kostionalist Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ριξτε μια ματια http://forums.electronicarts.co.uk/11539748-post4443.html
Aims Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ριξτε μια ματια http://forums.electronicarts.co.uk/11539748-post4443.html αψογος το 8 της λιστας με τα bugs ελεγα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ---------- βασικα,ολα τα bugs Κ λαθη που λεει το λινκ που εδωσε ο kostionalist τα εχω συναντησει στο παιχνιδι
__D3mIaN__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου ακριβως το ιδιο με εσενα εχω και εγω και κατανταγαν τα παιχνιδια ανιαρα ακομα και στο legendary.Βρικα ομως την λυση και ευχαριστηθηκα πολυ το παιχνιδι: Απο semi που τα ειχα πασες,σουτ,σεντρα και τα through ball και λομπες asssited, τα γυρισα ολα manual εκτος απο t.ball(assisted) & εβαλα και το pass sto semi(για να κανω και κανα συνδιασμο της προκοπης).Ερικσα και το επειπεδο δυσκολιας στο pro ή στο w.class και πραγματικα παιζω αλλο παιχνιδι.Τα σουτ στο manual ειναι "αλλη" φαση αν και στην αρχη μουσπαγε λιγο τα νευρα γιατι τα εχανα ολα.ομως μολις συνηθισα το χαρηκα πολυ περισσοτερο ,ασε που βαζω γκολ απιστευτα γιατι εκει που παει η μπαλα δεν πηγαινε ποτε με το semi.το ιδιο και οι σεντρες.τωρα δεν ξερω με τι ρυθμισεις το παιζεις και εσυ στο legendary αλλα αν δεν εχεις εστω το σουτ στο manual βαλτο και θα με θυμηθεις.θα κανει το παιχνιδι σου πιο ενδιαφερον . Ναι το δοκιμασα βαζοντας τα παντα στο manual. Πραγματι το παιχνιδι πεφτει στο ρυθμο του, γινεται πολυ πιο δυσκολο, ισορροπημενο, η μπαλα παιζεται σε ολα τα μηκη και πλατη του αγωνιστικου χωρου και καθε πασα ειναι παντα διεκδικησιμη απο τον αντιπαλο μιας και δεν ειναι αυτοματοποιημενες, γρηγορες και ευκολες. Οσο αφορα τα σουτ στο manual θα με χαρακτηριζα newbie, δεν ειμαι καλος αλλα θελει δουλεια. Προσωπικα δε μου αρεσει να παιζω με μεγαλες ομαδες, στο λεω αυτο γιατι με τη Lyon που παιζω με το manual passing εχω προβλημα κυριως στις πασες που γινονται κοντα στη γραμμη του πλαγιου, εκει αν δε κανω καλο σημαδι η μπαλα καταληγει εξω... θελει προσοχη στις πασες. Ξεκινησα με ολα manual, τα σκορ τελειωναν με μενα να χανω 2-0, 2-1, αγωνα με αγωνα, τα σκορ πηγαιναν 0-0, και τωρα αρχισα τα πρωτα μου 1-0, στο τελευταιο match κερδισα 2-1... απλα θελει καιρο να το συνηθισει κανεις, αξιζει ομως.
polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά όσο παίζω με άλλα παιδιά τουρνουά με normal speed και όλα assisted, τόσο πολύ με αηδιάζει χωρίς πλάκα! Όλο πάσα,πάσα,πάσα,πάσα απευθείας χωρίς καν κοντρόλ και αμέσως τετ α τετ! Κανένα βάθος, καμία ντρίμπλα, καμία προσποίηση τίποτα! Σχεδόν τρώω από τον αντίπαλο όλες τις κεφαλιές από κόρνερ λες και είμαι άσχετος και δεν μπορώ να διώξω, και όλες οι σέντρες και οι πάσες είναι εκνευριστικής ευστοχίας! Δηλαδή έλεος πια! Το παιχνίδι τελικά το έκαναν πολύ arcade και ήταν τελικά δίκαιη η πρώτη μου εκτίμηση. Το φιφα09 ήταν πολύ πιο δύσκολο και προκλητικό! Το φιφα10 αξίζει μόνο σε slow και με full manual controls έτσι ώστε να είναι πράγματι δύσκολο, απρόβλεπτο και αμφίρροπο, με πραγματικές ποδοσφαιρικές κινήσεις (όσο γίνεται), κι όχι button smashing όπως έχει καταντήσει...Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι το τέλειο...Δεν είναι τελικά. Θα παίζω πλέον μόνο slow/manual για να το ευχαριστιέμαι. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, τότε πρόβλημά του. Αυτό που παίζουμε τώρα δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι φλιπεράκι... Υ.Γ. Πλέον έχουμε σκορ pes: 6-4,4-2,5-5,5-2 με τετ α τετ ανά μισό λεπτό και τέτοια...Τί να πεις!
