klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 αιδιαστικό video, για το online. Αχ ρε ΕΑ και οι casuals σου... Δεν καταλαβαίνω τι φταίνε οι casuals τώρα... Εφόσον το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο και έχεις την δυνατότητα να παίξεις φλιπεράκι εσύ θα το προσπεράσεις και θα αρνηθείς να βάλεις γκόλ; Το πολυφημισμένο φίφα είναι που τόσο εγκωμιάζετε εδώ και πόσους μήνες. Το πρόβλημα είναι στην δομή και στην (γελοία) ταχύτητα του παιχνιδιού. Δεν φταίει κανένας παίκτης αν εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που του δίνει το παιχνίδι. Όπως είπαν οι απο κάτω ένα friends league για slow/manual είναι η έμμεση λύση. Δεν φταίνε πάντως σίγουρα οι casuals που λές που παίζουν το παιχνίδι όπως κανονικά παίζεται. Το manual είναι υποεπιλογή και ιδιαιτερότητα... Εκτός αν σε ενόχλησε κάτι άλλο απο το βίντεο οπότε σόρυ και πάσο ;p
theomj23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παντως παιδια για να τα πουμε και δικαια η εταιρια εχει τα options.συμφωνω οτι και το slow θα μπορουσε να ειναι λιγακι πιο αργο αλλα πεζεται μια χαρα αν συνδιαστει με manual.Απο κει και περα δεν φαει η ΕΑ που το μεγαλυτερο ποσοστο θελει assisted & full assisted.Σε καποιους απο μας ειναι ξενερωτικο συμπεριλαμβανομενου και εμου αλλα εχω πχ φιλο που δεν μπορει με ολα auto να βαλει γκολ στο cpu στο pro level. και ειναι πολλοι σαν αυτον οπου τελικα δεν γουσταρουν να το παλευουν και πολυ και θελουν να παιζουν ετσι.Δεν βλεπω να φταει η ΕΑ.εχει τις επιλογες.ο κοσμος που παιζει ειναι...
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι φταίνε οι casuals τώρα...Εφόσον το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο και έχεις την δυνατότητα να παίξεις φλιπεράκι εσύ θα το προσπεράσεις και θα αρνηθείς να βάλεις γκόλ; Το πολυφημισμένο φίφα είναι που τόσο εγκωμιάζετε εδώ και πόσους μήνες. Το πρόβλημα είναι στην δομή και στην (γελοία) ταχύτητα του παιχνιδιού. Δεν φταίει κανένας παίκτης αν εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που του δίνει το παιχνίδι. Όπως είπαν οι απο κάτω ένα friends league για slow/manual είναι η έμμεση λύση. Δεν φταίνε πάντως σίγουρα οι casuals που λές που παίζουν το παιχνίδι όπως κανονικά παίζεται. Το manual είναι υποεπιλογή και ιδιαιτερότητα... Εκτός αν σε ενόχλησε κάτι άλλο απο το βίντεο οπότε σόρυ και πάσο ;p Πιστευω εννοουσε οτι η ΕΑ φτιαχνει το παιχνιδι πιο casual-friendly και οχι το οτι οι casuals εκμεταλλευονται το στυλ του παιχνιδιου.Μαλλον με την ΕΑ τα βαζει περισσοτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- παντως παιδια για να τα πουμε και δικαια η εταιρια εχει τα options.συμφωνω οτι και το slow θα μπορουσε να ειναι λιγακι πιο αργο αλλα πεζεται μια χαρα αν συνδιαστει με manual.Απο κει και περα δεν φαει η ΕΑ που το μεγαλυτερο ποσοστο θελει assisted & full assisted.Σε καποιους απο μας ειναι ξενερωτικο συμπεριλαμβανομενου και εμου αλλα εχω πχ φιλο που δεν μπορει με ολα auto να βαλει γκολ στο cpu στο pro level. και ειναι πολλοι σαν αυτον οπου τελικα δεν γουσταρουν να το παλευουν και πολυ και θελουν να παιζουν ετσι.Δεν βλεπω να φταει η ΕΑ.εχει τις επιλογες.ο κοσμος που παιζει ειναι... Αυτη η αποψη σου ειναι πολυ "ρομαντικη" και ειναι το αλλοθι της εταιριας για ο,τι κανει.Αν δεν μπορει ο φιλος σου να βαλει γκολ ας αγορασει την εκδοση για wii και να παιξει με τα mii.To θεμα ειναι στα sports games να εξομοιωνεις οσο γινεται καλυτερα και οσο ειναι εφικτο αυτο το αθλημα και οχι να το παραποιεις για να παιζουν οι γκαου.
