Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά μιλάμε θα γίνει επανάσταση, τα πήρα στο κρανίο τώρα!! Το παιχνίδι το είχαν 46 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) για τους preorder και τώρα ξαφνικά το έριξαν!

Από τις 36 λίρες που είχε (χωρίς τα μεταφορικά) τώρα έχει πάει στις 27 περίπου, αν υπολογίσετε ΦΠΑ Ελλάδας και όχι Αγγλίας (στο site λέει 25 λίρες αλλά είναι με ΦΠΑ 15%). Είδα τώρα τις χρεώσεις της πιστωτικής μου και μου το χρέωσαν κανονικά 46 ευρώ στις 29 του μήνα.

Δηλαδή 9 λίρες διαφορά! Δηλαδή εμείς που το κάναμε preorder πριν από μήνες είμαστε μαλάκες! (με το μπαρδόν κιόλας). Αφήστε δε που θα το πάρουμε του αγίου τέτοιου ανήμερα, καθώς το ταχυδρόμησαν μόλις στις 30 του μήνα. Μετά σου λέει μην κατεβάζετε πειρατικά παιχνίδια. Torrents για πάντα ρεεεεε! Θα στείλω mail να τους κράξω, τα πήρα στο κρανίο τώρα.

Μολις εστειλα και εγω e-mail. Μα τι μαλακες ειναι τελικα!!!

Κανουν οτι μπορουν για να μας κανουν πειρατες!!!

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το amazon.co.uk εχει το FIFA 10 25£ / 36ευρω. Ξερει κανεις για ποσες μερες θα εισχυει αυτη η προσφορα???

Thanks Kostionalist for the info,το παράγγειλα κ γω πριν λίγο,μπορεί ν αργήσει όμως λιγακι εαν έρχετε με royal mail γιατί ξέρω ότι έιχαν απεργία....μήπως κ για αυτό τον λογω κανουν και τέτοια προσφορά ...who knows!

Δημοσ.

Zeppo εσένα το έστειλαν στης 30 ? εμένα έκανε dispatch εχτες με deutsche DHL. Πόσο καιρό λέτε να κάνει να έρθει ? Το estimate λέει για μέχρι 7 οκτώβρη. Παίζει να σκάσει μύτη αύριο ?

Δημοσ.

Ναι, στις 30 το έστειλαν με Deutsche DHL. Πήρα το μήνυμα στις 8.30 το βράδυ. Ωστόσο δεν μου έδωσαν το tracking number, οπότε δεν έχω ιδέα σε τι φάση βρίσκεται το δέμα. Νομίζω όμως ότι μάλλον θα ισχύσει αυτό που λέει το estimate, ειδικά αφού πέφτει και Σαββατοκύριακο.

Με τους απατεώνες... τελικά δεν ήταν καν 36 λίρες που έλεγα, 38 πήγε. Και τώρα έχει 27. Ποιός ο λόγος να κάνω preorder τότε? Αφού τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται ποτέ out of stock σε μαγαζιά σαν το amazon.

Δημοσ.
Ναι, στις 30 το έστειλαν με Deutsche DHL. Πήρα το μήνυμα στις 8.30 το βράδυ. Ωστόσο δεν μου έδωσαν το tracking number, οπότε δεν έχω ιδέα σε τι φάση βρίσκεται το δέμα. Νομίζω όμως ότι μάλλον θα ισχύσει αυτό που λέει το estimate, ειδικά αφού πέφτει και Σαββατοκύριακο.

Με τους απατεώνες... τελικά δεν ήταν καν 36 λίρες που έλεγα, 38 πήγε. Και τώρα έχει 27. Ποιός ο λόγος να κάνω preorder τότε? Αφού τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται ποτέ out of stock σε μαγαζιά σαν το amazon.

Καλα, δεν υπαρχουν οι τυποι στο amazon.Το μεσημερι τους εστειλα mail που τους εγραφα για την αλλαγη τιμης και το βραδυ να τι μου απαντησαν (αγνοειστε το (PS3) για XBOX360 τους ειχα γραψει):

"We apologise for the confusion caused with the pricing of ‘FIFA 10 (PS3)’.

The prices of items at Amazon.co.uk are subject to change. Having checked our website, I can confirm that price of this item ‘FIFA 10 (PS3)’ has decreased to 24.97 GBP.

Whenever you pre-order a book, CD, video, DVD, video game or software item sold by Amazon.co.uk, the price we charge when we dispatch it to you will be the lowest price offered by Amazon.co.uk between the time you placed your order and the dispatch date.