Aims Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 θελει πατσακι ρε γαμωτο εχει ακομα ατελειες! δειτε την λιστα με τα 3 bugs(πιο πανω στο λινκ),δεν εχει πανηγυρισμους αν παρεις τροπαιο,δεν μπορεις να σωσεις τα γκολ αν δεν εχεις gold συνδρομη.. τι να πεις.. αιωνια ΕΑ
__D3mIaN__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 θελει πατσακι ρε γαμωτοεχει ακομα ατελειες! δειτε την λιστα με τα 3 bugs(πιο πανω στο λινκ),δεν εχει πανηγυρισμους αν παρεις τροπαιο,δεν μπορεις να σωσεις τα γκολ αν δεν εχεις gold συνδρομη.. τι να πεις.. αιωνια ΕΑ Μπροστα σε αυτα που περιγραφουμε παραπανω, μα το θεο δε με νοιαζει που δεν εχει πανηγυρισμους, δε με νοιαζει που δε μπορω να σωζω τα goal, δε με νοιαζουν τετοιου ειδους λεπτομερειες. Με ενδιαφερει η ουσια, το manual system ειναι προκληση για τον καθενα, ακομα και στο Fifa09 που ολα κυλουσαν πιο ομαλα, το manual ηταν ενα ειδος μαλλον ανεξερευνητο προς τους περισσοτερους επαναπαυομενους με το semi or assisted mode (including me). Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δε πρεπει να δουμε το fifa10 σε αμεση συκγριση με το 09, διοτι προκειται για μια διαφορετικη μαλλον αισθητικη στον τομεα του χειρισμου και κατεπεκταση του gameplay. Με πιο απλα λογια, στο fifa09 ηταν must το slow speed... στο fifa10 ειναι Must το slow speed ΚΑΙ ολα manual. Accept that, or die trying!!
Ngiatras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μπροστα σε αυτα που περιγραφουμε παραπανω, μα το θεο δε με νοιαζει που δεν εχει πανηγυρισμους, δε με νοιαζει που δε μπορω να σωζω τα goal, δε με νοιαζουν τετοιου ειδους λεπτομερειες. Με ενδιαφερει η ουσια, το manual system ειναι προκληση για τον καθενα, ακομα και στο Fifa09 που ολα κυλουσαν πιο ομαλα, το manual ηταν ενα ειδος μαλλον ανεξερευνητο προς τους περισσοτερους επαναπαυομενους με το semi or assisted mode (including me). Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δε πρεπει να δουμε το fifa10 σε αμεση συκγριση με το 09, διοτι προκειται για μια διαφορετικη μαλλον αισθητικη στον τομεα του χειρισμου και κατεπεκταση του gameplay. Με πιο απλα λογια, στο fifa09 ηταν must το slow speed... στο fifa10 ειναι Must το slow speed ΚΑΙ ολα manual. Accept that, or die trying!! To καλό είναι οτι η hardcore fifa players αρχιζουν κ καταλαβαίνουν τι δίνει το all manual controls στο φιφα,οτιδήποτε άλλο (semi-assisted) κατ'εμε είναι χάσιμο προσωπικού χρόνου και διασκέδασης.
anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μπροστα σε αυτα που περιγραφουμε παραπανω, μα το θεο δε με νοιαζει που δεν εχει πανηγυρισμους, δε με νοιαζει που δε μπορω να σωζω τα goal, δε με νοιαζουν τετοιου ειδους λεπτομερειες. Με ενδιαφερει η ουσια, το manual system ειναι προκληση για τον καθενα, ακομα και στο Fifa09 που ολα κυλουσαν πιο ομαλα, το manual ηταν ενα ειδος μαλλον ανεξερευνητο προς τους περισσοτερους επαναπαυομενους με το semi or assisted mode (including me). Αυτο που καταλαβα ειναι οτι δε πρεπει να δουμε το fifa10 σε αμεση συκγριση με το 09, διοτι προκειται για μια διαφορετικη μαλλον αισθητικη στον τομεα του χειρισμου και κατεπεκταση του gameplay. Με πιο απλα λογια, στο fifa09 ηταν must το slow speed... στο fifa10 ειναι Must το slow speed ΚΑΙ ολα manual. Accept that, or die trying!! σωστά όλα οσα έχει πει, το καλό είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε...
Blackjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμενα στο slow και semi μου φαινεται μια χαρα. Απλα ποτε δε παιρνω ομαδες στυλ manutd , barca κτλ. Δοκιμαστε ομαδες απο 4μιση αστερια και κατω και παιζεται μια χαρα μπαλα. Επισης , παντα μα ΠΑΝΤΑ να βγαζετε το offside trap. Ειναι τραγικο , οι αμυντικοι βγαινουν σαν χαζοι και εχεις σε καθε φαση τετ α τετ. Η μονη ομαδα που παιζει υποδειγματικα για μενα μεχρι στιγμης ειναι η Wolfsburg.
