Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Acer Aspire One D150X

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το χρειαζομαι το bluetooth

και ομως... δεν νοειτε mobile device χωρις BT. Και μονο η δυνατοτητα να το συνδεσεις ευκολα με το κινητο σου και να μπεις στο ιντερνετ ειναι κρισιμη! Γενικως ειναι μεγαλη αστοχια να μην εχεις μια απο τις 2 κυριες τεχνολογιες διασυνδεσης....

Δημοσ.
και ομως... δεν νοειτε mobile device χωρις BT. Και μονο η δυνατοτητα να το συνδεσεις ευκολα με το κινητο σου και να μπεις στο ιντερνετ ειναι κρισιμη! Γενικως ειναι μεγαλη αστοχια να μην εχεις μια απο τις 2 κυριες τεχνολογιες διασυνδεσης....

Eμενα γιατι μου φαινεται τελειως αχργστο το bluetooth σε netbook? Ισως δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα του.

Περα απο αυτο πως το βλεπετε το acer?

Δημοσ.
Μια χαρά είναι φίλε μου. Εγω το έχω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

και έχει και Bluetooth.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906677

Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11 b/g, Bluetooth.

Το μεγεθος του πληκτρολογιου ποσο ειναι? ΑΝ καποιος π.χ. εχει μεγαλα δαχτυλα θα μπορει να γραψει σε αυτο?

Δημοσ.
Το μεγεθος του πληκτρολογιου ποσο ειναι? ΑΝ καποιος π.χ. εχει μεγαλα δαχτυλα θα μπορει να γραψει σε αυτο?

Εγω δεν αντιμετωπισα και ιδιαιτερο προβλημα με το πληκτρολογιο, και πιστεψε με δεν εχω και μικρα δαχτυλα. Πηγαινε σε καποιο καταστημα να το δεις απο κοντα το πολυ πολυ.

Δημοσ.

εγω παντως που δεν εχω μεγαλα δαχτυλα ειχα προβλημα στο να γραψω...εχει πολυ μικρα κουμπια σε σχεση με το asus και msi που εχουν πολυ πιο ανετο πληκτρολογιο

Δημοσ.

Ζήτησα απο το eshop αναβαθμιση σε 2Gb ram και μου ειπαν πως σε οποιδηποτε netbook και αν κανεις αναβαθμιση χανεις αυτομάτος την εγγυηση, εκτος και αν παρεις το multirama ht xpress που φαίνεται να μην έχουν προβλημα. Ισχύει?

Δημοσ.

τι δουλεια εχει η ραμ με την εγγυηση ,θα τρελαθουμε εντελως,αν παρεις ενα μεγαλυτερο λαπτοπ σου λενε ραμ μεχρι 4 και εχει δυο μεσα ,δηλαδη δεν μπορεις να την ανεβασεις;

και ας πουμε οτι ειναι ετσι βγαλτην και βαλε τη δικια του πριν το στειλεις για επισκευη κουμπωτη ειναι 2 λεπτα δουλεια, αλλα με τα χρ πανω μην περιμενεις τρελλες διαφορες 1με 2 και με ενα τρεχουν αψογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...