However, if your order enters the dispatch process before the release date and the price is lowered on or before the release date, we will automatically refund the difference between the price you were charged and the lowest price between dispatch and release date.

Please rest assured that the difference in amount will be refunded to your payment card with in the next 48 hours. On the date the refund is completed, we'll send you an e-mail message confirming the date, amount and payment details. You can see completed refunds when you visit Your Account, after receiving this confirmation e-mail.

If the refund is not applied within the above time period please let us know using the following link provided, so that we will be happy to investigate further"

Δημοσ.

Ωραίος! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό το:

However, if your order enters the dispatch process before the release date and the price is lowered on or before the release date, we will automatically refund the difference between the price you were charged and the lowest price between dispatch and release date.

Πρακτικά λένε ότι αν κάνω κάτι preorder στην x τιμή και αυτή μειωθεί πριν γίνει το dispatch, θα χρεώσουν την νέα τιμή. Ούτως ή άλλως η χρέωση δεν γίνεται όταν κάνουμε το preorder, αλλά όταν ταχυδρομήσουν το προϊόν (πχ. τα Win7 που έχω προπαραγγείλει μήνες τώρα, θα μου τα χρεώσουν στα τέλη Οκτώβρη που θα τα στείλουν).

Όμως αυτοί λένε ότι θα υπάρξει refund μόνο στην περίπτωση που το προϊόν έχει μπει στη διαδικασία dispatching και η τιμή αλλάξει ΠΡΙΝ τη μέρα κυκλοφορίας ή την ΙΔΙΑ τη μέρα. Πότε όμως άρχισε να ισχύει η νέα τιμή των 25 λιρών? Άν άρχισε να ισχύει από χθες (1/10, ημέρα κυκλοφορίας), όλα καλά, δικαιούμαστε το refund. Αν όμως την έβαλαν σήμερα 2/10 για πρώτη φορά, τότε οι τύποι είναι απλά απατεώνες και έπιασαν κορόιδα όλους αυτούς που είχαν κάνει preorder!

Θα τους στείλω καμία διευκρινιστική ερώτηση να δω τι θα πουν.

edit: βρήκα αυτό το ενδιαφέρον link http://www.mcvuk.com/news/36003/Tesco-leads-FIFA-10-charge

Ουσιαστικά λένε ότι το Tesco έριξε πολύ την τιμή του Fifa10 και το amazon αναγκάστηκε να ακολουθήσει. Όμως δεν λένε επακριβώς πότε έγινε αυτή η μείωση. Ε ρε πως κάνουμε για 10 ευρώ... δεν είναι τα λεφτά όμως, είναι η κοροϊδία! Τι να πουν όμως κι αυτοί που θα το αγοράσουν από Ελλάδα και θα πληρώσουν 60 ευρώ.

edit2: ΟΚ, τους έστειλα την ερώτηση, ρίχνωντας και το σχετικό κράξιμο, ότι είναι κρίμα κι άδικο αν δεν δικαιούμαστε refund επειδή η τιμή ενδεχομένως άλλαξε μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Να δούμε τι θα πουν, αν και δεν πολυελπίζω... Τώρα σκέφτομαι να ακυρώσω και την προπαραγγελία των Win7 που έχω κάνει από εκεί, να δω αν μπορώ να τα βρω πουθενά αλλού σε παρόμοια τιμή.

Δημοσ.
Ωραίος! Εμένα δεν μου αρέσει αυτό το:

Πρακτικά λένε ότι αν κάνω κάτι preorder στην x τιμή και αυτή μειωθεί πριν γίνει το dispatch, θα χρεώσουν την νέα τιμή. Ούτως ή άλλως η χρέωση δεν γίνεται όταν κάνουμε το preorder, αλλά όταν ταχυδρομήσουν το προϊόν (πχ. τα Win7 που έχω προπαραγγείλει μήνες τώρα, θα μου τα χρεώσουν στα τέλη Οκτώβρη που θα τα στείλουν).

Όμως αυτοί λένε ότι θα υπάρξει refund μόνο στην περίπτωση που το προϊόν έχει μπει στη διαδικασία dispatching και η τιμή αλλάξει ΠΡΙΝ τη μέρα κυκλοφορίας ή την ΙΔΙΑ τη μέρα. Πότε όμως άρχισε να ισχύει η νέα τιμή των 25 λιρών? Άν άρχισε να ισχύει από χθες (1/10, ημέρα κυκλοφορίας), όλα καλά, δικαιούμαστε το refund. Αν όμως την έβαλαν σήμερα 2/10 για πρώτη φορά, τότε οι τύποι είναι απλά απατεώνες και έπιασαν κορόιδα όλους αυτούς που είχαν κάνει preorder!