theomj23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά όσο παίζω με άλλα παιδιά τουρνουά με normal speed και όλα assisted, τόσο πολύ με αηδιάζει χωρίς πλάκα! Όλο πάσα,πάσα,πάσα,πάσα απευθείας χωρίς καν κοντρόλ και αμέσως τετ α τετ! Κανένα βάθος, καμία ντρίμπλα, καμία προσποίηση τίποτα! Σχεδόν τρώω από τον αντίπαλο όλες τις κεφαλιές από κόρνερ λες και είμαι άσχετος και δεν μπορώ να διώξω, και όλες οι σέντρες και οι πάσες είναι εκνευριστικής ευστοχίας! Δηλαδή έλεος πια! Το παιχνίδι τελικά το έκαναν πολύ arcade και ήταν τελικά δίκαιη η πρώτη μου εκτίμηση. Το φιφα09 ήταν πολύ πιο δύσκολο και προκλητικό! Το φιφα10 αξίζει μόνο σε slow και με full manual controls έτσι ώστε να είναι πράγματι δύσκολο, απρόβλεπτο και αμφίρροπο, με πραγματικές ποδοσφαιρικές κινήσεις (όσο γίνεται), κι όχι button smashing όπως έχει καταντήσει...Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι το τέλειο...Δεν είναι τελικά. Θα παίζω πλέον μόνο slow/manual για να το ευχαριστιέμαι. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, τότε πρόβλημά του. Αυτό που παίζουμε τώρα δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι φλιπεράκι... Υ.Γ. Πλέον έχουμε σκορ pes: 6-4,4-2,5-5,5-2 με τετ α τετ ανά μισό λεπτό και τέτοια...Τί να πεις! φιλε δυστυχως ετσι ακριβως ειναι.φετος στα semi settings ειναι πιο auto απο περσυ και ειναι πολυ πιο "arcade" απο το pro.το λεω επειδη καποιοι λενε το προ arcade που για μενα φετος δεν ειναι. Δοκιμασα να παιξω ποσες φορες online με search semi-assisted και δεν καταφερα να βρω ουτε μισο παιχτη.ΟΛΟΙ παιζουν assisted full.ουτε καν semi και βλεπεις ενα παιχνιδι ping pong πασες αφυσικες (μου θυμιζουν προηγουμενες εποχες προ) αλλου κοιταει ο παικτης αλλου δινει την τελια πασα ,για τα σουτ δεν υπαρχει κανενα skill κανεις δεν παιζει ποδοσφερακι σωστα.κατα την αποψη μου βεβεα.κατα την αποψη του αλλου ειναι οκ.οποτε τι sim και μπουρδες λεμε, ο λαος προτιμαει full assisted,δεν θελει να κουραζεται ,να παιζει να βαζει γκολακι να κερδιζει θελει.Τελικα πιο ενδιαφερον να παιζω με το cpu το βρισκω.κατανταει ενα ωραιο παιχνιδι η απολυτη arcade εμπειρια
anamenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 [ame] [/ame] αιδιαστικό video, για το online. Αχ ρε ΕΑ και οι casuals σου...
The_Sheep Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ειπαμε join->friends league ->greeks manual....για manual και slow
polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Έτσι όλοι slow και manual! Αυτή είναι η λύση. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν οι περισσότεροι, τόσο περισσότερο θα απολαύσουμε το παιχνίδι... Sheep ποιό είναι το Password για το greeks manual?
fearwhatnow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Κλασικη ΕΑ.Τα λεγαμε πριν βγει το παιχνιδι οτι ειναι σε λαθος δρομο η εταιρια(για τους hardcore fans.για τους casual μια χαρα ειναι).Απλα θελει να πουλαει στην μαζα και δεν θα σταματησει αν δεν αρπαξει και το τελευταιο ευρω/δολλαριο.Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εσας ξερουν τι ειναι sim ποδοσφαιρο για αυτο και παιζετε σε slow+manual.Του χρονου το slow θα ειναι το φετινο normal διοτι αυτη ειναι η τακτικη της εταιριας.Και παρολο που ο Moore πραγματι εφερε στην κορυφη το fifa στις κονσολες θα ακολουθησει τις οδηγιες των καλοφαγαδων της ΕΑ ή θα τα μαζεψει και θα φυγει.
supermario29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Κλασικη ΕΑ.Τα λεγαμε πριν βγει το παιχνιδι οτι ειναι σε λαθος δρομο η εταιρια(για τους hardcore fans.για τους casual μια χαρα ειναι).Απλα θελει να πουλαει στην μαζα και δεν θα σταματησει αν δεν αρπαξει και το τελευταιο ευρω/δολλαριο.Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εσας ξερουν τι ειναι sim ποδοσφαιρο για αυτο και παιζετε σε slow+manual.Του χρονου το slow θα ειναι το φετινο normal διοτι αυτη ειναι η τακτικη της εταιριας.Και παρολο που ο Moore πραγματι εφερε στην κορυφη το fifa στις κονσολες θα ακολουθησει τις οδηγιες των καλοφαγαδων της ΕΑ ή θα τα μαζεψει και θα φυγει. Δεν πειραζει, οταν το γ@μησουν κι αυτο οπως το PRO, θα παρει τα @@ μας η ΕΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.