Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το 2010 World Cup, να πω ότι στην έκδοση που είχα παίξει για το hands-on πριν κάνα μήνα-δίμηνο, η Εθνική μας όντως είχε μια σύνθεση... ρετρό, ωστόσο οι άνθρωποι της EA Sports με είχαν διαβεβαιώσει πως προφανώς τα ρόστερ των ομάδων θα ανανεώνονταν με τα επίσημα για τη διοργάνωση (ή γενικότερα με πιο "φρέσκα" για τις ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν).

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ τσιμπημένο πάντως ρε γμτ, εγώ θα το σκεφτώ πολύ να το αγοράσω για να το έχω και για online. Όπου έχω κοιτάξει, παντού έχει 45+ ευρώ για το preorder.

Δημοσ.
Πολύ τσιμπημένο πάντως ρε γμτ, εγώ θα το σκεφτώ πολύ να το αγοράσω για να το έχω και για online. Όπου έχω κοιτάξει, παντού έχει 45+ ευρώ για το preorder.

Υπομονη θελει φιλε.κανα 2 μηνο μετα την κυκλοφορια του η τιμη θα ειναι χωμα γιατι μετα θα ερχετε το φιφα11

Δημοσ.

Επειδή όμως δεν αντέχω να μην το πάρω από την πόρωση, πουλάω το fifa10 αμέσως μόλις βγει το world cup και λιώνω στο wolrd cup από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο σε έναν παιχνίδι που θα είναι σίγουρα ένα κλικ καλύτερο από το fifa10, άρα τέλειο...

Εμένα με νοιάζει να παίζω διπλά με φίλους σε τουρνουά που κάνουμε σε projectors με πανί 123 ίντσες. Δεν με νοιάζει αν θα έχει εθνικές ή club το παιχνίδι. Το gameplay με νοιάζει. Οπότε αν πουλήσω το φιφα10 έαν 20αρι 25αρι ευρώ, θα δώσω ένα 20αρικο για το world cup. Σιγά το πράγμα...

Φουλ για το fifa world cup 2010!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...