Θα τους στείλω καμία διευκρινιστική ερώτηση να δω τι θα πουν.

edit: βρήκα αυτό το ενδιαφέρον link http://www.mcvuk.com/news/36003/Tesco-leads-FIFA-10-charge

Ουσιαστικά λένε ότι το Tesco έριξε πολύ την τιμή του Fifa10 και το amazon αναγκάστηκε να ακολουθήσει. Όμως δεν λένε επακριβώς πότε έγινε αυτή η μείωση. Ε ρε πως κάνουμε για 10 ευρώ... δεν είναι τα λεφτά όμως, είναι η κοροϊδία! Τι να πουν όμως κι αυτοί που θα το αγοράσουν από Ελλάδα και θα πληρώσουν 60 ευρώ.

edit2: ΟΚ, τους έστειλα την ερώτηση, ρίχνωντας και το σχετικό κράξιμο, ότι είναι κρίμα κι άδικο αν δεν δικαιούμαστε refund επειδή η τιμή ενδεχομένως άλλαξε μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Να δούμε τι θα πουν, αν και δεν πολυελπίζω... Τώρα σκέφτομαι να ακυρώσω και την προπαραγγελία των Win7 που έχω κάνει από εκεί, να δω αν μπορώ να τα βρω πουθενά αλλού σε παρόμοια τιμή.

Οταν σου απαντησουν, ενημερωσε μας.

Δημοσ.

Στο forum της ΕΑ κάποιοι κράζουν ότι έχει προβλήματα το on line μέρος πχ βαράει disconnects όταν νικάς άνευ λόγου κ αιτίας. Κανείς που να λιώνει ήδη να μας επιβεβαιώσει αν ισχύει αυτό ?

Δημοσ.

Χωρίς σχόλια...

Thanks for writing to us about the recent price change on "FIFA 10 (Xbox 360)". I recognise you have a choice of retailers and appreciate that you prefer to order from us. Please note that we do not extend a post-order price guarantee.

I've reviewed your order and see that the price change was significant and you just received this item from us. Under the circumstances, I'll make a one-time exception for you and issue a refund for the price difference in the amount of 11.24 GBP.The refund should go through within 2 to 3 business days and should be credited to your account on your next bank statement.

On the date the refund is completed, we'll send you an e-mail message confirming the date, amount and payment details. Completed refunds information can be viewed when you visit "Your Account" once you've received the confirmation e-mail from us.

Under Where's My Stuff? click "Go" next to "Open and recently dispatched orders" and sign in with your e-mail address and password. The refund information will be visible at the bottom of the relevant order's summary page.

Please understand that I'm issuing this refund because of the exceptional circumstances, and I'm doing this for you against our standard policy.

****WHY DON'T YOU HAVE A PRICE GUARANTEE?****

While we don't always beat the best available price on every product, we do offer deep discounts on many thousands of items. From time to time, prices on some items will change due to special offers from suppliers and manufacturers or our inventory and sales volumes. When we can offer a lower price for new purchases we will, but we cannot extend these discounts to completed orders.

Στα καπάκια και δεύτερο email:

The following title(s) decreased in price:

FIFA 10 (Xbox 360)

Price on order date: £37.96

Price charged at dispatch: £34.99

Lowest price up to and including release date: £24.97

Amount to be refunded: £10.37

Quantity: 1

Total Savings: £12.99

£12.99 is your total savings under our Pre-order Price Guarantee.

Because we reduced the price of your pre-release title between dispatch (when we charged you) and the release date, you will automatically receive a refund for £10.37. You will receive an additional e-mail when this refund is processed.

Δημοσ.

άλλα λεγατε πριν σας στειλουν τα e-mail ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ----------

Εχει σημασια πως θα πληρωσεις στο τελευταιο σταδιο του checkout(ευρω ή £)?

Δημοσ.
άλλα λεγατε πριν σας στειλουν τα e-mail ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ----------

Εχει σημασια πως θα πληρωσεις στο τελευταιο σταδιο του checkout(ευρω ή £)?

Πριν δεν ξεραμε!!! Τωρα ομως......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...