Προς το περιεχόμενο

ΚΤΕΟ - Πού;

vazpapaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πότε το βρήκα ( http://www.auteco.gr/site/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=89 ) αλλά για το που δεν είμαι ακόμα σίγουρος.

Το αυτοκινητο μου ειναι μια χαρα (θέλω να πιστεύω) αλλά επειδή έχω ακούσει οτι σε ορισμένα ΚΤΕΟ σε ξεπετάνε - εγώ θέλω να πάω κάπου και να κάνουν πραγματικό έλεγχο. Δεν είμαι τρελός... χα χα αλλά αφου θα πληρώσω που θα πληρώσω γιατί να μην μου κάνουν και εναν έλεγχο πραγματικό;

Εχει κανεις τέτοια εμπειρία από κάποιο ΚΤΕΟ στην περιοχή Αθήνας/Πειραιά; Εννοείται οτι δεν συζητάταμε καν για τα ξεπερασμένα του δημοσίου που οχι μονο έλεγχο δεν σου κάνουν.... αλλα μπορεί να σε βγάλουν και οτι να'ναι αναλόγος του αν ο καφες που είπιε ο υπαλληλος ηταν περισσοτερο η λιγοτερο γλυκος.... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τις 2 φορές πήγα στα Autovision. Εκεί πηγαίνει κ ο μάστορας μου το δικό του.

Και τις 2 φορές πέρασα σε μισή ωρίτσα (την 2η φορά παίζει να έκανε κ λιγότερο χρόνο). Τα παιδιά εκεί κάνανε κανονικό (και σε βάθος) έλεγχο του αυτοκινήτου, σου δίνουν και μια αναφορά με διάφορα νούμερα (απώλεια σε φρένα, σε γκάζι στο σύστημα πέδησης, αποκλίσεις σε αναρτήσεις κλπ κλπ) γενικά όλα πολύ αναλυτικά. Στα εξηγούν κιόλας.

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα (από την μικρή μου εμπειρία).

Και τις 2 φορές πήγα στα Autovision. Εκεί πηγαίνει κ ο μάστορας μου το δικό του.

Και τις 2 φορές πέρασα σε μισή ωρίτσα (την 2η φορά παίζει να έκανε κ λιγότερο χρόνο). Τα παιδιά εκεί κάνανε κανονικό (και σε βάθος) έλεγχο του αυτοκινήτου, σου δίνουν και μια αναφορά με διάφορα νούμερα (απώλεια σε φρένα, σε γκάζι στο σύστημα πέδησης, αποκλίσεις σε αναρτήσεις κλπ κλπ) γενικά όλα πολύ αναλυτικά. Στα εξηγούν κιόλας.

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα (από την μικρή μου εμπειρία).

Είναι αρκετά καλοί,αλλά καμιά φορά μπορεί να σε φέρουν για επανέλενχο για ασύμαντο λόγο πχ(απόκλιση 1 μέτρο δεξιά-αριστερά ανα χλμ).

Αν δε κανω το ΚΤΕΟ, τι γινεται; Πληρωνω 2πλασια στο επομενο;

ναί,πληρώνεις το 2πλάσιο αλλα αν σε πιάσει η τροχαία είναι μεγαλο το πρόστιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...