Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα,τραγικοι εκει στην ΕΑ

οταν παρεις εναν τιτλο το μονο που δειχνει ειναι 4-5 παικτες της ομαδες να χοροπηδανε στο κεντρο του γηπεδου κ αυτο ηταν..

σε αυτο ειναι πολυ μπροστα κ με διαφορα το προ!

Δημοσ.
άλλα λεγατε πριν σας στειλουν τα e-mail ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ----------

Εχει σημασια πως θα πληρωσεις στο τελευταιο σταδιο του checkout(ευρω ή £)?

Λοιπον φιλε μου ακου.Οταν βλεπεις την τιμη σε λιρες και κανεις την αγορα τοτε αναλογα με την καρτα που εχεις πχ εγω εχω visa κυπρου bank τοτε το site που πουλαει το προιον πχ amazon λεμε τωρα στελνει χρεωση στην τραπεζα σου για πχ ας πουμε 35 λιρες χρεωση.Τοτε αναλαμβανει η τραπεζα σου και κανει εκεινη την μετατροπη απο λιρες σε ευρω βαση της εγκυρης ισοτιμιας λιρα-ευρω εκηνη την στιγμη που γινετε η αγορα με καποιο +- μικρο παντα περιθωριο.Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Ακομα, καποια online stores πχ play.com (και οχι μονο)ειναι λιγο απατεωνες και δινουν πολυ μεγαλυτερη τιμη στην λιρα οταν κανεις την μετατροπη λιρα -ευρω με αποτελεσμα οταν κανεις αγορα με ευρω οπου δεν θα κανει καμια μετατροπη η τραπεζα σου ,απλα θα γινει κατευθειαν χρεωση σε ευρω ,να σε κλεβουν στην ισοτιμια.Και οταν πχ sto play.com διαλεξεις να αγορασεις με λιρα ,τοτε οι κλευτες σου λεει οτι δεν μπορεις να αγορασεις με λιρα λογω οτι εισαι εκτος UK και μπορεις μονο με ευρω.Αυτα

Εδω δες ενα απο τα πολλα Links για να βρεις ισοτιμιες να δεις αν σε κλεβουν η οχι

http://www.x-rates.com/calculator.html

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν σας φαινεται οτι μετα το χθεσινο update το παιχνιδι εχει γινει πιο γρηγορο;παιζω στο slow και ολοι τρεχουν σαν τρελοι...

Για πειτε...

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι καλο αλα τελικα εχει αυτο το προβλημα που περιμενα οτι δεν θα ειχε στο retail αλλα τελικα δεν το εφτιαξαν.Τρεχουν σαν τρελλοι σαν sprinters ακουραστοι.το ειχα ξαναποσταρει.Οσοι δεν το δεχονται,παιξτε απο worldclass και ανω και δειτε οτι οι παικτες του cpu αρχιζουν και πιεζουν ασφυκτικα εξω απο την μεγαλη περιοχη σας.μεχρι εδω οκ.Το θεμα ειναι οτι οσο και αν γυρνας την μπαλλα και κανεις "ζαχο" αυτον που πρεσαρει ,οση ωρα και να περναει αυτος(οι) πσυνεχιζουν πανω κατω τρεχουν σαν πυροβολιμενα - ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ και το βιολι βιολακι.εντελως μπουρδα.μη αληθοφανες και ξενερωτικο.να μην λεμε για διπλο vs human.Σαν να εχουν παρει ολοι την ντοπα του ben jonshon.ελεος

Δημοσ.

Έπαιξα λιγάκι και εγώ...

Εντάξει... φλιπεράκι στο normal.. Καλύτερα να παίζω ζάρια παρά να προσπαθώ να βγάλω ντρίμπλα σε αυτή την ταχύτητα...

Πιο arcade ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχω παίξει τα τελευταία χρόνια.. Ακόμα και στο slow πάλι πηγαίνουν σαν τρελοί..

Τα textures στα γήπεδα είναι θολά και χειρότερα απο του 09.

Επίσης η default ρύθμιση για το bright/contrast είναι απαίσια.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ! Είναι ΟΛΟΙ ίδιοι με μονόχρωμες μπλούζες με τα δύο βασικά χρώματα της κάθε ομάδας και η κίνηση τους ιδιαίτερα απο την κάμερα του κόρνερ μου θυμίζει σαρδέλες. Το ίδιο και στα replay που ένα ολόκληρο γήπεδο κάθεται και σηκώνεται ρυθμίκα το ίδιο δευτερόλεπτο.. Tragic...

Τέλος σε κάποια in game video το dof είναι για μπουνιές και σε οδηγεί ένα βήμα απο την επιληψία.

Πραγματικά όσο έπαιξα δεν ένιωσα οτι είχα απόλυτο έλεγχο του τι γίνεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο...

ΚΑΜΙΑ σχέση με το 09 το οποίο όταν το έβαλα σταμάτησα να παίζω το επόμενο πρωί..

Δεν ξέρω αν με ρυθμίσεις στρώνουν τα πράγματα αλλα η αρχική μου εντύπωση είναι κακή...

Αυτά με τα αρνητικά τα οποία μου την έδωσαν και πάρα πολύ..

Στα καλά τώρα..

