ACMILANGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.eurogamer.net/articles/fifa-10-review?page=3 9/10 http://xbox360.ign.com/objects/143/14333492.html 9.3/10 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=224199 9/10 http://www.gamerankings.com/ps3/960428-fifa-soccer-10/index.html 90/100 πολάκη αν κάνεις και αυτά copy paste στο άλλο site (w..h..s ξέρεις και εσύ) μέχρι και ban μπορεί να σε κάνουν!!
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ το review του totalgaming το έκανα copy-paste πάντως!!! Χαχα...
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τζάμπα κόπος. Θα πεταχτεί κάποιος και σε απάντηση όλου αυτού του κατεβατού (το οποιο διαβάζω τώρα) θα πει το κλασικό: "Είναι Fifa". Και θα προχωρήσουν παρακάτω, στο πόσο μαμάτο είναι το PES2010 κλπ. Για το οποιο πλέον δεν έχω καν την περιέργεια να δω την τελική έκδοση, δεν νομίζω να το κατεβάσω όταν βγει. Ούτε το PES2012 δεν θα συγκρίνεται με το φετινό Fifa και να μου το θυμηθείτε.
papeipa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια οτι και να λεει ο καθενας,πιανω τον εαυτο μου καθε μερα να λιωνει μεχρι τις 6 το πρωι , με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και συναισθηματα που εναλλασονται συνεχως αναλογα με τη ροη του παιχνιδιου. Το παιχνιδι ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Τωρα αν δεν καποιος κομπεξικος δεν νοει να συνειδητοποιήσει τι χανει, δεν μου καιγεται καρφι,ας μεινουν εκει κολημενοι...... Το τραγουδακι θα αλλαξει....απο πινω μπαφους και παιζω προ παει σε σνιφαρω κοκα και παιζω φιφα.....
Tilemaxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα επιφυλάξεις για το 09, αλλά φέτος πραγματικά είναι δεδομένο. Το πιο εκπληκτικό είναι οτι το παιχνίδι "φτιάχνει" ρυθμό όπως και όποτε ακριβώς θέλεις εσύ. (Πάντα μόνο στο slow). Βέβαια και πέρσυ έχτιζες ρυθμό, αλλά τα πράγματα ήταν κάπως πιο μηχανικά. Όπως και να έχει, το καλύτερο football sim που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Επαιξα και εγω το παιγνιον και οντως ειναι πολυ καλο...βεβαια εμενα ουτε πολυ γρηγορο μου φανηκε ουτε οτι με τις βοηθειες ειναι σαν pinball αλλα ομολογω οτι δεν εχω αποκτησει τις οπτικες ικανοτητες του polakis και του nzeppos που μετρανε με το ματι τετοιες παραμετρους. Περα απο τη πλακα οντως η ΕΑ εχει κανει πολυ καλη δουλεια και θα περιμενω να δω και τη τελικη εκδοση του μπρο για να βγαλω τα συμπερασματα μου αν και δεν εχω πολλες ελπιδες για κατι καλο οπως και οι περισσοτεροι λογικοι ανθρωποι...
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για... οπτικές ικανότητες δεν ξέρω, νομίζω ότι ο polakis το έχει κάνει επιστήμη. Εγώ όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με την normal ταχύτητα. Απλώς λόγω ψυχολογικού προβλήματος (δεν εξηγείται αλλιώς) είμαι θιασώτης του αργού ποδοσφαίρου, Δ΄εθνικής και κάτω, συνεπώς μου αρέσει περισσότερο το slow. Δεν λέω ότι είναι unplayable στο normal, μια χαρά είναι, το demo εκεί το έπαιζα. Τώρα τα controls είναι άλλη υπόθεση. Με όλα assisted δεν μπορώ να παίξω, το είχα δοκιμάσει στο περσινό Fifa και μου φαινόταν λες και παίζω... Pro, όλα γινόντουσαν αυτόματα και εντελώς εξωπραγματικά. Οπότε συνήθως έχω στο semi τις πάσες, τις σέντρες και τα σουτ και γυρνάω στο manual τα through passes, ενίοτε και τις σκαφτές through. Όταν ξεκινήσω να παίζω και μερικά διπλά, θα τα δοκιμάσω manual όλα. Πέρσι το είχα προσπαθήσει αλλά ορισμένες φορές έφτανε στα όρια του γελοίου, πχ. τα περισσότερα μακρινά σουτ πήγαιναν στο διάολο ενώ υπήρχε περίπτωση να χάσεις σουτ σε κενό τέρμα από το 1 μέτρο (το είχα δει αρκετές φορές). Μην ξεχνάμε και το είδος των ομάδων που επιλέγω. Δεν είναι για πολλά πολλά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι τα τελευταία παιχνίδια μου ήταν τα Λιβόρνο-Έμπολι, Μπίρμπιχαμ(!)-Rochdale και Southend-Crewe...
