avpap75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 αντε να βγεί το δεύτερο patch για να διορθώσει τα πολά bugs του manager mode χθές έπεζα διπλό με εναν φίλο μου σε χιόνι και έβαλα κόκκινη μπάλα, και όταν μετά συνέχισα την καριέρα μου πάλι κόκκινη μπάλα είχα...αν είναι δυνατόν άσε που βαρέθηκα overcast και rainy συνεχώς... Όποιος παίζει Αγγλία πάντως, θα τον πιάσει κατάθλιψη για πλάκα. Τίγκα βρόχη και χιόνι (με άσπρη μπάλα βέβαια). Και το απίστευτο έπαιξα ημιτελικό Champions League πρωί! Κρίμα διότι αν διορθωθούν θα είναι καταπληκτικό mode. Αλλά με τόσα modes είναι λογικό να υπάρχουν και πολλά bugs.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Χαχα, πέρσι είχαμε το πρόβλημα που όλοι οι αγώνες ήταν ντάλα μεσημέρι, φέτος έχουμε αυτό. Δεν μαθαίνουν με τίποτα! Η βροχή πάντως δεν με χαλάει καθόλου, ψήθηκα να βάλω Αγγλία τώρα
ACMILANGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Όποιος παίζει Αγγλία πάντως, θα τον πιάσει κατάθλιψη για πλάκα. Τίγκα βρόχη και χιόνι (με άσπρη μπάλα βέβαια). Και το απίστευτο έπαιξα ημιτελικό Champions League πρωί! Κρίμα διότι αν διορθωθούν θα είναι καταπληκτικό mode. Αλλά με τόσα modes είναι λογικό να υπάρχουν και πολλά bugs. η ΕΑ υποσχέθηκε για ενα δεύτερο patch που θα διορθώνει πολά bugs του manager mode, Θα δούμε
daremaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Παιδια εχω φτιαξει στο FIFA 10 PS3 μια ομαδα για το PRO CHAMPIONSHIP . Ειναι μονο για ελληνες , ψαχνω νεους παικτες . Οποιος θελει να μπει στην ομαδα ας μου στειλει pm ή να απαντισει στο θεμα!!!! Λεπτομεριες Το PSN id μου ειναι EsCoRdIa Η ομαδα μεχρι στιγμης εχει 14 ατομα Το ονομα της ειναι Real Greeks FC Το επισιμο Forum της ομαδας ειναι realgreeksfc.forumotion.net
avpap75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Χαχα, πέρσι είχαμε το πρόβλημα που όλοι οι αγώνες ήταν ντάλα μεσημέρι, φέτος έχουμε αυτό. Δεν μαθαίνουν με τίποτα! Η βροχή πάντως δεν με χαλάει καθόλου, ψήθηκα να βάλω Αγγλία τώρα Αγγλία μακράν, μιλάμε πως μετά την 3 σεζόν όλες οι ομάδες είναι διαστημικές, δαιμονισμένες και το επίπεδο δυσκολίας στο Legendary είναι πραγματικά πρόκληση, ειδικά αν η ομάδα μας είναι μέτρια (π.χ. Newcastle).
ACMILANGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγώ παίζω με rochdale απο coca cola legue 2 !
chill Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καμία πληροφορία για το πότε θα είναι διαθέσιμο το live season στο ps3 έχουμε? Πέρσι θυμάμαι ότι μπορούσες να δεις τι πρωταθλήματα/κύπελλα είχες κατακτήσει. Φέτος όταν πηγαίνω στο my profile βλέπω μόνο τα match που έχω παίξει και το ποσοστό νικών μου. Πρέπει να πατήσω κάτι άλλο για να το δω ή απλά δεν υπάρχει?
Bourdoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά όταν παίζουμε online γιατί δεν υπάρχουν custom tactics;!
johnts20 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πριν μερικές μέρες αγόρασα το Fifa 10 για το PS3, είναι πολύ καλό, λίγο με δυσκόλεψε λίγο στην αρχή ο χειρισμός, αλλά μετά από μερικά παιχνίδια το συνήθισα και τώρα το έχω λιώσει !!
dimkar2405 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά όταν παίζουμε online γιατί δεν υπάρχουν custom tactics;! Yπαρχει και στο οnline. Δεν υπαρχει custom tactics, υπαρχει quick tactics Αν πριν μπεις online πας στο team management, φτιαξεις μια custom tactic μετα μολις μπεις online, πας στο team management και βαζεις στο quick tactics μια τακτικη που εχεις φτιαξει σε μια κατευθυνση του σταυρου, αν δεν παιζεις με τον σταυρο.Αν παιζεις με σταυρο το βαζεις στο μοχλο. Μολις ξεκινησει το παιχνιδι πατας το κατω στο σταυρο και μετα απο την αναδυομενη λιστα επιλεγεις παλι με κατευθυνση την custom tactic που εχεις φτιαξει.
avpap75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εκπληκτικό mode το create free kicks στο οποίο φτιάχνουμε τακτικές κινήσεις των παικτών μας στα φάουλ, σε όλες τις περιοχές γύρω απ' την μεγάλη περιοχή. Αποθηκεύονται στο D-Pad και σε κάθε φάουλ έχουμε (4) επιλογές! Μετά πάντως από 5 σεζόν με τη Newcastle έχω να πω, πως το παιχνίδι ναι μεν έχει αρκετά bugs, αλλά στο σύνολο του είναι μακράν το καλύτερο manager mode που έχει υπάρξει ποτέ σε παιχνίδι ποδοσφαίρου.
Bourdoulas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Yπαρχει και στο οnline. Δεν υπαρχει custom tactics, υπαρχει quick tactics Αν πριν μπεις online πας στο team management, φτιαξεις μια custom tactic μετα μολις μπεις online, πας στο team management και βαζεις στο quick tactics μια τακτικη που εχεις φτιαξει σε μια κατευθυνση του σταυρου, αν δεν παιζεις με τον σταυρο.Αν παιζεις με σταυρο το βαζεις στο μοχλο. Μολις ξεκινησει το παιχνιδι πατας το κατω στο σταυρο και μετα απο την αναδυομενη λιστα επιλεγεις παλι με κατευθυνση την custom tactic που εχεις φτιαξει. Σε ευχαριστώ φίλε μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ---------- Πάντως παιδιά εγώ τα παράτησα με το manual. Δεν παλεύεται! Θέλει να αφιερώσεις πολύ χρόνο.
polakis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά το update που έκανε το φιφα10 ξέρει κανείς τί περιέχει?
ACMILANGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά το update που έκανε το φιφα10 ξέρει κανείς τί περιέχει? διοορθώνει πολλά bugs στο Manger mode και στο LIVE εγώ έχω μια απορία, που αποθηκεύονται τα updates στον σκληρό δισκο; η στην μνήμη του Χ360; Aν περάσω το update στο xbox μου, και πάρω τον σκληρό δισκο σε εναν φίλο μου, θα παίζω εκεί με το νέο update;
tiniakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω ένα xbox 360 η ένα ps3 μόνο για on-line fifa 10 άντε και κάνα άλλο το πολύ παιχνίδι! Που παίζει καλύτερα? Ποιο χειριστήριο είναι πιο βολικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.