Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εδώ πάντως νομίζω οτι παίζουμε αρκετοί FIFA 10, μήπως να διοργανώναμε κανένα τουρνουά μόνο με Έλληνές;

Εγω μέσα σε ότι και αν κάνετε.

Δημοσ.
Game Face is not currently supported on this operating system

Ζώα στην ΕΑ. Μάκ δεν ξέρετε τι είναι; Νεύρα..

Ξέρουν... εν γνώση του αγνοούν... ξέρουν τι κάνουν :P

Δημοσ.

να βαλει απονομες κ καποια bugs στο manager mode οπως το οταν φευγεις απο μια ομαδα μετα απο 4-5 ετη κ πας σε μια ομαδα που δειχνει οτι εχει καλο budget Κ οταν την παρεις σου βγαζει οτι εχεις παθητικο -2 εκατομμυρια

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους τους κατόχους του συγκεκριμένου τίτλου. Μια ερώτηση μιας και πρόσφατα απέκτησα ένα ps3 μαζί με το fifa10.

Συνδέω την κονσόλα με ένα απλό router που έχω , και πηγαίνοντας στο online game modes τις περισσότερες φορές με πετάει έξω και χάνεται η σύνδεση , είτε στην αρχή είτε και κατά την διάρκεια του αγώνα

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Εαν όχι μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει ? Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω πρόβλημα γενικώς με την γραμμή μου όταν χρησιμοποιώ το pc και οι αποσυνδέσεις συμβαίνουν μόνο όταν χρησιμοποιώ το fifa και όχι το network του ps3.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες μηπως ξερει κανεις τι rating πηρε το Fifa 10 απο το Edge?To εψαξα στο Google αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.Τελευταια λιωνω στο live και το pro club με τους created players.Λεει πολλα αυτο το Mode και ιδιαιτερα με τα υπολοιπα παιδια της ομαδας εχει αλλη φαση.

Δημοσ.

εβγαλε νεο DLC το φιφα..

5 νεες εμφανισεις εθνικων ομαδων(παγκοσμιου κυπελου)

κ ενω ειναι free μου λεει: Current Balance 0,This tsansaction -1

τι σοι free ειναι ρε παιδια?

η μηπως επειδη εχω silver συνδρομη γιαυτο?

Δημοσ.

Παιδια τον Σεϊταρίδη πως τον κάνουμε μεταγραφη στον Παναθηναϊκό; Τον έχει στην εθνική, όμως δεν τον βρίσκω ούτε στο roster του Παναθηναϊκού, ούτε της Ατλέτικο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχουμε καμια ομαδα εδω μεσα για PS3? Εκανα search εδω στο φορουμ δεν ειδα κανενα να λεει για κανενα club.. Πολυ θελω να παιξω κανενα Pro Club Championship Match.. Ποσοι πρεπει να ειναι online σε ενα Club για να μας αφησει να παιξουμε?? 10??

Δημοσ.
Υπαρχει κανεις που παιζει σε manual ή εστω, με βαρια καρδια, semi σε online ps3?To παιχνιδι ειναι για τα πανηγυρια σε assisted.

Το 99% παίζει με assisted στο online...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...