tiniakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ξέχασα να πω ότι έχω ήδη ένα xbox 360 για δωρεές του θείου αλλά με χαλάει λίγο ο απορροφητήρας(θόρυβος)!!!
Bourdoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Επανέρχομαι με μια δεύτερη απορία! Γίνεται να αποθηκεύονται οι αρχικές 11άδες στο online και να μην χρειάζεται να κάνω χειροκίνητα τις αλλαγές κάθε φορά που παίζω νέο παιχνίδι; Γιατί με το Custom Tactics αυτό δεν γίνεται.
domigr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 παιδια γινεται να αποθηκευτει ο καιρος?η το γηπεδο?
papahlamidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται να παίξω teamplay και να μπορώ να ορίσω εγώ ποιοι θα είναι στην μεν και δε ομάδα? Παράδειγμα: Θέλω να παίξω με 3 φίλους εναντίον ξένων και το πρόβλημα μας είναι όταν περιμένουμε να μπουν κάποιοι πηγαίνουν με την δική μας ομάδα κάτι που δεν θέλουμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κλειδώσω μπορώ να βγάζω αυτούς που δεν θέλω στην άλλη ομάδα. Μεγάλη βλακεία που εάν δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο.
supermario29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται να παίξω teamplay και να μπορώ να ορίσω εγώ ποιοι θα είναι στην μεν και δε ομάδα?Παράδειγμα: Θέλω να παίξω με 3 φίλους εναντίον ξένων και το πρόβλημα μας είναι όταν περιμένουμε να μπουν κάποιοι πηγαίνουν με την δική μας ομάδα κάτι που δεν θέλουμε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κλειδώσω μπορώ να βγάζω αυτούς που δεν θέλω στην άλλη ομάδα. Μεγάλη βλακεία που εάν δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Μου φαινεται πως ο αρχηγος της ομαδας μπορει να βγαλει απο την ομαδα οποιον θελει. Μου εχει τυχει να ξεκινησω παιχνιδι και με το που γινεται η σεντρα, να γινεται pause το παιχνιδι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα να βλεπω ενα μηνυμα του στυλ :"the team leader has kicked you out" ή κατι τετοιο.
polakis21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πάντως πιστεύω ότι αν του χρόνου στο fifa11 βελτιώσουν τα γραφικά, αλλά και την εκνευριστική ευστοχία των πασών με αποτέλεσμα το συνεχόμενο τετ α τετ μετά από κάθετες πάσες ή από γύρισμα με πλάτη των επιθετικών, και δώσουν λίγο πλεονέκτημα στον αμυντικό τότε θα μιλάμε για πανδαισία! Αυτά χρειάζεται το φιφα για να τελειοποιηθεί κατά την άποψή μου. Καλύτερα γραφικά, πιο δύσκολο passing game και μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον αμυντικό απότι έχει σήμερα (να μπορεί να κόψει δηλαδή και να μην αφήνει την μπάλα να περνάει δίπλα του ή από κάτω του)...
papahlamidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται πως ο αρχηγος της ομαδας μπορει να βγαλει απο την ομαδα οποιον θελει. Μου εχει τυχει να ξεκινησω παιχνιδι και με το που γινεται η σεντρα, να γινεται pause το παιχνιδι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα να βλεπω ενα μηνυμα του στυλ :"the team leader has kicked you out" ή κατι τετοιο. Το θέμα είναι πως? Έχει κανείς καμία ιδέα? Πάντως το να το πετάξεις αφού έχει ξεκινήσει δεν είναι ότι καλύτερο αφού την ζημιά ουσιαστικά θα στην έχει κάνει εάν έχει προλάβει να κλειδώσει κάποιον καλό παίχτη.
