Προς το περιεχόμενο

Fifa10 (PS3, Xbox360)

anamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα έχει fatality;

animality,babality... ωραίες εποχές. Η gay φωνή σαν του prince που έλεγε mercy κτλ. Εγω θέλω να έχει indoor.5x5 όπως στο fifa 98 (νομίζω?).Το αποκλείω μεν το θέλω δε.

Δημοσ.
animality,babality... ωραίες εποχές. Η gay φωνή σαν του prince που έλεγε mercy κτλ. Εγω θέλω να έχει indoor.5x5 όπως στο fifa 98 (νομίζω?).Το αποκλείω μεν το θέλω δε.

96 νομίζω...

Δημοσ.
96 νομίζω...

98 εγώ 96 εσύ και στη μέση η πραγματικότητα..

FIFA 97 improved on this with polygonal models for players and added an indoor football mode
Δημοσ.

Τον πρόεδρό σου τον αναφερω πιο πάνω στην φωνή που λέει το mercy...

Can’t reveal the secret feature until early July. But as a present… Triggers move your wall when defending a free kick… =)

So triggers move your wall… And holding [R1]/RB will pop up a menu to let you change your free kick taker =)

Δημοσ.

By the way i'm BAck!:)...Alexxxz Καιρο να τα πουμε :P

Pantnick...ρε φιλε , τι μου θυμησες. Αψογο ηταν τοτε, που βγηκε το 5χ5 :)...

Αλλα δύστυχος δεν νομιζω να κανουν αυτήν την κινηση, αφου , ηδη εχουν δικο τους, franchιse με το Φιφα Street. Παντως θα ηταν μια χαρα σαν εχτρα.

Δημοσ.

τελικα εμεις στην ελλαδα μπορουμε να κανουμε preorder???γιατι πηγα καπου να γραφτο για να το παραγγειλω αλλα δν ειχε την ελλαδα...απαντατε μονο αν ειστε σιγουροι....

Δημοσ.
τελικα εμεις στην ελλαδα μπορουμε να κανουμε preorder???γιατι πηγα καπου να γραφτο για να το παραγγειλω αλλα δν ειχε την ελλαδα...απαντατε μονο αν ειστε σιγουροι....

Δοκίμασες από το Play;

Από ότι φαίνεται, οι βελτιώσεις του νέου κεφαλαίου θα είναι διακριτικές αλλά παράλληλα σημαντικές. Αν καταφέρουν να βελτιώσουν και το AI, πιστεύω ότι με τον συνδυασμό της 360 κίνησης θα πάει πολύ μπροστά ο τίτλος. Α! Και δυνατότητα να σώζουμε τα συστήματά μας online παρακαλώ.

Δείτε και την ιστορία της προόδου της σειράς που πέτυχα εδώ, για όσους θέλουν ένα φρεσκάρισμα.

Δημοσ.

Μεγαλα κεφαλια, μπαλες, μικρο τερμα και 5χ5 ειχε το 2001 με το unlock.

Δημοσ.

γεια και απο εμένα...

τελευταία νέα:

1) θα μπορούμε να δώσουμε οποιο γήπεδο θέλουμε στις ομάδες (asign)

2) θα μπορούμε να επιλέγουμε χόνια στα γήπεδα

Δημοσ.
γεια και απο εμένα...

τελευταία νέα:

1) θα μπορούμε να δώσουμε οποιο γήπεδο θέλουμε στις ομάδες (asign)

2) θα μπορούμε να επιλέγουμε χόνια στα γήπεδα

Χιόνι!! Επιτέλους.

Δημοσ.

νεα

1)ο φωτισμός του γηπαίδου θα ειναι αντίστιχος με του EURO 2008 (που ήταν πολύ καλύτερος)

2) απο ότι φαίνεται με το L2 θα κάνουμε διαφορετικές τρίμπλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...