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πιστευω εννοουσε οτι η ΕΑ φτιαχνει το παιχνιδι πιο casual-friendly και οχι το οτι οι casuals εκμεταλλευονται το στυλ του παιχνιδιου.Μαλλον με την ΕΑ τα βαζει περισσοτερο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- Αυτη η αποψη σου ειναι πολυ "ρομαντικη" και ειναι το αλλοθι της εταιριας για ο,τι κανει.Αν δεν μπορει ο φιλος σου να βαλει γκολ ας αγορασει την εκδοση για wii και να παιξει με τα mii.To θεμα ειναι στα sports games να εξομοιωνεις οσο γινεται καλυτερα και οσο ειναι εφικτο αυτο το αθλημα και οχι να το παραποιεις για να παιζουν οι γκαου. Έτσι ναι. Πρόβλημα της ΕΑ είναι.. Όχι αυτών που παίζουν.. Αυτό μας δείχνει απλά οτι το φίφα δεν είναι τόσο παιχνιδάρα όσο ευαγγελιζόμαστε.. Προσωπικά θα ήμουν υπερευχαριστημένος αν το άφηναν ΙΔΙΟ το 09 και απλά έβαζαν τα animations και πάνω απο όλα την 360 κίνηση.. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήδηξαν τόσο πολύ ένα υπέροχο κατα τα άλλα παιχνίδι.
polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πήδηξαν, απλά το έκαναν πιο casual για να τραβήξουν και τους τελευταίους από το καράβι του Τακατσούκα... Για αυτό υπάρχει επιλογή slow/manual για να παίζουμε σοβαρό ποδόσφαιρο. Και πέρσυ υπήρχε αυτή η επιλογή όπου εγώ έπαιζα, αλλά δεν είδα κανέναν σας πέρσυ να μιλάει για manual...Τώρα που έγινε πιο γρήγορο το παιχνίδι το λέτε όλοι. όλα για τα φράγκα γίνονται... Εμένα δεν με νοιάζει. Manual έπαιζα, manual παίζω. Απλά τώρα έχω άπειρα περισσότερα animation και 360 κίνηση. τωρα για εσάς δεν ξέρω. Πάντως για μένα το παιχνίδι βελτιώθηκε στον τομέα που με αφορά, αυτό με νοιάζει.
Aims Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πήδηξαν, απλά το έκαναν πιο casual για να τραβήξουν και τους τελευταίους από το καράβι του Τακατσούκα... ε τωρα υπερβαλεις! οι πιστοι του ΠΡΟ ειναι τοσο πωρωμενοι μαζι του που σιγα μην εφευγαν απο το ΠΡΟ για το φιφα.. Απλα εγινε λογω της τακτικης της ΕΑ να χαλαει κατι σωστο για να το φτιαχνει το επομενο ετος κλπ κλπ για να βγαζει χρημα
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πήδηξαν, απλά το έκαναν πιο casual για να τραβήξουν και τους τελευταίους από το καράβι του Τακατσούκα... Για αυτό υπάρχει επιλογή slow/manual για να παίζουμε σοβαρό ποδόσφαιρο. Και πέρσυ υπήρχε αυτή η επιλογή όπου εγώ έπαιζα, αλλά δεν είδα κανέναν σας πέρσυ να μιλάει για manual...Τώρα που έγινε πιο γρήγορο το παιχνίδι το λέτε όλοι. όλα για τα φράγκα γίνονται... Εμένα δεν με νοιάζει. Manual έπαιζα, manual παίζω. Απλά τώρα έχω άπειρα περισσότερα animation και 360 κίνηση. τωρα για εσάς δεν ξέρω. Πάντως για μένα το παιχνίδι βελτιώθηκε στον τομέα που με αφορά, αυτό με νοιάζει. Εγώ πάλι που πάντα έπαιζα semi (πάντα όμως), πρέπει να συνηθίσω σε ένα εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού αν θέλω να δώ ποδόσφαιρο της προκοπής... Τεσπά ο χρόνος θα δείξει...