s33k3rgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάντως πιστεύω ότι αν του χρόνου στο fifa11 βελτιώσουν τα γραφικά, αλλά και την εκνευριστική ευστοχία των πασών με αποτέλεσμα το συνεχόμενο τετ α τετ μετά από κάθετες πάσες ή από γύρισμα με πλάτη των επιθετικών, και δώσουν λίγο πλεονέκτημα στον αμυντικό τότε θα μιλάμε για πανδαισία! Αυτά χρειάζεται το φιφα για να τελειοποιηθεί κατά την άποψή μου. Καλύτερα γραφικά, πιο δύσκολο passing game και μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον αμυντικό απότι έχει σήμερα (να μπορεί να κόψει δηλαδή και να μην αφήνει την μπάλα να περνάει δίπλα του ή από κάτω του)... Επισης να προσθεσω οτι στον αμυντικο πρεπει να δινετε η δυνατοτητα οταν μπορει να βγει πρωτος στην μπαλα. Και επισης η δυνατοτητα του επιθετικου να βαλει πλατη τον αμυντικο ακομη και οταν η μπαλα ειναι μακρια απο αυτον και του ερχεται με καποια πασα. Γενικα η μπαλα πρεπει να ειναι λιγο ακομη πιο ελευθερη απο τους παιχτες.
ACMILANGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάντως πιστεύω ότι αν του χρόνου στο fifa11 βελτιώσουν τα γραφικά, αλλά και την εκνευριστική ευστοχία των πασών με αποτέλεσμα το συνεχόμενο τετ α τετ μετά από κάθετες πάσες ή από γύρισμα με πλάτη των επιθετικών, και δώσουν λίγο πλεονέκτημα στον αμυντικό τότε θα μιλάμε για πανδαισία! Αυτά χρειάζεται το φιφα για να τελειοποιηθεί κατά την άποψή μου. Καλύτερα γραφικά, πιο δύσκολο passing game και μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον αμυντικό απότι έχει σήμερα (να μπορεί να κόψει δηλαδή και να μην αφήνει την μπάλα να περνάει δίπλα του ή από κάτω του)... ρε πολάκι τίποτα άλλο δεν ξέρεις να λές; βαρέθηκα να σε ακούω να λές για την ευστοχία....και για τα συνεχόμενα TET-A-TET....ελεος...παιχνίδι δεν ειναι μόνο διπλό...αλλα και εναντίον της CPU, παίξε εκεί στο legendary να δείς πόσο δύσκολο είναι... και αμαν με τα copy-paste σε όλα τα forums...
Aims Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τα φαουλ των αντιπαλων ολα μεσα πανε.. ελεοςςςςςςςς
polakis21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ρε πολάκι τίποτα άλλο δεν ξέρεις να λές; βαρέθηκα να σε ακούω να λές για την ευστοχία....και για τα συνεχόμενα TET-A-TET....ελεος...παιχνίδι δεν ειναι μόνο διπλό...αλλα και εναντίον της CPU, παίξε εκεί στο legendary να δείς πόσο δύσκολο είναι... και αμαν με τα copy-paste σε όλα τα forums... Τα copy paste τί σε νοιάζουν? Τί σχέση έχει το ένα φόρουμ με το άλλο? Η γνώμη μου είναι ίδια σε όλα τα φόρουμ... Κι εγώ παίζω μόνο διπλό φιφα10 και Live με άλλα άτομα. Εκεί με νοιαζει το gameplay να είναι σωστό...
tasosvel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το έχω κι εγώ σε PS3 το FIFA 10 και έχω ενθουσιαστεί!! Πρώτη χρονιά φέτος που ξεκόλλησα από το PES και το έχω ρίξει στο FIFA 10 !!
Aims Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 στο manager mode απολυομαι σχεδον απο την πρωτη χρονια..κ μετα εχει 2 ομαδες να διαλεξεις να συνεχισεις..ή μια γ΄κατηγοριας αγγλιας ή μια ιρλανδικη.. μονο μια φορα δεν με απέλυσαν απο την πρωτη χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.