Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Επιτέλους κατήργησαν τις καρτουνίστικες φάτσες! Τι γραφικάρες είναι αυτές? Τι νεα animation βλέπω? Α ρε ΕΑ!
polakis21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Όλα καλά αλλά ελπίζω η ταχύτητα που βλέπουμε στα βιντεο να είναι το normal ή το fast, έτσι ώστε το slow να είναι το πραγματικo playable που θα γουστάρουμε να παίζουμε. Το ίδιο ισχύει και για το manual. Ελπίζω να υπάρχει στο world cup 2010 και να μην έκαναν το έγκλημα να το βγάλουν...
nzeppos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστον βρε παιδιά να βελτιώσουν λίγο το θέμα με το ΑΙ, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κάθησα τώρα και έπαιξα 4 παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπορντό και ζήτημα να πήρα ΜΙΑ κόντρα, να έδωσε στο ΑΙ ΕΝΑ φάουλ από τάκλιν ή φράγμα (που ο τύπος πέφτει πάνω μου σαν τον Καλιτζάκη), ζήτημα να μου ήρθε ΜΙΑ φορά η μπάλα στα πόδια μετά από κλωτσοπατινάδα. Δε γίνεται ΟΛΕΣ οι διεκδικούμενες μπαλιές να πάνε στο ΑΙ, έλεος, ήμαρτον. Άι σιχτίρ πια.
Sir Pretender Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστον βρε παιδιά να βελτιώσουν λίγο το θέμα με το ΑΙ, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κάθησα τώρα και έπαιξα 4 παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπορντό και ζήτημα να πήρα ΜΙΑ κόντρα, να έδωσε στο ΑΙ ΕΝΑ φάουλ από τάκλιν ή φράγμα (που ο τύπος πέφτει πάνω μου σαν τον Καλιτζάκη), ζήτημα να μου ήρθε ΜΙΑ φορά η μπάλα στα πόδια μετά από κλωτσοπατινάδα. Δε γίνεται ΟΛΕΣ οι διεκδικούμενες μπαλιές να πάνε στο ΑΙ, έλεος, ήμαρτον. Άι σιχτίρ πια. Αν ο διαιτητής ήταν ο χθεσινός ή Άγγλος γενικότερα, τότε λογικό ήταν. Άσχετο, αύριο κυκλοφορεί και το Ultimate Team για το FIFA 10 σε PS3 και Xbox 360. Θα το τιμήσει κανείς;
Tigran Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Τι βελτιώσεις είναι αυτές που κάναν στο παιχνίδι ρε παίδες; Unbelievable. Να δω τι θα μείνει να φτιάξουν για το FIFA 11
ApoelAndreas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Παιζει κανενας Ultimate Team στο PS3? Να κανουμε κανενα trade?
papeipa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-fifa-world/63028[/ame] [ame]http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-fifa-world/63030[/ame] Αντε μωρη παιχνιδαρα βγες να τρελαθουμε!!!!!
soso75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Είδα στο youtube ένα videaki με έθνική Ελλάδα το Fifa World Cup 2010 και η 11άδα είτανε της πορτογαλίας με Ζαγοράκι-Βρύζα κτλ.. Ελπίζω όταν βγεί να έχει ποιό ανανεωμένο το roster γιατί θα είναι κρίμα..
polakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever μέχρι σήμερα, τότε ποιό είναι? Ήδη το φαντάζομαι σε slow και manual και τρελένομαι!!! Παναγία μου τί έχει να γίνει...Λιώσιμο!!!
Olorin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Είδα στο youtube ένα videaki με έθνική Ελλάδα το Fifa World Cup 2010 και η 11άδα είτανε της πορτογαλίας με Ζαγοράκι-Βρύζα κτλ..Ελπίζω όταν βγεί να έχει ποιό ανανεωμένο το roster γιατί θα είναι κρίμα.. Θυμάσαι μήπως το link? Ακόμα κι έτσι να'ναι πάντως, χλωμό έως απίθανο μου φαίνεται να ισχύει και στην τελική έκδοση... Μπορεί για την beta να είχαν πάρει αυτούσια database από παλιότερο παιχνίδι... Edit: Το έψαξα λίγο και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kEXvAwr9YXU]αυτό[/ame] ...το οποίο προφανώς είναι από το FIFA 06, εξ ου και η "ρετρό" σύνθεση... Αυτό μήπως εννοούσες?
soso75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Θυμάσαι μήπως το link? Αυτό το videaki είδα κι εγώ..ελπίζω να το αλλάξουν γιατί πάνε χρόνια απο τότε. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές!
soso75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ωραία γιατί θέλω να το πάρω κι αυτό που είχα ΄δεί με έβαλε σε σκέψεις λίγο..
Olorin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ίσως να μην κατάλαβες καλά, αλλά δεν υπάρχει σχέση, είναι άλλο παιχνίδι. Έχουν βγει άλλα 5 FIFA από τότε... Απλώς ο τυπάς με την ευκαιρία της κλήρωσης του Μουντιάλ, είπε να παίξει κάποια παιχνιδάκια στο FIFA 06 (αυτό είχε, αυτό έβαλε) έτσι για τον χαβαλέ... Με άλλα λόγια, το "2010 FIFA World Cup" στον τίτλο του βίντεο έχει να κάνει με τη διοργάνωση, ΟΧΙ με το παιχνίδι... Θα μπορούσε κάλλιστα να τα είχε παίξει και... στο Sensible Soccer.
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλά, πώς γίνεται κάποιος που έχει παίξει τα τελευταία 2-3 Fifa να τα μπερδέψει με αυτό? Το Fifa2006 δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Πιο πολύ με τα πρόσφατα Pro μοιάζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.