Aims Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παιδια ειμαι ΤΡΕΛΟΣ ΦΙΦΑ ΦΑΝ μεγαλη φανατιλα αλλα μηπως υπερβαλαμε τοσο καιρο που λεγαμε οτι θα ειναι απαικτο το ποδοσφαιρακι προσωπικα τα bugs κ καποιες ατελειες με εχουν ενοχλησει πολυ...
kostionalist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παιδια ειμαι ΤΡΕΛΟΣ ΦΙΦΑ ΦΑΝμεγαλη φανατιλα αλλα μηπως υπερβαλαμε τοσο καιρο που λεγαμε οτι θα ειναι απαικτο το ποδοσφαιρακι προσωπικα τα bugs κ καποιες ατελειες με εχουν ενοχλησει πολυ... ο Rutter δουλεει σαν τρελος για νεο patch. Ξερει οτι τα λαθη θα κοστισουν ακριβα. Αν και δεν το βλεπω. Πρωτη βδομαδα πουλησε 1.7 εκατομμυρια αντιτυπα
Aims Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ο Rutter δουλεει σαν τρελος για νεο patch. Ξερει οτι τα λαθη θα κοστισουν ακριβα. Αν και δεν το βλεπω. Πρωτη βδομαδα πουλησε 1.7 εκατομμυρια αντιτυπα μηπως εχεις ακουσει φιλε περιπου ποτε θα βγει?
kostionalist Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 μηπως εχεις ακουσει φιλε περιπου ποτε θα βγει? δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομη, αλλα πιστευω πολυ συντομα θα ειναι κοντα μας
supermario29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Έτσι όλοι slow και manual! Αυτή είναι η λύση. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν οι περισσότεροι, τόσο περισσότερο θα απολαύσουμε το παιχνίδι... Sheep ποιό είναι το Password για το greeks manual? Ιδια ερωτηση. Ποιο ειναι το password?
The_Sheep Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ιδια ερωτηση. Ποιο ειναι το password? δοκιμασε 1926
teofross Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Έτσι ναι.Πρόβλημα της ΕΑ είναι.. Όχι αυτών που παίζουν.. Αυτό μας δείχνει απλά οτι το φίφα δεν είναι τόσο παιχνιδάρα όσο ευαγγελιζόμαστε.. Προσωπικά θα ήμουν υπερευχαριστημένος αν το άφηναν ΙΔΙΟ το 09 και απλά έβαζαν τα animations και πάνω απο όλα την 360 κίνηση.. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήδηξαν τόσο πολύ ένα υπέροχο κατα τα άλλα παιχνίδι. ρε παιδια δικιο εχετε δεν λεω ,απλα τα γεγονοτα δειχνουν αλλα παρολο που και εμενα δεν μου αρεσει το arcadistiko που εχει.Εχει πουλησει αν δεν κανω λαθος την 1η εβδομαδα μονο, παραπανω απο οτι ειχε πουλησει ολη την ολοκληρη χρονια τις προηγουμενες φορες το φιφα.και δυστηχως εγω πιστευω οτι ειναι προβλημα αυτων που παιζουν μαζι και με την ΕΑ.αφου πας να δεις πιοι παιζουν manual κλπ και δεν βρισκεις κανεναν...αρα ολοι γκαου ειναι
Ngiatras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Tι να πουμε και μεις οι ποταποί manual παικτες,εδώ το Fifa Interactive cup το κερδίζει ο ασσιστομανής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.