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια μετα απο λιωσιμο στα ranked οπου αναγκαστικα επαιζα σε normal και assisted γιατι δεν ειχε κοσμο για να παιξω slow και manual,μπορω με βεβαιοτητα πια να πω οτι σε νορμαλ και assisted το παιχνιδι δεν αξιζει.Ολες οι πασες βγαινουν σωστες και ταχυτατα ενω τρως κατι στανταρ κεφαλιες απο σεντρες οπου οτι και αν κανεις θα τις φας γιατι ετσι θελει το μηχανημα! Επαιζα και ειχα ξενερωσει. Βγαινουν ολοι και παιζουν πινγκ πονγκ και νομιζουν οτι παιζουν και μπαλα... Τελος λοιπον για μενα απο εδω και περα μονο manual/slow για να μην εκνευριζομαι αλλα και για να παιζω πραγματικη μπαλα, οχι φλιπερακι... Οποιος θελει να με παιξει στο γηπεδο, μονο ετσι, αλλιως ειναι χαμενος κοπος και θυμομαστε εποχες προ...
dp@pa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια μετα απο λιωσιμο στα ranked οπου αναγκαστικα επαιζα σε normal και assisted γιατι δεν ειχε κοσμο για να παιξω slow και manual,μπορω με βεβαιοτητα πια να πω οτι σε νορμαλ και assisted το παιχνιδι δεν αξιζει.Ολες οι πασες βγαινουν σωστες και ταχυτατα ενω τρως κατι στανταρ κεφαλιες απο σεντρες οπου οτι και αν κανεις θα τις φας γιατι ετσι θελει το μηχανημα! Επαιζα και ειχα ξενερωσει. Βγαινουν ολοι και παιζουν πινγκ πονγκ και νομιζουν οτι παιζουν και μπαλα... Τελος λοιπον για μενα απο εδω και περα μονο manual/slow για να μην εκνευριζομαι αλλα και για να παιζω πραγματικη μπαλα, οχι φλιπερακι... Οποιος θελει να με παιξει στο γηπεδο, μονο ετσι, αλλιως ειναι χαμενος κοπος και θυμομαστε εποχες προ... καταρχήν, οκ για το Slow και οτι δεν μπορείς να βρεις παιχνιδι, αλλα γιατι να παιξεις με assisted? δεν καταλαβαινω...αφου μπορεις να το αλλάξεις αυτο στα δικα σου. Αυτο ειναι σιγουρο..που κολλας? Μπορεις να τα εχεις ολα μανυαλ και ολα καλα...με το νορμάλ speed. Επίσης, ΣΕ οσα παιχνίδια εχω παιξει, μπορει να μου βαλαν, ενα γκοαλ, με τις σεντρες που λες. Νομίζω υπερβάλουμε .
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Το πρόβλημα όμως είναι ότι όταν ο άλλος παίζει με όλα assisted, αποκτά πολύ μεγάλο πλεονέκτημα και σχεδόν ό,τι και να κάνει θα του πιάνει. Ενώ εμείς δεν θα μπορούμε να σταυρώσουμε τρεις πάσες στη σειρά.
Delinquent Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα παίδες! Υπαρχει κανένα κατάστημα που να έφερε το παιχνίδι για PS3 ? Αν ναι στειλτε ενα πμ...
The_Sheep Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ας κανει καποιος ενα friend league να παιζουμε με manual... αυτο που ειχα κανει σβηστηκε γιατι κανανε reboot τους servers προφανως
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Πάμε παιδιά όλοι manual/slow! δώστε ένα τέλος στους φλιπεράκηδες και ας παίξουμε σοβαρή μπάλα!
ACMILANGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 polaki αν παίζεις με μεγάλες ομάδες ειναι λογικό οι πάσες να ειναι μεγάλης ακρίβιας (μήπως στο pro δεν γίνεται αυτό. Παίξε με μισό αστέρι και θα δείς που πάνε οι πάσες...... μια χαρά ειναι το assisted,semi ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ---------- Παιδια οτι και να λεει ο καθενας,πιανω τον εαυτο μου καθε μερα να λιωνει μεχρι τις 6 το πρωι , με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και συναισθηματα που εναλλασονται συνεχως αναλογα με τη ροη του παιχνιδιου.Το παιχνιδι ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Τωρα αν δεν καποιος κομπεξικος δεν νοει να συνειδητοποιήσει τι χανει, δεν μου καιγεται καρφι,ας μεινουν εκει κολημενοι...... Το τραγουδακι θα αλλαξει....απο πινω μπαφους και παιζω προ παει σε σνιφαρω κοκα και παιζω φιφα..... σωστός. εγώ έχω βγάλει και ενα άλλο. "πάνε με σπίτι μου ταρίφα, θέλω να καώ στο ΦΙΦΑ!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.