Η 360 κίνηση είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Ιδιαίτερα στην αρένα έπαθα την πλάκα μου... Απανωτα εγκεφαλικά.. Απίστευτος έλεγχος ο οποίος δυστυχώς δεν μεταφέρεται κατάλληλα μέσα στο κανονικό παιχνίδι.

Τα animations είναι μοναδικά και ποτέ δεν έχουμε δεί κάτι σχετικό. Αληθοφανή μέχρι εκεί που δεν πάει..

Δεν ξέρω αν κάτι έχω κάνει λάθος στις ρυθμίσεις ή τι φταίει γενικά αλλα το παιχνίδι εκ πρώτης μου φάνηκε unplayable σε σχέση με το υπέροχο 09. Θα το δοκιμάσω σε όλες τις ρυθμίσεις και ελπίζω να βρώ την χρυσή τομή για να παίζεται έτσι όπως θέλω και όχι απλά τρέχοντας τυχαία πάνω κάτω και σε εξωφρενικές ταχύτητες..

Αλήθεια τι σκέφτονταν με το speed? Την παλεύουν;

(με το τελευταίο update κτλ είδα τα παραπάνω)

Δημοσ.

Να πω και γω την βλακεία μου.

Αυτό που χρειάζεται το FIFA είναι ένα καινούργιο stamina system. Θα μπορούσε κάποιος να τρέχει σαν πανικόβλητος πάνω κάτω όλη την ώρα (παίχτης) και να πιέζει σε όλο το κέντρο, αλλά μετά να εμφανίζεται πχ κάποιο εικονιδιάκι στον παίχτη που να λέει "μεγάλε, ψώφησε αυτός" και να βγαίνει μετά από λίγη ώρα φυσιολογικού παιχνιδιού. Δεν θα με χάλαγε ακόμα και να περπατάγανε σε ορισμένες περιπτώσεις. Και φυσικά γύρω στο 70-75, στους συγκεκριμένους παίχτες, να υπάρχει πολύ μικρή διαφορά στην ταχύτητα αν πατάς το τρέξιμο. Γιατί στο πραγματικό ποδόσφαιρο υπάρχει πίεση σε όλο το γήπεδο που βλέπεις όλον τον κόσμο να τρέχει αλλά διαρκεί πολύ λίγο.

Δημοσ.

Ξεκινησα visual pro σημερα και το γουσταρω τρελα.Η 360 κινηση πραγματικα μαμει...μηπως ξερει κανεις αν πλεον ανεβαζεις τα στατιστικα του pro μονο απο τα accomplisments ή ανεβαινουν απο καπου αλλου τα attributes??Μιλαω παντα για visual pro :seasons,οχι σε καποιο αλλο mode.

Δημοσ.

παιζω χρονια το fifa.Στο πιο δυσκολο επιπεδο με settings στο semi και με Ελλαδα νικαω ολες τις ομαδες σχεδον ολες τις φορες απο την 1ημερα που το εβαλα. Δοκιμασα ολα manual και στο worldclass και εκει υπαρχει καλο challenge αλλα 3-4 ευλαιρειες βγαζω καλες και τις χανω γιατι ειναι αρκετα δυσκολο το shoot στο manual.θελει training πολυ.παντως ακομα και στο semi παιζει σαν αρκετα arcade το πραγμα.Νομιζω αν καποιος ρυθμισει στα μετρα του τα βοηθηματα θα εχει καλο αποτελεσμα.Αυτο που λεει ο butters9013 ειναι πολυ σψστο.να κουρταζονται οταν πρεσαρουν πολυ ασταματητα. σε γενικες γραμμες καλο παιχνιδι αλλα λιγο πιο cool ρυθμο να ειχε θα ηταν καλυτερο

Δημοσ.

Όσο το συνηθίζεις είναι σαφέστατα καλύτερο και πραγματικά μόνο slow.. οτιδήποτε παραπάνω είναι αστείο στη θέαση..

Έχω το εξής πρόβλημα.. Μου κόλλησε δίς μέσα στο παιχνίδι το σύμπαν και χρειάστηκε να κάνω reset για να δώ άσπρη μέρα.. Έχει κανείς άλλο το ίδιο θέμα; Τώρα το έκανα install μήπως και.. :|

Δημοσ.

Τώρα παίξαμε ένα ματσάκι Πάοκ-Άεκ και ήταν το πρώτο φυσιολογικό παιχνίδι που παίξαμε..

Slow εννοείται και το παιχνίδι εδώ έδειξε πόσο παιχνιδάρα είναι... Θα ακολουθήσουν πολλά rematch αλλα το imbalance είναι ξεκάθαρο οπότε πρέπει να βρούμε κάτι πιο even σε ομάδες :)

Καλές ομάδες και normal = καταδίκη στο ράφι. Πραγματικά δεν μπορείς να παίξεις έτσι. Θα δοκιμάσω και manual αλλα μάλλον θα μείνω στα semi μου.

Με το install επίσης έπαιξε χωρίς κόλλημα.

Ωραία.. το εξασφαλλίσαμε και το κάψιμο μας για φέτος.

Μιλαν πραγματικά είναι τραγικά γρήγορο στο normal (καλά ντάξει στο fast είναι για γέλια). Δεν ξέρω τι διάβολο κάνανε...

Επίσης το edit είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μπορείς να κάνεις 99% ομοίωμα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...