polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Διαφωνώ φίλε. Η πραγματική μπάλα είναι στο manual και slow. Αν δεν μπορείς είναι άλλο θέμα. Εκεί μετράει η ικανότητά σου...
papeipa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Διαφωνώ φίλε. Η πραγματική μπάλα είναι στο manual και slow. Αν δεν μπορείς είναι άλλο θέμα. Εκεί μετράει η ικανότητά σου... Polaki ποτε θα σε κερασω γκολ και θεαμα?
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 με την ιστορια του προ τι γίνεται? πολυ ησυχία στο αλλο στρατόπεδο...μήπως..λέω μήπως...στα κρυφά παίζουν ΦΙΦΑ η προακιδες? ;p
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά το online δεν παλεύεται. Όλοι παίρνουν ομαδάρες, ακόμα κι αν βλέπουν ότι εσύ παίρνεις μικρή ομάδα. Στο manual και assisted θα κολλήσουν. Πέρσι που προσπάθησα να το γυρίσω σε πλήρως manual δεν τη πάλεψα! Βέβαια φταίει που έπαιζα μονο online και έτρωγα 4-5-6άρες!
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γενικά το online δεν παλεύεται. Όλοι παίρνουν ομαδάρες, ακόμα κι αν βλέπουν ότι εσύ παίρνεις μικρή ομάδα. Στο manual και assisted θα κολλήσουν. Πέρσι που προσπάθησα να το γυρίσω σε πλήρως manual δεν τη πάλεψα! Βέβαια φταίει που έπαιζα μονο online και έτρωγα 4-5-6άρες! και γιαυτο φοβαμαι να το κανω εγω, αφου μονος μου δεν παιζω ποτε..παντα ονλινε, γιατι να το ρισκαρω... Semi, ακριβως οπως πρεπει. Εχω ειπαμε μανυαλ, στις λομπες μονο.
Thanofski Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry αν εχει ειπωθει αλλα μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να περασουμε gameface στο παιχνιδι ή αν πρεπει να εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι πρωτα?διοτι παω να κατεβασω το gameface που εχω φτιαξει και μου λεει there is no available gameface ή κατι τετοιο... Κατα τα αλλα το καλυτερο ποδοσφαιρακι απλα...πιστευω ο καθενας βαζει τις ρυθμισεις που γουσταρει(slow,fast,assisted,semi κλπ) και απολαμβανει μπαλιτσα
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry αν εχει ειπωθει αλλα μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να περασουμε gameface στο παιχνιδι ή αν πρεπει να εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι πρωτα?διοτι παω να κατεβασω το gameface που εχω φτιαξει και μου λεει there is no available gameface ή κατι τετοιο... Κατα τα αλλα το καλυτερο ποδοσφαιρακι απλα...πιστευω ο καθενας βαζει τις ρυθμισεις που γουσταρει(slow,fast,assisted,semi κλπ) και απολαμβανει μπαλιτσα Οχι λογικα πρεπει να υπαρχει, μαλλον εχεις κανει κατι λαθος. Το δικο μου δουλεψε κανονικα. Μηπως δεν το εκανες save?
Thanofski Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι λογικα πρεπει να υπαρχει, μαλλον εχεις κανει κατι λαθος. Το δικο μου δουλεψε κανονικα. Μηπως δεν το εκανες save? Save κανονικα,μπαινω στο παιχνιδι,παταω να κατεβασει το gameface αλλα δεν βρισκει τιποτα...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 με την ιστορια του προ τι γίνεται? πολυ ησυχία στο αλλο στρατόπεδο...μήπως..λέω μήπως...στα κρυφά παίζουν ΦΙΦΑ η προακιδες? ;p Ελα.Τσιμπησα το τυρακι. Περιμενουμε.No news,good news..
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Κι εγώ το ίδιο με το face. Το έκανα save αλλά όταν πάω στο live μου λέει Νο game face update, κάτι τέτοιο... Ρε παιδιά, τί λέτε? Αφού υπάρχει επιλογή για ranked και manual να διαλέξεις...Τώρα που θα το πάρει όλη η Ευρώπη θα υπάρχει κόσμος να παίζεις ranked με manual/slow... Μια χαρά θα είμαστε...
s33k3rgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καποιοι απο ξενα site λενε οτι το online κομματι δεν ειναι τοσο καλο φετος και λενε επισης οτι η εμπειρια στο offline ειναι πολυ καλυτερη. Μπορει να μας απαντησει καποιος σε αυτο αν ισχυει κατι τετοιο? Θα ηταν μεγαλη ξενερα αν συνεβαινε αυτο γιατι εγω παιζω σχεδον μονο online.
polakis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τί λένε οι ξένοι αλλά εγώ με manual/slow έχω την καλύτερη ποδοσφαιρική ηλεκτρονική εμπειρία ever...
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Επιτέλους έγινε dispatch χθες το μεσημέρι από το amazon, υπομονή τώρα μέχρι να έρθει και μετά θα αρχίσει το πραγματικό λιώσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.