Προς το περιεχόμενο

phenom II x3 720 'η x4 810

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ξεκίνημα κατέβασε τη συχνότητα της μνήμης.

Εκει που λέει set memory clock - auto κάνε το manual

Στο επόμενο memory clock ρίξε το μια βαθμίδα (χαμηλότερο δηλαδή απο 6.66χ να δείχνει λιγότερο απο 1333)

Στο CPU host clock control βάλτο στο manual

Και βάλε το CPU frequency στο 210 για αρχή

Μην πειράξεις τίποτε άλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:59 ----------

μπα τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα αλλα επειδη δεν εχω αλλο σταθερο σκοπευω να να του κανω βαρια χρηση( και κανα blueray rip). απλα βαζω media case επειδη δεν μου αρεσουν τα κλασικα desktop case. oσο για mobo σκεφτομαι Gigabyte 790FXT-UD5P και καρτα γραφικών Asus HD 4770 SVGA (PCI- Express, DDR5, 512 MB) στα 40nm

Καλά αφού είναι έτσι πάρε τον τετραπύρηνο. Θα βοηθήσει αρκετά ο παραπάνω πυρήνας στα rip απο DVD και Bluray (μετατροπή σε DIVX και H264-X264 εννοούμε ε; )

Δημοσ.
Εχω τον 720 ΒΕ . Αλλαξα μονο το multiplier και δουλευει στα 3.3Ghz χωρις κανενα προβλημα, με την δικια του ψυκτρα.

Ναι αυτό λέγαμε παραπάνω. Κι εγώ στα 3.3 τον έβαλα χωρίς άλλη αλαγή. Μετά αύξησα λίγο την τάση και τον δουλεύω στα 3.5 τώρα.

Έκανα και μετρήσεις στα 3.7 και τα πέρασε, αλλά η μητρική μου είναι μικρή για τέτοια πράγματα κι έτσι το άφησα στα 3.5.

Άμα είχα την μητρική του zxcv θα τον είχα μόνιμα στα 3.8 με μια καλή ψύκτρα βέβαια.

Τώρα όμως είναι η ώρα να αρχίσεις τις βελτιστοποιήσεις. Άμα κατάληξες στα 3.3 μπορείς να χαμηλώσεις τον πολλαπλασιαστή και να αυξήσεις το FSB.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις πόσο φτάνει το HyperTransport.

Να ξεζουμίσεις τις μνήμες επίσης.

Τα περαπάνω είναι δευτερεύοντα πάντως. Η κύρια βελτίωση έγινε με την αύξηση της συχνότητας του επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...