Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα λειτουργεί λογικά σαν modifier, όπως ήταν μέχρι τώρα...

Ή είναι κάτι άλλο; :-)

σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό, γουστάρω.....

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πωπω ΔΕΝ μου αρεσε καθολου αυτο με το "πισω-τρεξιμο" του αμυντικου.

Που εχουν δει να κανει καποιος τετοιο τρεξιμο με τοσο μεγαλυ ταχυτητα για τοση ωρα.

Να κανει ενα -δυο-τρια βηματα προς τα πισω παρακολουθωντας τον αντιπαλο ναι...αλλα αυτο ειναι αστειο...

Μου θύμισε τα ασχημα του PRO

Δημοσ.

Που εχουν δει να κανει καποιος τετοιο τρεξιμο με τοσο μεγαλυ ταχυτητα για τοση ωρα.

Να κανει ενα -δυο-τρια βηματα προς τα πισω παρακολουθωντας τον αντιπαλο ναι...αλλα αυτο ειναι αστειο...

θα διαφωνίσω, καταρχάς δεν τρέχει πολύ, δεν τρέχει για πολύ ώρα και μετά σταματάει και του την κλέβει

στα ματια μου το βλεπω πολύ ρεαλιστικο και πολύ συχνά στην πραγματικότητα.

που κολάει του pro!!!!;;;;;;;εκει ειναι το αντίθετο!!! όλοι ορμάνε στον παίχτη

Δημοσ.

ε καλά δε φεύγει και speedαριστός νομίζω...στην αρχή το πάει αργά και μόνο

σε κάποια φάση επιταχύνει για λίγο σε αρκετά ρεαλιστικά πλαίσια πιστευω...

Δημοσ.

Καλα ρε , απο βιντεακια στο youtube θελετε να κανετε αναλυση?

Περιμενετε να παιξουμε το demo να δουμε περι τινος προκειται.

Ολα τα αλλα μεχρι τοτε ειναι απλα για να περναει η ωρα :P

Υγ

να μην παρεξηγηθω κιολας , thanks για τα leaked videos.

Απλα τα θεωρω αναξιοπιστα για να πεις οτιδηποτε για ενα παιχνιδι. Για πολλους λογους.

Δημοσ.

βρε ας λυθεί το πρόβλημα με τους αμυντικούς να σταματάνε στο μαρκάρισμα και να συνεχίζουν με τα πίσω βήματα και ας είναι και 100άρι...

Δημοσ.
Τα videakia είναι ύποπτα. Έχει αποδειχτεί ότι είναι fake; To Teaser σε καλύτερη ανάλυση εδώ.

καταρχάς τι μας δείχνει το δεύτερο βιντεάκι; τους κύκλους που κάνει ο παίχτης για να μας δείξει τί; τις 8 κατευθύνσεις; 8 στο FIFA 09 είχαμε....

Δημοσ.
βρε ας λυθεί το πρόβλημα με τους αμυντικούς να σταματάνε στο μαρκάρισμα και να συνεχίζουν με τα πίσω βήματα και ας είναι και 100άρι...

Δεν είμαι σίγουρος για τι πράγμα μιλάς, αλλά δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στο μαρκάρισμα εκτός αν κάνω εγώ κάποιον λάθος χειρισμό. Αυτό που θέλω να φτιάξουν είναι το ΑΙ από το world class και πάνω γιατί παίζει λιγο cheat άμα το πιάσει και θέλει να σου βάλει γκολ και κάνει ότι να' ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...