nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εμ, γι' αυτό η μοναδική λύση θα ήταν να καταργηθεί εντελώς η επιλογή για assisted (ή τουλάχιστον να καταργηθεί από το online).
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το μεγάλο πρόβλημα στο online του FIFA είναι οι κουφαλίτσες που μετά απο το 7-0 την κάνουν με ελαφρά...
speedy23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 7-0 θα παρεις τη νικη και παλι ομως ετσι δεν ειναι?
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 7-0 θα παρεις τη νικη και παλι ομως ετσι δεν ειναι? Αν κανει sign out απο το PSN δεν παιρνεις τιποτα.. Αν κανει απλα quit δεν ξερω, παντως εμενα οσοι εφυγαν ακομα και απο quit ποτε δεν μου εγραψε ουτε μου γραφει στα stats οτι τους νικησα(http://www.eafootball.co.uk). Και τι 7-0 λες ρε φιλε? Απο το 2-0 την κανουν... Με νικουσε ενας 1-0 και το εκανα 1-4 και στο 90 εφυγε..
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Στο Live σου κατωχυρώνει τη νίκη με το σκόρ μέχρι την στιγμή που βρήκε ο νουμπάς... Δηλαδή αν είναι 5-0 στο 60' στο δίνει 5-0 τελικό. Η μαλακία είναι οτι την έχω πατήσει και εγώ όταν έφαγα disconnect 2-3 φορές...
ApoelAndreas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κανένας καλός για Pro Club Championship? Sent from my iPhone using Insomnia.app
speedy23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εδω καπου πρεπει να ευχαριστησω τη Vivodi διοτι το 1/3 και βαλε των ηττων μου ειναι τα καθημερινα disconnects που μου δινει απλοχερα.
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά, εμένα στο PS3 όταν γίνεται disconnect δεν παίρνω ούτε νίκη ούτε ήττα.. Γι'αυτο άλλωστε υπάρχει και το DNF% , δηλαδή τα Did Not Finish matches.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
schumacher_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το dnf είναι άσχετο από την ήττα... αν φύγεις από το παιχνίδι στη μέση, το χάνεις και προστίθεται και στα dnf games. Αν έχανες κατά τη διακοπή, χάνεις με το σκορ που ήταν εκείνη την ώρα (αν είναι 1-0, 2-0, ενδεχομένως να σου βάζει την ήττα με 3-0, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Αν κέρδιζες, τότε σε χρεώνει με 3-0 ήττα.
polakis21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα... O polakis επέστρεψε live χθες με νέα κονσόλα με ορίτζιναλ fifa10 γιατί δεν άντεξα! Βέβαια έχω την 2η κονσόλα για τα backup παιχνίδια μου offline... Να πω ότι όσο έλειπα έλιωσα το fifa10 σε full manual και θα έλεγα ότι έχω τελειοποιηθεί σχεδόν, και πλέον μου φαίνεται σχεδόν σαν να παίζω σε assisted! Τα ποσοστά μου έχουν ανέβει τρελά, αν και πολλές φορές κάνω λάθη (όπως και στο πραγματικό ποδόσφαιρο βέβαια). Μπήκα Live λοιπόν χθες και πήγα να παίξω το 1ο μου παιχνίδι με τον φίλο μου panosfg. Του λέω πάμε manual γιατί είναι τέλειο, μου λέει δεν παίζω manual δεν ξέρω. Καλά του λέω πάμε assisted τί να κάνουμε. Λέω, έχω λιώσει στην προπόνηση στο manual, δεν μπορεί θα μπορώ άνετα να τον παίξω. Ξεκινάμε το παιχνίδι, και στα πρώτα δευτερόλεπτα, αντικρύζω αυτό το γελοίο παιχνίδι στο assisted που είχα ξεχάσει ότι υπάρχει. Πάσα, πάσα στα τυφλά και με τους παίκτες με πλάτη με υπερηχητικές ταχύτητες της μπάλας χωρίς κανένα λάθος σχεδόν! Λέω παναγία μου τί αηδία είναι αυτή? Εγώ είχα συνηθίσει την manual μορφή με στρωτή μπάλα και προσεκτικά πράγματα. ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ το κατάλαβα αμέσως. Του λέω ρε Πάνο πως μπορείτε και παίζετε αυτή την αηδία? Αυτό δεν είναι μπάλα, είναι arcade για παιδάκια και μωρά! Είναι δυνατόν? Φυσιολογικά από την ξενέρα μου έχασα 3-0 και μετά το 1ο παιχνίδι του λέω άστο Πάνο πάω να παίξω με τον Κώστα τον φίλο μου που παίζει μόνο manual...Και αυτό ήταν. Έπαιξα με τον Κώστα manual μετά και βρήκα την υγειά μου. Έπαιξα δηλαδή ποδόσφαιρο πραγματικό, όχι την αηδία του assisted που θυμίζει pro... Αυτό ήταν για μένα. Ποτέ ξανά assisted. Αν ποτέ κάνετε manual πρωτάθλημα, θα είμαι ο 1ος που θα δηλώσει. Αυτά για την ώρα...
speedy23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πας στο αλλο ακρο πιστευω.Ενταξει ειπαμε αρκετα πιο ρεαλιστικο το manual αλλα σε καμια περιπτωση αηδια, και συγκριση με pro γινεται με assisted on.Δοκιμασα με manual μια φορα αλλα το αλλαξα κατευθειαν διοτι ουτε την ορεξη εχω ουτε και τοσο χρονο να σπαταλησω ωστε να το μαθω και να το τελειοποιησω στο manual.Επαναλαμβανω,οτι σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερο και πιο ρεαλιστικο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Περα οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο το αγορασα για το online και εκει ολοι παιζουν με assisted.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Polaki σε πόσα ακόμα forum θα κάνεις copy/paste το ίδιο post?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.