Tigran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Έλα ντε....! :S Κι εγώ διαβάζω τα ποστ και είναι λες και μπήκα στο τόπικ άλλου παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι αν παίξεις στο Slow και μετά το βάλεις στο Normal, οι παίκτες φαίνεται όντως να τρέχουν σα τουρμπίνες. Αλλά στο Slow τα πράγματα είναι μια χαρά. Όσο για το θέμα της κούρασης, οφείλω να συμφωνήσω κι εγώ, ότι παρόλο που πέφτει η μπάρα του Stamina, εντούτοις οι παίκτες συνεχίζουν και τρέχουν όπως και στην αρχή. Θα τολμούσα να πω ότι οι αμυντικοί κουράζονται πολύ πιο εύκολα από τους επιθετικούς, αφού όσο προχωράει το παιχνίδι, τόσο πιο εύκολα βρίσκεις "τρύπες" στην άμυνα για να περάσεις μπαλιά. Βέβαια αυτό ισχύει εν μέρη και στην κανονική μπάλα...
Aims Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/670148-petition-trophy-celebrations.html υπογραψτε στο φορουμ της ΕΑ για να βγει πατς με πανηγυρισμους οταν κερδιζεις τροπαιο!ελεος δηλαδη,ειμαστε στο 2009 κ δεν εχει τα αυτονοητα
tommy_angelo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα όποιος θέλει να με κάνει add aek1love !
anamenos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παιδια πως εκτελουμε συρτα τα φαουλ στο ps3? το αντίστοιχο του LB στο 360 και το shoot
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε το καλό μου, ήρθε. Αρχίζει το online λιώσιμο.
Aims Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 παιδια,δεν εχω καταλαβει κατι για να ξεκινησεις να παιζεις virtual pro πρεπει να ολοκληρωσεις τα skills κλπ κ μετα ξεκιναει? η απλα φτιαχνεις παικτη κ πας στο be a pro Κ τον βαζεις σε οποια ομαδα θες?
Rebel21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 επείγοντος patch.δεν μπορεί να παίζεις coca cola 2 και να μου έχουν βάλει 10 στα 10 φάουλ.Ο ποιο αμπαλος παίχτης του παιχνιδιου βάζει για πλακά όλα τα φουλ έξω από την περιοχή.άσε που η μπάλα πάει στα δίχτυα με μια απίστευτη ταχύτητα μεγάλη μουφα.ο speaker φέτος είναι λίγο αλλού, και τα textures γενικά είναι αρκετά θολά αλλά από την άλλη το framerate σχεδόν άψογο. άσχετο αλλά το παιχνίδι έχει το χειρότερο soundtrack που έχω ακούσει σε παιχνίδι της ea τον τελευταίο καιρό.καμιά σχέση με fifa 09 και euro.
__D3mIaN__ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 επείγοντος patch.δεν μπορεί να παίζεις coca cola 2 και να μου έχουν βάλει 10 στα 10 φάουλ.Ο ποιο αμπαλος παίχτης του παιχνιδιου βάζει για πλακά όλα τα φουλ έξω από την περιοχή.άσε που η μπάλα πάει στα δίχτυα με μια απίστευτη ταχύτητα μεγάλη μουφα.ο speaker φέτος είναι λίγο αλλού, και τα textures γενικά είναι αρκετά θολά αλλά από την άλλη το framerate σχεδόν άψογο. άσχετο αλλά το παιχνίδι έχει το χειρότερο soundtrack που έχω ακούσει σε παιχνίδι της ea τον τελευταίο καιρό.καμιά σχέση με fifa 09 και euro. Οντως τα φαουλ ειναι σαν πεναλτυ. Εισαι σιγουρος οτι ειτε θα το βαλεις ειτε θα το φας, θελει προσπαθια για να μη βαλεις ενα foul, ελεος γαμω το κεφαλι τους. Οσο αφορα τη μουσικη, πραγματικα they have failed! Θα ηθελα παντως να πω πως εμενα μου φαινεται το παιχνιδι ευκολο, δε ξερω για σας, αλλα με τη Lyon παιζω μπασκετ, αισθανομαι οτι μπορω να βαλω οσα γκολ θελω(παιζω μονο legendary). Γενικα με χαλασε πολυ η μη φυσιολογικη ροη των σκορ. Σε πολλους αγωνες ειμαι στο 25-30ο λεπτο και το σκορ να ειναι 3-2 για παραδειγμα, ε ημαρτον, και δεν εχει γινει μια, δυο τρεις φορες, αλλα πολλες. Παιρνω εναν παικτη μου και μπορω με το L2 να κρατησω τη μπαλα για πολυ ωρα χωρις να τη χασω με τελειο ελεγχο και να κανω παρτυ κανονικα.... ημαρτον legendary παιζω, λιγη προκληση ρε γαμωτο, πολλα ζηταω?
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 επείγοντος patch.δεν μπορεί να παίζεις coca cola 2 και να μου έχουν βάλει 10 στα 10 φάουλ.Ο ποιο αμπαλος παίχτης του παιχνιδιου βάζει για πλακά όλα τα φουλ έξω από την περιοχή.άσε που η μπάλα πάει στα δίχτυα με μια απίστευτη ταχύτητα μεγάλη μουφα.ο speaker φέτος είναι λίγο αλλού, και τα textures γενικά είναι αρκετά θολά αλλά από την άλλη το framerate σχεδόν άψογο. άσχετο αλλά το παιχνίδι έχει το χειρότερο soundtrack που έχω ακούσει σε παιχνίδι της ea τον τελευταίο καιρό.καμιά σχέση με fifa 09 και euro. Εγώ θα αρχίσω σιγά σιγά να παίζω χωρίς σχολιαστή, όπως κάνω πάντα. Απλώς ήθελα να δω τι καινούριο έβαλαν φέτος. Ε, τα έχω μάθει απ' έξω οπότε θα αρχίσω να παίζω με φυσικό ήχο. Αυτό με το φάουλ το παρατήρησα κι εγώ και θυμήθηκα το Fifa08, όπου εκεί η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι τα τρώω όλα. Άντε να τρώω 1/3 ή 1/4. Το πρόβλημα είναι ότι κι αυτά που δεν μπαίνουν, πάνε σύρριζα άουτ ή δοκάρι ή αναγκάζουν τον GK μας να κάνει την απόκρουση της ζωής του. Αφήστε δε που από κάποιες θέσεις στάνταρ πρέπει να μπαίνουν 10/10. Μακάρι να το φτιάξουν με patch, πάντως στο Fifa08 θυμάμαι ότι δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα και το χάλι συνεχίστηκε για όλη τη χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.