spid_x Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Συύγκριση Acer - Hp Δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω εχει το HP mini. Αντιθετως εχει υποδιεστερο (λιγο) επεξεργαστη και πολυ πιο μικρο σκληρο. Μετραει το ονομα ισως
kirimis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν το χρειαζομαι το bluetooth και ομως... δεν νοειτε mobile device χωρις BT. Και μονο η δυνατοτητα να το συνδεσεις ευκολα με το κινητο σου και να μπεις στο ιντερνετ ειναι κρισιμη! Γενικως ειναι μεγαλη αστοχια να μην εχεις μια απο τις 2 κυριες τεχνολογιες διασυνδεσης....
spid_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 και ομως... δεν νοειτε mobile device χωρις BT. Και μονο η δυνατοτητα να το συνδεσεις ευκολα με το κινητο σου και να μπεις στο ιντερνετ ειναι κρισιμη! Γενικως ειναι μεγαλη αστοχια να μην εχεις μια απο τις 2 κυριες τεχνολογιες διασυνδεσης.... Eμενα γιατι μου φαινεται τελειως αχργστο το bluetooth σε netbook? Ισως δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα του. Περα απο αυτο πως το βλεπετε το acer?
paraskdi Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μια χαρά είναι. Για αυτό που το θέλεις κάνει άψογα την δουλεία του.
KOSMAS73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μια χαρά είναι φίλε μου. Εγω το έχω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. και έχει και Bluetooth. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906677 Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11 b/g, Bluetooth.
spid_x Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μια χαρά είναι φίλε μου. Εγω το έχω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. και έχει και Bluetooth. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906677 Ασύρματη επικοινωνία: WiFi 802.11 b/g, Bluetooth. Το μεγεθος του πληκτρολογιου ποσο ειναι? ΑΝ καποιος π.χ. εχει μεγαλα δαχτυλα θα μπορει να γραψει σε αυτο?
KOSMAS73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Το μεγεθος του πληκτρολογιου ποσο ειναι? ΑΝ καποιος π.χ. εχει μεγαλα δαχτυλα θα μπορει να γραψει σε αυτο? Εγω δεν αντιμετωπισα και ιδιαιτερο προβλημα με το πληκτρολογιο, και πιστεψε με δεν εχω και μικρα δαχτυλα. Πηγαινε σε καποιο καταστημα να το δεις απο κοντα το πολυ πολυ.
arkas2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εγω παντως που δεν εχω μεγαλα δαχτυλα ειχα προβλημα στο να γραψω...εχει πολυ μικρα κουμπια σε σχεση με το asus και msi που εχουν πολυ πιο ανετο πληκτρολογιο
pkatsikas Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ζήτησα απο το eshop αναβαθμιση σε 2Gb ram και μου ειπαν πως σε οποιδηποτε netbook και αν κανεις αναβαθμιση χανεις αυτομάτος την εγγυηση, εκτος και αν παρεις το multirama ht xpress που φαίνεται να μην έχουν προβλημα. Ισχύει?
chrisgra2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 τι δουλεια εχει η ραμ με την εγγυηση ,θα τρελαθουμε εντελως,αν παρεις ενα μεγαλυτερο λαπτοπ σου λενε ραμ μεχρι 4 και εχει δυο μεσα ,δηλαδη δεν μπορεις να την ανεβασεις; και ας πουμε οτι ειναι ετσι βγαλτην και βαλε τη δικια του πριν το στειλεις για επισκευη κουμπωτη ειναι 2 λεπτα δουλεια, αλλα με τα χρ πανω μην περιμενεις τρελλες διαφορες 1με 2 και με ενα τρεχουν αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.