teofross Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω ποσο καλυτερο θα ειναι το 10,αλλα ενα πραγμα ειναι σιγουρο.Οτι η ΕΑ πραγματικα προσπαθει οσο μπορει να καλυτερευει αυτο που εχει φτιαξει και μονο καλυτερα μπορει να περιμενει κανεις απο αυτους.Αντε να βγει να γουσταρουμε.Ευχομαι να καταφερουν να κανουν πιο "επιθετικο" και αποτελεσματικοτερο το cpu AI στην επιθεση του οσον αφορα το δυσκολοτερο επιπεδο για να εχει πιο μακρα διαρκεια το παιχνιδι
ACMILANGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 είναι δυαντόν να ειναι χειρότερο απο το FIFA 09; οχι, αρα θα ειναι σίγουρα ενα εκπληκτικό παιχνίδι!!
Ngiatras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 2 πράγματα θέλω : -Eλληνικό πρωτάθλημα (χλωμό το κόβω αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. -Lobby μόνο για manual matches. Aυτά και μετά δεν βγαίνω έξω μέχρι τα χριστούγεννα( μόνο δουλειά και σπίτι)
teofross Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ελληνικο πρωταθλημα είναι κριμα που δεν εχει ,αν σκεφτει κανεις καποια αλλα πρωταθληματα που εχει καθως και ότι εχουν συμπεριλαβει δευτερες κατηγοριες αλλων πρωταθληματων.και από την στιγμη που εχουμε τα τελευτεα χρονια ομαδες στο CL το θεωρω εντελως ακυρο να μην υπαρχει Ελληνικο αλλα να υπαρχουν αλλα δευτερες κατηγοριες από αλλα πρωταθληματα .Δυστηχως όμως από ότι εχει δειξει τελευτεα χρονια η ΕΑ μας εχει γραμενους σαν Ελλαδα
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ναι, ενώ αν βάλει ελληνικό πρωτάθλημα θα πέσετε με τα μούτρα στις ελληνικές ομάδες. Βάλει-δε βάλει πάλι Barca- Man. Utd θα παίρνετε.
Tigran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μην το λες Tilemaxx. Εγώ στο 90% των αγώνων online, παίζω με Παναθηναϊκό και συνήθως κερδίζω κιόλας Με την Man UTD για παράδειγμα, όσες φορές κι αν την έχω επιλέξει, κάτι 3άρες και 4άρες τρώω.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μην το λες Tilemaxx. Εγώ στο 90% των αγώνων online, παίζω με Παναθηναϊκό και συνήθως κερδίζω κιόλας Με την Man UTD για παράδειγμα, όσες φορές κι αν την έχω επιλέξει, κάτι 3άρες και 4άρες τρώω. Θές να μου πείς οτι νικάς πιο έυκολα με τον ΠΑΟ παρά με τη Utd? I lol'd
teofross Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ρε ατομα, το Ελληνικο πρωταθλημα θα το χαρει καποιος πιο πολυ στο single playyer στο carreer mode...Eιναι ωραιο να παιzεις με την ομαδασου στο εχγωριο πρωταθλημα και να προσπαθεις να βγεις ευρωπη κλπ...
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 στο 9 , 9/10 αντιπαλους μου παιρνουν μπαρτα και το 10ς μαντσεστερ..οι ομαδες απλα δεν υπαρχουν το ιδιο και στο προ το σημαντικο παντως ειναι να διορθωθουν τα μπαγκς στο κομματι των ονλαιν αναμετρησεων
skanjos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 στο 9 , 9/10 αντιπαλους μου παιρνουν μπαρτα και το 10ς μαντσεστερ..οι ομαδες απλα δεν υπαρχουντο ιδιο και στο προ το σημαντικο παντως ειναι να διορθωθουν τα μπαγκς στο κομματι των ονλαιν αναμετρησεων dont worry δεν πρόκειτε να ξαναδείτε barca και man utd στο fifa10 και στο pes2010 ...... real madrid vs real madrid for the 20th time.....χαχαχαχαχα,πιστέυω θα βάλουν επιλογή να μπορείς να μπανάρεις την ρεαλ απο το ονλίνε αλλιώς θα είναι σαν το sfiv ken vs ken χαχαχα.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ναι, ενώ αν βάλει ελληνικό πρωτάθλημα θα πέσετε με τα μούτρα στις ελληνικές ομάδες. Βάλει-δε βάλει πάλι Barca- Man. Utd θα παίρνετε. Ρε ατομα, το Ελληνικο πρωταθλημα θα το χαρει καποιος πιο πολυ στο single playyer στο carreer mode...Eιναι ωραιο να παιzεις με την ομαδασου στο εχγωριο πρωταθλημα και να προσπαθεις να βγεις ευρωπη κλπ... nope... έχουμε κάνει πάρα πολλά ματς με τον Νικόλα με ομάδες επιπέδου Τίγκρες- Ιντιο, του Μεξικού... Οι αγώνες με Μαντσεστερ, Μπάρτσα, Μίλαν, Ιντερ, Ρεαλ κτλ δεν είναι το ίδιο διασκεδαστικοί με μικρές ομάδες.
Tigran Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Θές να μου πείς οτι νικάς πιο έυκολα με τον ΠΑΟ παρά με τη Utd? I lol'd Ναι χωρίς πλάκα! Μάλλον φταίει το πάθος για νίκη
aggelos7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ναι χωρίς πλάκα! Μάλλον φταίει το πάθος για νίκη ή το φάρδος.... Edit: πλάκα κάνω, απλά έτσι να ευθυμήσουμε λίγο!
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 ή το φάρδος.... Edit: πλάκα κάνω, απλά έτσι να ευθυμήσουμε λίγο! Ναι ομολογουμένως ο ΠΑΟ έχει "ανεξήγητες" δυνάμεις στο FIFA. Είχαμε παίξει με τον αδερφό μου ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και τον είχα νικήσει 7-0. (ΟΣΦΠ είμαι, και επίσης στο ίδιο επίπεδο είμαστε απο πλευράς ανταγωνισμού).
Aims Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 κανα νεο εχουμε?ακουγεται οτι θα εχει ΚΑΙ πανιωνιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.