χαλάς? :P

btw ενας απο τους λόγους που σου αρέσει το περιοδικό είναι το τσάμπα παιχνίδι..έτσι;

ρε φιλε ηθελα να του το πω στο μυαλο μου εισαι:-):-)

Δικαίωμά σου και καλά κάνεις και υποστηρίζεις το περιοδικό που αγαπάς,η μπουρδολογία έχει και τα όριά της.

Αυτή της στιγμή μπορώ να σου στήσω team με Vatos_locos,ThReSh,NOP$TRIM και εμένα.

Ο NOP$TRIM θα βάλει το pc γιατί τον τρώει ο κώλος του να το κάψει,ο Vatos θα αναλάβει το cpu ο/c μέρος και ο ThReSh το gpu o/c.Εγώ θα φέρνω μόνο τα σουβλάκια και τις μπύρες,άλλα και πάλι θα έχουμε κλάσεις ανώτερο test lab απο αυτό του PcMaster.

btw ενας απο τους λόγους που σου αρέσει το περιοδικό είναι το τζάμπα παιχνίδι..έτσι;

Αν το πιστεύεις αυτό οκ.Δεν έχω να πώ κατι.Και όχι δε το παιρνω για τα παιχνιδια.Απο τα 12 που θα βαλει το χρονο τα 10 είναι π@π@ριες......

Αφου λένε να δωσω λινκ με τις πωλησεις του PC master απανταω ανάλογα!

Εσύ υποστήριξες πως έχει χιλιάδες gamers αναγνώστες.

Εμείς φταίμε που σε ρωτάμε πού το στηρίζεις?

Πραγματικα εδώ μέσα έχω συναντήσει άπειρους προβληματικούς! Είναι εκπληκτικό! Μάθετε να σέβεστε τη γνώμη του αλλου και να απαντάτε πολιτισμενα και οχι εκστομίζοντας εξυπναδες για να αποδείξετε οτι είστε καταρτισμένοι.Εσύ τώρα τι μ@λ@κι@ είπες?Ολοκλήρωσε τη σκέψη και πές αυτό που θές να πείς και άσε τις εξυπνάδες.Μέσω διαδικτυού κάνεις εύκολα τον έξυπνο και αυτοεπιβεβαιώνεσαι, εκτός είναι το θέμα.....

Οκ λοιπόν, ραντεβού στο περίπτερο.

Αν το πιστεύεις αυτό οκ.Δεν έχω να πώ κατι.Και όχι δε το παιρνω για τα παιχνιδια.Απο τα 12 τευχη που θα βαλει το χρονο τα 13 είναι π@π@ριες......

fixed:-)

10 10 10 10

Μέσω διαδικτυού κάνεις εύκολα τον έξυπνο και αυτοεπιβεβαιώνεσαι, εκτός είναι το θέμα.....

Μήπως εκεί είναι τελικά το θέμα για σένα; Να παίξεις μάπες με τον κόσμο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...