Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν παίζω ποτέ μονό. Πάντα με παρέα. Live ή σε σπίτι...

Ποτέ δεν με νοιάζει τί κάνεις στο μονο. Ούτε προ έπαιζα μονο ποτέ. Είναι απάτη να παίζεις με την ΑΙ. Δεν έχει νόημα. Μόνο κανά career για χαβαλέ...

το έχεις παίξει μόνο σε διπλό και βγάζεις συμπεράσματα για την κακη ΑΙ όπως λές, για το ping pong πάσες, για τις manual πάσες. Θάβεις το παιχνίδι χωρίς να το έχεις παίξει στην ουσία. Μιλάς για την ΑΙ χωρίς να έχεις παίξει μονό ποτέ, ΛΕΣ ότι το assisted είναι χάλια χωρίς να έχεις δοκιμάσει να παίξεις στο legendary με assisted, To ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος που παίζει μονό στο legendary; Γίνεται νομίζεις να παίξεις στο legendary με full manual; Είπες ότι στο PRO οι άμυνες είναι καλύτερες(!!) χωρίς να έχεις δοκιμάσει τις άμυνες της CPU!!

τελικά λές την γνώμη σου για ένα παιχνίδι χωρίς να το έχεις παίξει...

αν για σένα δεν αξίζει να παίζεις με την CPU και carrear ειναι δικό σου πρόβλημα, αλλα σταμάτα να λές ΑΣΧΕΤΑ πράγματα για το παιχνίδι όταν δεν το έχεις δοκιμάσει σωστά.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το έχεις παίξει μόνο σε διπλό και βγάζεις συμπεράσματα για την κακη ΑΙ όπως λές, για το ping pong πάσες, για τις manual πάσες. Θάβεις το παιχνίδι χωρίς να το έχεις παίξει στην ουσία. Μιλάς για την ΑΙ χωρίς να έχεις παίξει μονό ποτέ, ΛΕΣ ότι το assisted είναι χάλια χωρίς να έχεις δοκιμάσει να παίξεις στο legendary με assisted, To ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος που παίζει μονό στο legendary; Γίνεται νομίζεις να παίξεις στο legendary με full manual; Είπες ότι στο PRO οι άμυνες είναι καλύτερες(!!) χωρίς να έχεις δοκιμάσει τις άμυνες της CPU!!

τελικά λές την γνώμη σου για ένα παιχνίδι χωρίς να το έχεις παίξει...

αν για σένα δεν αξίζει να παίζεις με την CPU και carrear ειναι δικό σου πρόβλημα, αλλα σταμάτα να λές ΑΣΧΕΤΑ πράγματα για το παιχνίδι όταν δεν το έχεις δοκιμάσει σωστά.

Νομιζω οτι δεν επιασες το νοημα του Polakis φιλε. Ελεγε οτι ειναι σαφως πιο ενδιαφερον να παιζεις με ανθρωπινο αντιπαλο παρα με την Cpu.

Δημοσ.
Νομιζω οτι δεν επιασες το νοημα του Polakis φιλε. Ελεγε οτι ειναι σαφως πιο ενδιαφερον να παιζεις με ανθρωπινο αντιπαλο παρα με την Cpu.

μπορει!!!!

Δημοσ.

Εχει αρκετα bugs, τωρα που εχω παιξει μιση σεζον στο Manager Mode 2VsCPU. Το παιζω στο Professional με Millwall και γινονται διαφορα κουφα. Ο διαιτητης ειναι τραγικος, δεν δινει κανενα φαουλ ακομα και οταν κανουν 2 παιχτες ταυτοχρονα τακλιν σε εναν. Ακομα και οταν τρεχεις μονος για γκολ και σε πεταει κατω ο αλλος απο πισω. Επισης κανει κατι τρελα του στυλ: σε μια φαση ο αντιπαλος βαρεσε σουτ μονος του απο μακρια και η μπαλα πηγε πολυ ψηλα στην εξεδρα, εκει χτυπησε κατι και ξαναγυρισε πετυχαινοντας το δοκαρι απ'εξω. Ο διαιτητης το δωσε κορνερ!!!

