Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα!!ειπα και εγω να το γυρισω στο fifa φετος γιατι απογοητευτηκα πολυ απο το pro..ειναι πολυ ενδιαφερον παιχνιδι θα ελεγα και ευτυχως επισα ολη μου την παρεα και παιζουμε fifa και τους αρεσει πολυ...το μονο θεμα που δεν μου αρεσει και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο ειναι οτι πιστευω οτι στο μενου του πχ η στην επιλογη ομαδας και γενικα στο κεντρικο μενου η οταν παταμε start ενω παιζουμε αργει παρα πολυ με την εννοια φορτωνει ναι μεν γρηγορα το start αλλα απο εκει και περα αργει ειδικα στο squad η στο formation..αυτα απο μενα..καταταλλα ειμαι ευχαριστημενος...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα και απο μενα!!ειπα και εγω να το γυρισω στο fifa φετος γιατι απογοητευτηκα πολυ απο το pro..ειναι πολυ ενδιαφερον παιχνιδι θα ελεγα και ευτυχως επισα ολη μου την παρεα και παιζουμε fifa και τους αρεσει πολυ...το μονο θεμα που δεν μου αρεσει και δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο ειναι οτι πιστευω οτι στο μενου του πχ η στην επιλογη ομαδας και γενικα στο κεντρικο μενου η οταν παταμε start ενω παιζουμε αργει παρα πολυ με την εννοια φορτωνει ναι μεν γρηγορα το start αλλα απο εκει και περα αργει ειδικα στο squad η στο formation..αυτα απο μενα..καταταλλα ειμαι ευχαριστημενος...

Αυτό συμβαίνει ανέκαθεν με το FIFA.

Δημοσ.

Χαίρομαι που όλο και περισσότερος κόσμος παίζει FIFA 10 . Ευτυχώς θα έχω παρέα να παίζω :) !! Γιατί δεν την πάλευα με το PES :)

Δημοσ.

Πάντως χωρίς πλάκα δεν υπάρχει το παιχνίδι, πραγματικά είναι αλλού. Το λέω αυτό γιατί είχα πολλές μέρες να παίξω (πού χρόνος?) και έβαλα σήμερα 2 απανωτά ματσάκια, Charlton-Salamanca σε βροχή και λάσπη. Εννοείται slow και έβαλα επίπεδο Pro αντί για World Class, για να μην παίζω συνέχεια με την ψυχή στο στόμα και να πρέπει να επιχειρώ μόνο ασφαλείς ενέργειες.

Δεν υπάρχει, το επίπεδο ρεαλισμού έχει ξεφύγει. Έχει κάποια μικροκουσούρια (που για άλλους είναι πιο σοβαρά, πχ. οι εκτελέσεις φάουλ του ΑΙ) αλλά ό,τι και να λέμε έχει τεράστια διαφορά από το PES2010. Και το λέω αυτό για το PES το έχω πολύ πρόσφατο, αφού είχα παίξει αρκετά ματσάκια στο laptop (ακόμα και τουρνουά CHL ) ενώ το είχα δείξει πρόσφατα σε κάποιους φίλους και καθόμουν και τους χάζευα που έπαιζαν με τις ώρες.

Καμία σχέση τα δύο παιχνίδια, πραγματικά απορώ τι βρίσκουν στο Pro και ασχολούνται ακόμα μαζί του. Εκτός πια κι αν δεν έχουν κονσόλα...

Δημοσ.

Μια μικροθεραπεία για να μην μπαίνουν εύκολα τα φάουλ, είναι η μετακίνηση του τοίχους αριστερά ή δεξιά με ανάλογη μετακίνηση του τερματοφυλακα. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε παίκτη γρήγορα στην γωνία που δεν φυλά ο τερματοφύλακας για να την διώξει αν έρθει πάνω του ή στο κεφάλι του.

Υ.Γ. Είναι μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever και το λέω εγώ που είμαι 35 χρονών και δεν λέει να ξεκολλήσω με τίποτα. Και βέβαια προσθέστε στο manager mode τον virtual pro σας για να εθιστείτε απίστευτα.

Δημοσ.

ναι.. διαβαζε κ κανα manual :P :P xexe παντως ρε παιδια ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ το οτι πολλες φορες χωρις να χω πατησει το κουμπι του τακλιν κανει μαρκαρισματα ικανα γ πεναλντι!! τα νευρα μου ωρες ωρες!!!

Δημοσ.

Ο Virtual Pro μου πάντως κάνει παπάδες. Έχει 81 overall και σκοράρει αβέρτα. Και ακόμα είμαι στο 54% των achievements.

Βάλτε τον στην ομάδα σας στο manager mode επιμένω.

Δημοσ.
ναι.. διαβαζε κ κανα manual :P :P xexe παντως ρε παιδια ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ το οτι πολλες φορες χωρις να χω πατησει το κουμπι του τακλιν κανει μαρκαρισματα ικανα γ πεναλντι!! τα νευρα μου ωρες ωρες!!!

Δεν μου έχει τύχη κάτι τέτοιο ακόμα...

Μήπως να το βγάλεις από το Assisted ;

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα το arcade και το Fifa.Στο λιγο που εχω παιξει,μου φαινεται αρκετα καλο,γουσταρω τρελα τη βροχη(επιτελους) αλλα μια διαπιστωση.Χανω τρελες ευκαιριες και κυριως τετ α τετ.Ειτε πατησω απλα το κουμπι και τη κατευθυνση αριστερα(διαγωνια) ή δεξια(διαγωνια) ειτε το right bumber για το πλασεδακι-φαλτσαριστο.Ειχα συνηθισει βεβαια και απο το περσινο και να ειναι απλα θεμα συνηθειας,αλλα μου φαινεται περιεργο.Καποιες φασεις ειναι λες και το εχω βαλει στο manual το shoot.Ειναι ετσι το παιχνιδι φετος ή απλα δεν βαζω τοσο καλα την κατευθυνση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...