Blackjim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Κανενα online team game παιζει να κανουμε? Γιατι σε οσα μπαινω , ειτε το latency ειναι τραγικο ( μια κοκκινη γραμμη παντα ) ειτε παιρνουν τις ManUtd , barcelona κτλ και το ξεφτιλιζουν το παιχνιδι...
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τελικά φαίνεται ότι έχει ατέλειες και αυτό το φιφα...Που να βρεις το τέλειο όμως? Στον Τακατσούκα?
theomj23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Οντως τα φαουλ ειναι σαν πεναλτυ. Εισαι σιγουρος οτι ειτε θα το βαλεις ειτε θα το φας, θελει προσπαθια για να μη βαλεις ενα foul, ελεος γαμω το κεφαλι τους. Οσο αφορα τη μουσικη, πραγματικα they have failed! Θα ηθελα παντως να πω πως εμενα μου φαινεται το παιχνιδι ευκολο, δε ξερω για σας, αλλα με τη Lyon παιζω μπασκετ, αισθανομαι οτι μπορω να βαλω οσα γκολ θελω(παιζω μονο legendary). Γενικα με χαλασε πολυ η μη φυσιολογικη ροη των σκορ. Σε πολλους αγωνες ειμαι στο 25-30ο λεπτο και το σκορ να ειναι 3-2 για παραδειγμα, ε ημαρτον, και δεν εχει γινει μια, δυο τρεις φορες, αλλα πολλες. Παιρνω εναν παικτη μου και μπορω με το L2 να κρατησω τη μπαλα για πολυ ωρα χωρις να τη χασω με τελειο ελεγχο και να κανω παρτυ κανονικα.... ημαρτον legendary παιζω, λιγη προκληση ρε γαμωτο, πολλα ζηταω? φιλε μου ακριβως το ιδιο με εσενα εχω και εγω και κατανταγαν τα παιχνιδια ανιαρα ακομα και στο legendary.Βρικα ομως την λυση και ευχαριστηθηκα πολυ το παιχνιδι: Απο semi που τα ειχα πασες,σουτ,σεντρα και τα through ball και λομπες asssited, τα γυρισα ολα manual εκτος απο t.ball(assisted) & εβαλα και το pass sto semi(για να κανω και κανα συνδιασμο της προκοπης). Ερικσα και το επειπεδο δυσκολιας στο pro ή στο w.class και πραγματικα παιζω αλλο παιχνιδι.Τα σουτ στο manual ειναι "αλλη" φαση αν και στην αρχη μουσπαγε λιγο τα νευρα γιατι τα εχανα ολα.ομως μολις συνηθισα το χαρηκα πολυ περισσοτερο ,ασε που βαζω γκολ απιστευτα γιατι εκει που παει η μπαλα δεν πηγαινε ποτε με το semi.το ιδιο και οι σεντρες.τωρα δεν ξερω με τι ρυθμισεις το παιζεις και εσυ στο legendary αλλα αν δεν εχεις εστω το σουτ στο manual βαλτο και θα με θυμηθεις.θα κανει το παιχνιδι σου πιο ενδιαφερον .
Blackjim Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Κανενα online team game παιζει να κανουμε?Γιατι σε οσα μπαινω , ειτε το latency ειναι τραγικο ( μια κοκκινη γραμμη παντα ) ειτε παιρνουν τις ManUtd , barcelona κτλ και το ξεφτιλιζουν το παιχνιδι... Τα παραπανω τα εβλεπα στο team play.Στα head to head που επαιξα το latency ηταν μια χαρα και εβρισκα και ατομα που παιρνανε λιγο πιο νορμαλ ομαδες. Σαν gameplay παντως προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Περα απο τον GK που ακομη τον θεωρω επικινδυνα χαζο , τα υπολοιπα τα βελτιωσανε σωστα.