Ειναι εκνευριστικο παντως που τα φαουλ της CPU αν ειναι κοντα στην μεγαλη περιοχη μπαινουν ολα οπως εχει ειπωθει και απο αλλους.

Δημοσ.

Μετά από τρείς σε Legendary Mode σεζόν με τη Newcastle σε Manager Mode και παίζοντας πάντα παρέα με τον αδερφό μου, να αναφέρω τα εξής. Το Manager Mode είναι εξαιρετικά δύσκολο και μάλιστα γίνεται όλο και πιο δύσκολο όσο περνάνε οι σεζόν. Δυστυχώς έχει πάρα πολλά bugs και μάλλον θέλει σίγουρα update που απ' οτι κατάλαβα θα γίνει σε λίγες βδομάδες.

Στην Αγγλία στα δέκα παιχνίδια που παίζω τα 8 είναι σίγουρα με βροχή ή χιόνι! Σχεδόν πάντα οι αγώνες γίνονται βράδυ. Αυτό με τα φάουλ δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα, καθώς σε τρία χρόνια είναι ζήτημα να έχω φάει 3-4 φάουλ. Αντίθετα όσο περνάνε οι σεζόν το physical game γίνεται πολύ έντονο και με ραγδαία βελτίωση των παικτών αλλάζει η δομή όλου του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσεις σε 1vs 1 κανέναν σχεδόν αμυντικό. Τα τάκλιν του CPU στον αγώνα έχουν 100% επιτυχία και μην συζητάτε για φάουλ ή πέναλτι.

Το rating των παικτών πέφτει δραματικά αν δεν έχουν καλή φόρμα ή αν κάθονται στον πάγκο. Η φόρμα επηρεάζεται απ΄τα τελευταία πέντε παιχνίδια και κυρίως απ' το rating των παικτών σε αυτούς τους αγώνες .\

Σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσεις κάποια ενοχλητικά bug όπως (καιρός, χρώμα μπάλας στο χιόνι κ.τ.λ.) το manager mode είναι νομίζω πολύ καλό και έχει τα φόντα να γίνει ακόμα καλύτερο με κάποιο update.

Δημοσ.

το πιο ενοχλητικο bug στο manager mode ειναι πως ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,δεν μπορεις να αγορασεις παικτη την χειμερινη μεταγραφικη σεζον!

ελεοςςςςςςς

Δημοσ.

Ο David Rutter ανακοινωσε στο forum της ea πως ειδη ετοιμαζουν το δευτερο Patch του παιχνιδιου και οτι θα διορθωθουν πολλα απ τα Bugs του manager mode που εχουν αναφερθει!

http://fifasoccerblog.com/blog/new-patch-details/

Δε μας αφηνουν ξεκρεμαστους εκει στην ea!Το fifa πλεον ειναι για απαιτητικους gamers...το χουν παρει χαμπαρι στην ea γι αυτο και το κοινο περιμενει ακομα περισσοτερα απο τον τιτλο! :-)

Δημοσ.

Ρε παίδες ριχτέ κανένα add να παίξουμε κανένα ματσάκι ή να παίξουμε εναντίων ξένων να γίνει σαματάς :P

Όσους έχω παίζουν συνέχεια Gears 2 και δεν την παλεύω να το παίξω μιας και πρέπει να αδείασεις 10 αποθήκες με σφαίρες για να κάνεις ένα kill.

Βραδάκι μπαίνω συνήθως αλλά δεν το ξενυχτάω.

live id = papahlamidas

Δημοσ.

Τελικα το bug με τα φαουλ που μπαινουν ολα πρεπει να ναι στις μικρες κατηγοριες, λογω μικρου overall του τερματοφυλακα. Απο τοτε που χω ανεβει Coca-Cola Championship και πηρα τον γιο του Σμαιχελ δεν εχω φαει κανενα φαουλ. Στην χειμερινη μεταγραφικη που λεει ο φιλος αγορασα παιχτες απο την πρωτη χρονια και αρκετους μαλιστα. Αν βρεις πιτσιρικαδες που ζητανε λιγα λεφτα και τους ανεβασεις τον μισθο στο διπλασιο (δλδ απο 500 να το πας 1000-1200) ανεβαινει το ποσοστο να ρθουνε σε σενα απο 10% σε 85% (maximum).

