theo58 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ειχα να νιωσω ετσι για ποδοσφαιρακι απο το iss pro 1 στο PS1. Πραγματικα παιζω και καθε γκολ που πετυχαινω νιωθω μεγαλη ικανοποιηση. Μπραβο στην ΕΑ.
Obiwan88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο ακόμα...Μήπως να το βγάλεις από το Assisted ; οπα οπα παιδια γτ αυτα με τα assisted κ semi assisted τα χω διαβασει σε πολλα forums.. ξερει καποιος να μ εξηγησει την διαφορα μεταξυ των 2?
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μην το ψάχνεις παραπάνω. Απλώς γύρνα όλα τα controls σε semi-assisted ή manual και παίξε το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ.
speedy23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κοιτα εγω συμφωνω μαζι σου για τα manual.Αλλα επειδη βαριεμαι να καθομαι να το μαθω,δεν το εχω προσπαθησει ακομα.Τωρα το πηρα ετσι κι'αλλιως.Καποια στιγμη θα προσπαθησω παντως.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Άρχισα Manager Mode με Leeds United. Πόρωση...
xaros73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ελα ρε φιλε, και εγω Leeds πηρα. Μαλιστα εκει αρχισα και την ''καριερα'' μου στο be a pro με την φατσα μου κι'ολας. Πλακα εχει να βλεπεις την μουρη σου στο Fifa.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ελα ρε φιλε, και εγω Leeds πηρα. Μαλιστα εκει αρχισα και την ''καριερα'' μου στο be a pro με την φατσα μου κι'ολας. Πλακα εχει να βλεπεις την μουρη σου στο Fifa. Εγώ έφτιαξα μια πρόχειρη Gameface, σήμερα μάλλον θα βάλω τη φάτσα μου
speedy23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Σορρυ αν εχει αναφερθει ξανα αλλα φετος υπαρχουν πανηγυρισμοι αν παρεις την κουπα στο manager mode?
speedy23 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Πρεπει να θελει τρελο κωδικα ε? Αμαν ρε ΕΑ.Τα τελευταια 3 χρονια της το εχουν αναφερει τοσοι και τοσοι αλλα δεν βλεπω να συγκινουνται.
Tigran Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εδώ παίζεις φιλικό και αν πάρεις Χ εκτός έδρας, οι παίκτες αρχίζουν και πανηγυρίζουν λες και πήραν το Champion's League!
fkaragian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Το χειρότερο απ όλα είναι το ηλίθιο ΔΣ στο manager mode....Αν και δεν έχει καμία σημασία εν τέλει, είναι σπαστικό να τους βλέπεις να σου λένε ότι έπρεπε να νικήσεις μια ομάδα καλύτερη από εσένα (π.χ. είχα Σεβίλλη κι έφερα Χ στο Καμπ Νου....)....
tasosvel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ελα ρε φιλε, και εγω Leeds πηρα. Μαλιστα εκει αρχισα και την ''καριερα'' μου στο be a pro με την φατσα μου κι'ολας. Πλακα εχει να βλεπεις την μουρη σου στο Fifa. Καλά πραγματικά έχει πολύ γέλιο!! Είναι ένα από τα κολπάκια του FIFA 10 που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!!
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πως γινεται να βρισκω Ελληνες να παιζουμε τουρνουα μεσα απο το Live του 360?
speedy23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Στο myxbox.gr γινονται τουρνουα Fifa σιγουρα.Τωρα για να βρεις Ελληνες οποιος θελει μπορει να δηλωσει εδω περα το gamertag του και να γινουν ματσακια.Δεν γνωριζω αν μπορεις να βρεις μεσα απο το mygamercard.net τους Ελληνες που παιζουν Φιφα και να τους κανεις add.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.