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σας έχει κάτσει ο σχολιαστής να κάθεται και να αναλύει ιστορικά στοιχεία με τον βοηθό του; Πολύ περίεργο μου φάνηκε.. Τυπου σωτηρακόπουλος. Εκεί που παίζαμε σταμάτησε τα κλασσικά και πιάσανε την ψιλή κουβέντα.. Κορυφαίο
BRAXOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο...η προσπαθεια της ea ειναι παρα πολυ καλη και δεν μπορει απο την μια στιγμη στην αλλη να μας βγαλει το τελοιο ποδοσφαιρακι...γιατι για ποδοσφαιρακι προκειται...στα χρονια μας παιζαμε το techa με σχεδον κουκιδες να τρεχουν χωρις συστημα χωρις τπτ και διασκεδαζαμε με τις ωρες και τωρα μας πειραζει ακομα και αν ο παιχτης ειναι αχτενιστος...εδω το προ τοσα χρονια ειναι στασιμο χωρις να προσφερει τπτ καινουριο και μιλαμε για το φιφα που εχει κανει αλματα;
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Tehcan world cup>all ακόμα και σήμερα ;p Βασικα το περίεργο στο 10 είναι οτι χάλασαν κάποια πράγματα απο το 09 αντί να προσθέσουν απλά θετικά στο 10(όπως έκαναν).
christos_75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ο Βασιλίας κάθησε στον θρόνο του.... 100%- Eurogamer Italy http://www.eurogamer.it/articles/fifa-10-recensione 100%- Total Video Games http://www.totalvideogames.com/FIFA-10/review-14605.html 94%-Vandal Online http://www.vandal.net/analisis/ps3/fifa-10/9722 93%-IGN UK http://uk.ps3.ign.com/articles/102/1028179p1.html Πραγματικά τέτοιο Fifa είχα να παίξω απο το 99!
Aims Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ρε μαγκες υπογραψτε στο λινκ του επισημου φορουμ τους , που σας εδωσα να μπουν επιτελους απονομες στο φιφα 10!!!
G_Zisis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πραγματικά τέτοιο Fifa είχα να παίξω απο το 99! Τέτοιο ποδοσφαιράκι γενικά να λες...
christos_75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τέτοιο ποδοσφαιράκι γενικά να λες... Σωστόε ο παίκτης!!!!!
papahlamidas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εδώ ρε σεις έβαλα φάουλ με την σέντρα. Ελπίζω να μπορούν να φτιάξουν τέτοιες λεπτομέρειες με κάποιο patch όπως και την ταχύτητα όπως είπανε και κάποιοι άλλοι. Να δούμε τι θα βγάλει και η Konami. Λέτε να κάνουν την μεγάλη επιστροφή? (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) Έχουν βελτιωθεί αρκετά πάντως εν σχέσει με τα τελευταία που ήτανε φιάσκο.
G_Zisis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Λέτε να κάνουν την μεγάλη επιστροφή? (λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα) Μη λες τέτοια τώρα,θα μας χαλάσεις και τον καιρό τώρα που έγινε καλός.Θες να ξαναρχίσει να βρέχει? Εννοείται πως πρέπει να ευχόμαστε όλοι η konami να φτιάξει κάτι που έστω να μπορεί να κοιτάξει το fifa,γιατί αλλιώς κυνδινεύουμε να έχουμε ένα στάσιμο fifa για τα επόμενα χρόνια.Άμα δεν υπάρξει ανταγωνισμός,εκεί θα καταλήξουμε.
dp@pa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σας έχει κάτσει ο σχολιαστής να κάθεται και να αναλύει ιστορικά στοιχεία με τον βοηθό του; Πολύ περίεργο μου φάνηκε.. Τυπου σωτηρακόπουλος. Εκεί που παίζαμε σταμάτησε τα κλασσικά και πιάσανε την ψιλή κουβέντα..Κορυφαίο υπαρχη ενας σχολιαζμος.που λεει ο ενας...''τι θα εδινα να επαιζα τωρα ποδοσφαιρο με τις σημερινες συνθηκες..και αρχισαν να γελανε, πω φανταζεσε τι σουτ θα καναμε απο 20 μετρα κλπ. κλπ..''
Aims Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 καλα τι ειναι αυτο? εμαι στο manager mode στην αγγλια με μαντσεστερ σιτυ. κ λεει οτι επειδη εχω παρει 2 παικτες δανεικους,δεν μπορω να κανω μεταγραφες τον γεναρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.