Εχω ανακαλυψει ομως ενα αλλο προβλημα που με χαλαει αρκετα. Στην μεταγραφικη σεζον καθε φορα την τελευταια μερα μου αγοραζουν εναν παιχτη χωρις να με ρωτησει κανενας. Δεν βγαζει accept/reject, ουτε καν την προσφορα. Απλα παω στο transfer και βλεπω οτι ενας παιχτης μου πουληθηκε. Οι τιμες που τους αγοραζουν ειναι καλες αλλα το θεμα ειναι οτι μου περνουν παιχτες απο τον βασικο κορμο της ομαδας. Ελεγα μηπως ειναι απο το Assistant Manager, αλλα το χω βγαλει off εδω και 1 σεζον και ακομα μου το κανει το προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Μηπως εχει καπου κανενα Option που δεν το βρισκω?

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάλι μου κολλάει! οπως το 09!

Πάω να παίξω διπλό και με το που πάω να ξεκινήσω κολλάει!

Ποιό κόλπο κάναμε στο 09 και έφτιαξε?

Δημοσ.
Ρε παιδιά πάλι μου κολλάει! οπως το 09!

Πάω να παίξω διπλό και με το που πάω να ξεκινήσω κολλάει!

Ποιό κόλπο κάναμε στο 09 και έφτιαξε?

Σβησε τα save σου εαν θες κανε ενα νεο προφιλ και εχε το μονο για διπλο. να απενεργοποιησεις το Autosave. εγω ετσι εκανα
Δημοσ.
Τελικα το bug με τα φαουλ που μπαινουν ολα πρεπει να ναι στις μικρες κατηγοριες, λογω μικρου overall του τερματοφυλακα. Απο τοτε που χω ανεβει Coca-Cola Championship και πηρα τον γιο του Σμαιχελ δεν εχω φαει κανενα φαουλ. Στην χειμερινη μεταγραφικη που λεει ο φιλος αγορασα παιχτες απο την πρωτη χρονια και αρκετους μαλιστα. Αν βρεις πιτσιρικαδες που ζητανε λιγα λεφτα και τους ανεβασεις τον μισθο στο διπλασιο (δλδ απο 500 να το πας 1000-1200) ανεβαινει το ποσοστο να ρθουνε σε σενα απο 10% σε 85% (maximum).

Εχω ανακαλυψει ομως ενα αλλο προβλημα που με χαλαει αρκετα. Στην μεταγραφικη σεζον καθε φορα την τελευταια μερα μου αγοραζουν εναν παιχτη χωρις να με ρωτησει κανενας. Δεν βγαζει accept/reject, ουτε καν την προσφορα. Απλα παω στο transfer και βλεπω οτι ενας παιχτης μου πουληθηκε. Οι τιμες που τους αγοραζουν ειναι καλες αλλα το θεμα ειναι οτι μου περνουν παιχτες απο τον βασικο κορμο της ομαδας. Ελεγα μηπως ειναι απο το Assistant Manager, αλλα το χω βγαλει off εδω και 1 σεζον και ακομα μου το κανει το προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Μηπως εχει καπου κανενα Option που δεν το βρισκω?

Ναι και ψιλιάζομαι πως συμβαίνει όταν εκδηλώνει ενδιαφέρων κάποια ομάδα για παίκτη σου. Οπωσδήποτε μετά να ανανεώνετε τα συμβόλαια όσων σας ζητούν. Το έχω πάθει και εγώ αλλά για παίκτη, όχι του βασικού κορμού αλλά απ΄τις ρεζέρβες.

Δημοσ.

αντε να βγεί το δεύτερο patch για να διορθώσει τα πολά bugs του manager mode

χθές έπεζα διπλό με εναν φίλο μου σε χιόνι και έβαλα κόκκινη μπάλα, και όταν μετά συνέχισα την καριέρα μου πάλι κόκκινη μπάλα είχα...αν είναι δυνατόν

άσε που βαρέθηκα overcast και rainy συνεχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...